• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramdaki sorunlarım

emine977

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
109
-44
11
28
Kızlar merhabalar çok doluyum içimi dökmek istiyorum orduluyuz biz ve fındığımız var her sene köye gideriz toplamak için 6 tane görümcem var ve ablamla eltiyiz biz kaynanamlarında sadece tek katlı evi var 2+1 ev fındığa gittik geçen sene ve görümcem de geldi çocuklarıyla kocasıyla. Annemlerin kötü bizim köyün yanında olduğu için eniştem de beni ev kalabalık sen annenlerede kal diye bıraktı. Neyse bişey demedim sonra ben de fındık başladığı için mecbur gittim eşimle gittik gittiğimde görümcem odaya kurulmuş valizleri kıyfafetleri benim koyucak yerim yok ve mutfak berbat haldeydi birsürü bulaşık bırakmışlar bahçeye inmiş ler bende yorgundum sonuçta bende istanbuldan geldim valizim var hiçbir işe elimi sürmedim bahçeden geldiler bulaşıkları niye yıkamadın dediler bende orda patladım hizmetçi değilim diye ben görümcemin eniştemin kocasının hizmetini yapmak zorunda değilim dedim bırtaktıgınız pisliği toplasaydınız dedim eniştem bana git ozaman annenin evine dedi kocamda sadece baktı abisiyle ben tartısırken bu yüzden boşanma aşamasına geldik üstüne diğer görümcemde geldi 2 tane kocaman oğlu var eşi var nerde kalıcaklar acaba diye düşündüm geldiler onlarda ya neyse ben anlamiyorum bu kadar kalabalıkta hangi genç gelinler durur enişteleriyle yabancı adamlarla benim pek tanıdıgım sayılmaz ve benim küçük çocuğum var emziriyorum duş almak zaten sorun çok iğrenç bir sene geçirdim ablamın 3 tane çocugu var görünce lerin toplam 6 tane çocuğu var rezillikti gerçekten

Küçük çocuğunuz olmasa bile toplama kampı gibi yaşamak zorunda değilsiniz. Fındık parasını kim alıyorsa bir zahmet toplayıversin
Fındık parasını eniştem ve biz bölüşüyoruz ama kızlar her sene gelmek istiyor

Emzirdiginiz cocugunuz varsa siz nasil findik toplayacaksiniz?
Muhtemelen sizi yemek bulasik islerine bakmaniz icin cagirdilar
Evet yaptımda zaten ama çok zorlandım normalde para verip toplatılır bunlar geri kalmıyor hiçbirşeyden

O kadar akraba insan imkan aylığının olduğunun yerde sorun olmama ihtimali varımdır
Gitmeyin

Esiniz findik toplama evinde kalsin siz esinize isin bitince gecerken alirsin annemde kalicam ben diyin
Eniste demis zaten annene git diye
Hayhay deseydiniz
Çagırdılar ve fındık bahçesi bizim zaten mecbur gitmem gerek

Fındık tüm sene mi toplanıyor (bilmediğim için soruyorum)
Kv ile konuşun, fındık zamanı sadece iş yapanlar diğer zamanlarda da diğer kardeşler isteyen herkes gelsin.

Çagırdılar ve fındık bahçesi bizim zaten mecbur gitmem gerek
E tamam herkes topluyor paylasiliyor demekki
Birileri calisirken birileri de evi toparlayip yemek yapmasi gerek
Size de o gorevi vermisler ya uyacaksiniz ya gideceksiniz ya da gorumcelerden biri evde duracak siz bebeginizi birakip gideceksiniz findiga?

Size de o gorevi vermisler ya uyacaksiniz ya gideceksiniz ya da gorumcelerden biri evde duracak siz bebeginizi birakip gideceksiniz findiga?

Daha yeni gelen biri o larin yigdigi bulasigi neden yikasin. Hani beraber kirletseler eyvallah, ama kadin daha yeni gelmis

Fındık toplamak mesele değil mesele benim yatacak yerimin olamamsı ve iki kocaman adamla çocuklarla kalabalıkta kalmamız tuvalete gıdıyorum girdiğim an kapı açılıyor eniştem görmemişim diyor pardon diyor çocukarı yemek beğenmiyor görümcem bizimkiler böyle yemez diyor herkese göre yemek çıkarmam imkansız

Fındık toplamak mesele değil mesele benim yatacak yerimin olamamsı ve iki kocaman adamla çocuklarla kalabalıkta kalmamız tuvalete gıdıyorum girdiğim an kapı açılıyor eniştem görmemişim diyor pardon diyor çocukarı yemek beğenmiyor görümcem bizimkiler böyle yemez diyor herkese göre yemek çıkarmam imkansız
O zaman aksamdan aksama annenlere gidip sabah geleceksiniz

Back
X