Bayramdan bayrama mi kesip atmak mi

Nasıl söyledin ya ben kendimden utanıp susuyorum valla helal olsun.
Şöyle söyledim
Eşimle evlendiğimiz ilk 2 sene sürekli beni kötülüyordu
Eşime nasılsa bosanacaksın vs diyordu cık gel diyordu
Çok laflarınu duydum bana ve eşime karsi
Eşimle de ilk 2 yıl araları acıktı
Eşim evlenirken ailece tavır aldılar eşime
6 ay gbi bir süre konusmadılar eşimle de benle de
Çok yanlız biraktilar eşimi
Biz cok farklı sartlarda farklı kosullarda evlendik
Uzatmayacagım
Eşim annesinin huyunu biliyor , ama kv yüzuüze görüsünce sürekli beni cok seviuor evliliğimizi cok destekliyor modunda idi.
Ve sürekli ben cok iyi anneyim fedakar anneyim diyordu
Hep ağlıyordu bize geldiğinde ben de yine böyle fedakarım dediği bir anda herseyi söyledim bana ve eşime yaptıkları.
Ama soylesem ne olacak:)
Sen içimi bilemezsin yavrum dedi kapadı konuyu
Dediklerini inkaar etti hala safı oynuyor
En son görümcem geldi gecen hafta ona da actım konuları çnk o da annesi gibi
Ama o da inkar etti hep
Ve cok samimi öpüşüp koklasıp ayrıldık yine:)

Eşim yanımda oldugu için ve yalana gelemediğim için soyluyorum
Eşim de doğrucudur
Kendisi birsey pek demez ailesine ama ben deyince de ses etmez

Canim merak ettim esinin ailesi sen bosandigin icin mi tavir yaptilar basta.Bende korkuyorum simdi boyle bi aile zihniyetiyle karislasirsam diye.Allahtan sanslisin esin senin yaninda maasallah

Canim merak ettim esinin ailesi sen bosandigin icin mi tavir yaptilar basta.Bende korkuyorum simdi boyle bi aile zihniyetiyle karislasirsam diye.Allahtan sanslisin esin senin yaninda maasallah
Bu durum bana hiç yansmadı
Kendi aralarında ne konustular bilmiyorım
Şöyle bir durum var
Benden evvel eşimin 6 senelik sevdiği
Bir kız varmıs
İki üç sokak yakın oturuyorlarmıs
Kv ; bu kızdan ne yapıp edip eşimi ayırmıs
Eşimin dediğine göre; kv eşimin yanında hiçbir bayani istemiyormus zaten

Bende bu uyeyi nerden hatirliyorum diyorum.Gercekten oyle.Madem bu kadar mesafeliydiniz esin karismiyordu o konuda niye oyle yorum yazdin.

Simdi de mesafeli olmam sorun oluyor cunku..

Herseye ragmen eskisi gibi olmami istiyor kv..

Ben de eskisi gibi degilim tabi. Sorunlar sorunlar kesip atsam daha mi iyi olur acaba diyorum. Yoksa kusmekten yana degilim..

Aaah bu aileler benim kaynanamda eşimin veya başkasının yanında bana cici oluyor girdiğim ortamlara gelip kendini tanıtıyor kaynanam diye bintürlü hesap düşünce boş iş...

Ben olsam bayramda giderdim, giderdim ki eşime beni kötülemeye kalktığında “bayramda bile gidiyorum onca şeye rağmen daha ne yapayım” diyip kestirip atmak için.. 1-2-3 bayram sonra eşiniz de artık gitmemenizden rahatsız olabilir annesi sonuçta saygı bekleyebilir.. Huzursuzluk yaşamaktansa sene de 2 kere çekilebilir bence

Eşiniz sizin yanınızdakı yılda bır kere gitmeyi kabul etmiş sorun halıne getırmemıs sizde onun bir kere için yanında olmalısınız kısa oturup cok konusmadan kalkarsınız kayınvalıdenız sizikabul edemiyorsa siz ona ettirmiş de olucaksınız dimdik yan yana

Ben nereye kocam oraya . bizi ikiye bölmeye çalışanı ben ortadan ayırırım. ( çok çirkefe bağladım bir anda ama nefret ediyorum bu tarz kv lerden)

eşlerin ayrı anne babalarında kalmaları (eğer kayınvalideyle gelin arası kötüyse ) pek iyi sonuçlanmıyor. ben eşin tarafıyla tümden iletişim kopmasını da sağlıklı bulmuyorum. siz gidin bence zaten ayrı şehirdeyseniz bayramdan bayrama göreceksiniz. bi hafta kalmayın beş gün kalın ama eşinizle kalın derim ben.

