Bayramdan bayrama mi kesip atmak mi

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Iyi aksamlar herkese

Kv ile son birkac yildir ciddi sorunlar yasiyoruz. Sessiz kalsam olmuyor cevap verince benden kotusu yok

Soyle yapti boyle yapti diye anlatmaya bile mecalim yok inanin..

O yapti ben esimin hatri deyip mesafeli de olsa gorusmeye devam ettikce dozaji arttirdi..

Hatta mesafeli durusum bile suc oldu

Bu durumdan okadar yoruldumki anlatamam..

Küsmek bana cok sacma gelirdi. Yani sonucta esinin annesi nereye kadar küsebilirsin ki hem bi zaman sonra gidip barisacaksam niye küseyim..

Hatta kendisine de soyledim ben küsmem. Gelinim gelip gitmiyor diye ağlatip sana o firsati vermem. Cunku artik gercekten emin oldum ki aciyla beslenen bi insan..

Ben bunu soyledikten sonra daha da azitti iyice cifkefe bagladi. Beddualar hakaretler bini bin para. Yuzune bakacak yuz birakmadi.

Ben bundan sonra kendisiyle gorusmek istemiyorum. Ama simdi bayram gelecek yaz tatili olacak oglu torunlari daha bi tatli olacak yollarini gozleyecek..

Esim bana gidip gelme gorusme konusunda baski yapmaz elbette ben de ona..

Ee simdi nolcak peki?

Bayramada ikiyemi boluncez

Ben biyerde esim biyerde..Onun da istedigi bu sanirim.

Ayni durumda olanlar siz ne yapiyorsunuz

Ne yapmali dogru olan ne?

Görüşme. Valla ben bayram da dahil gitmiyorum umrumda da değil insan olsaydı değer bilseydi de kaybetmeseydi saygımi. Yapacak bişey yok huzuru böyle buldum tavsiye ederim:)

kadın gelip sana kalacak diye korkuyordun.
kesip atabiliyorsan at,
ama yapabiliyorsan gelecek diye neden korktun ki?

Durum buysa yapacak birşey yok varsın bayram ikiye ayrılsın sadece eşi ailesini gidip görüyor diye ne o bekar gibi dul gibi diye takılanlar var ben hiç böyle düşünmüyorum ayıbı gelin değil onu o hale getirenler düşünsün kimse durduk yere böyle olmaz diyeceğim sorun yaşamazken bile bu tavrı takınan bir gelinimiz var suçumuz hayat görüşümüz yani kimse kimseyi zorla çekmek zorunda değil açıkçası onun görüşü umrumda bile değil sizinde olmasın keyfinize bakın.

Ben de benzer durumdayım
Ama bende garip olan olay şu
Kvdem de bennde birbirimizden nefret ederiz
Ben tüm dusuncelerimi kendisi ile paylastım ama hala aramız cok iyiymiş gbi davranarak beni sinir ediyor
Biz bayramda gtmıyoruz tatilde oluyorız ama senede bir eşim ailesine gtmek ister
Bennkendilerini sevmesem de, eşimi asla yanlız birakmam gider idare eder gelirim
Çnk yanlız yollayınca onlara fırsat vermiş olurım
Sen de git eşinle
Görme duyma geri gel evine

İki seçenek var ya bayramı ayrı geçireceksiniz ya da beraber gidip kısa kalıp çok muhattap olmayacaksınız.Tercih sizin.Eltiniz ne oldu?Barıştılar mı?

Bi de eltim var dimi..

Kaynim iki kere kovmus ertesi gunune geri gelmis. En son naptilar bilmiyorum.

Evet en cokta esimi yalniz birakmak istemedigim icin kesip atmakta zorlaniyorum.
Neolursa olsun esimle ayrilmayiz bunu gozune sokmak var ama artik midem almiyor..

Evet en cokta esimi yalniz birakmak istemedigim icin kesip atmakta zorlaniyorum.
Neolursa olsun esimle ayrilmayiz bunu gozune sokmak var ama artik midem almiyor..
Benim de almıyor midem
Ama bence doğru olanı bu
Siz ailesiniz , eşini tek yollama
Yanında ol
İnan benim de almıyor kendisinden nefret ediyorum
Ama eşim gittiğinde tek gitmıyor benimşe gidiyor

Benim de almıyor midem
Ama bence doğru olanı bu
Siz ailesiniz , eşini tek yollama
Yanında ol
İnan benim de almıyor kendisinden nefret ediyorum
Ama eşim gittiğinde tek gitmıyor benimşe gidiyor

Bugune kadar hep esimin yaninda olayim diye gittim. Yoksa ipler coktan kopmustu..

Bide benimki mesafeden anlamiyo suratina bos bos baksamda hala bana anlatacak birseyler buluyor

Bugune kadar hep esimin yaninda olayim diye gittim. Yoksa ipler coktan kopmustu..

Bide benimki mesafeden anlamiyo suratina bos bos baksamda hala bana anlatacak birseyler buluyor
Benimki de anlamıyor
Çok yüzsüz hatta
Dedim ya ben kendisine tüm düşüncelerimi soyledim
Hatta sırf eşimin annesi oldugun için geliyorum dedim ama hala beni cok seven kv deyi oynuyor

Benimki de anlamıyor
Çok yüzsüz hatta
Dedim ya ben kendisine tüm düşüncelerimi soyledim
Hatta sırf eşimin annesi oldugun için geliyorum dedim ama hala beni cok seven kv deyi oynuyor
Nasıl söyledin ya ben kendimden utanıp susuyorum valla helal olsun.

Bayramda eşim annesıne gider elini öper gelir . İzmire yolculuğa çıkarız 2 yıldır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…