Evet ilerisi icin sorun olur mu

Iki bayram gitmeyip 3.su gideceksem ne anlami var diyorum..

Ama kadin bu mesafeden bile anlamiliyo tam bir imtihan

Ayni sehirde olsak yine bir nebze gidince yatili kalma durumu var

Aynen okurken bende bunu düşündüm

Diğer konuda uzun bir açıklama yazmış kapattırmış konuyu haliyle kimse cevap yazamamış ama bu iki konu gayet bağlantılı

Mesafeli olduğum kişinin mutfağına girmem demiş açıklamasında ama mesafeli olduğu kişi kapıyı açma dediği halde ev sahibi gibi kapıyı acıyo

Konu sahibi kafanda hep bir plan program az relaks ol

Daha geçen gün eltinin evinde salonda iki kaynana oturuyodunuz kv ağladı diye üzülüyodun ne ara kv bu kadar çekilmez oldu

Elton boşanıyo mu bu arada

Daha geçen gün eltinin evinde salonda iki kaynana oturuyodunuz kv ağladı diye üzülüyodun ne ara kv bu kadar çekilmez oldu

Elton boşanıyo mu bu arada

Cevap veremedin icinde kaldi heralde

Ben zaten kv ile ne kus ne barisiktim sadece esimin yaninda olmak icin gittim ogun

Yaklasik bir saat oturduk kv ile hic konusmadik bile..

Eltos o aksami mok edince ertesi gun kv bana geldi. Oturdu agliyo eltosa saydiriyo baktim beni de katiyo. Dur dedim bi dakka beni oterbiyesizle bir tutamazsin. Ben sana kirici olduysam sen bana cok yaptin. Ona hic bir kaynanalik yapmadigin halde ilkgunden aileyi dagitti. Onunla beni bir tutman haksizlik dedim baktim susmuyo ben de etegimdeki taslari doktum.

E sıkışınca napcak tabi hakaret beddua pisligini akitip gitti..

Yenilir yutulur seyler degil ben uzak durdukca bana sariyo kadin takintili. Ipler coktan kopmustu ama esimin hatri dedim. Simdi de tum bunlardan sonra ikilemdeyim. Bilmem anlatabildim mi?

Hala kapida kaldiysaniz onu da aciklayayim. Ben kapiyi acarken eltosa yardim olsun diye kalkmadim. Kapida biri var ve oan kapinin acilmasi gerekiyor sadece bu niyetle kalktim. Herkesin aile yapisi farkli o an kalkmasam esim bile giciklik yaptigimi dusunebilirdi. Yani musait olan yakin olan acar o kapiyi bu ailede boyle..

Bana siz oturun derkenki ses tonunu siz duysaniz eminim siz de oturmazdiniz. Kocasini karsilama sevinci istegi olan bir kadin olsaydi karsimda inanin birakir donerdim.

Diger konumda da bahsettim zaten kv telefonla bizi taciz etmisti kaynima gitmiyoruz davet etmiyoruz diye yonlendirmeye calisti hakaret etti huzur bozdu.

Ama gelinen noktada bana geldiginde diyor ki gelin hanim bana deseydi onlar gelmesin istemiyorum sizi cagirttirmazdim. Ona yapilan hosgoru bana yapilan zorbalik degil de nedir siz soyleyin?

Benim ofkem bu gibi tavirlara. Ona yapmiyorsun iyi hos ne guzel. Ama lutfen artik bana da yapma. Ben demiyorumki bana yapiyosun ona da yap. Beni rahat biraksinlar bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…