bayramın 4. günü sözüm var ama kıyafet sac konusunda napıcamı bılmıyorum

nickimyokkibenim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
32
0
6
35
Gaziantep
mrblar sevgılımle sozlenmeye karar verdık gecen hafta aıleler tanıstı bayramın 4. gunu soum var kıyafetımı secemedım ama sızce hangısı :26: $tiffany-elbise-325662.webp $635158806615529486.webp

tşk ederim canım bende onu begendım ama bıraz kısa ıste dedıgım gıbı balık etlıyımde bıraz acaba duba gıbı durumuyum de korkuorum

kaç kılosun ve boyun kaç,bende sözümde çok kıloluydum :9: ve göbek kısmım çoktu ,1 .resımdekı gıbi bı elbıse giymiştim kapatsın dıye :9:nişanına kadar guzelce zayıflarsın , ıstedıgın elbıseyı gıyınırsın ,kendını şimdi üzme pozitif ol , saç ve makyajla da tamamlarsın elbısenı ,sana tavsıyem sacını sakın kabartma ,bu tip elbıselerde ,hafıf krepeli toplu saç yakışıyo,narınde bı küpe ,oh harıka olur :34:

kaç kılosun ve boyun kaç,bende sözümde çok kıloluydum :9: ve göbek kısmım çoktu ,1 .resımdekı gıbi bı elbıse giymiştim kapatsın dıye :9:nişanına kadar guzelce zayıflarsın , ıstedıgın elbıseyı gıyınırsın ,kendını şimdi üzme pozitif ol , saç ve makyajla da tamamlarsın elbısenı ,sana tavsıyem sacını sakın kabartma ,bu tip elbıselerde ,hafıf krepeli toplu saç yakışıyo,narınde bı küpe ,oh harıka olur :34:

80 lerdeyim valla :) $1390571_659468537416942_868355063_n.webp ılk elbıse boyle oluyo bende :)

bu senmisin ,elbıse kotu durmuyo canım ben begendım ,vucuduna uymuş , çorap seçimini ıyı yapmalısın , ben hep bronz kullanıyorum beyaz tenlıyım cunku ,sende oylesın sanırım,pentide cok daha guzel renkler var,bak ıstersen :34:

evet canım bende bronz aldım pentıden olmadı sıyahta dusunuyorum tek korkum ıcınde duba gıbı durmak aıleden cogu kısı ılk kez gorecek benı cunku onden ıyıde arkdan bıraz kotu duruyo sıkıntım orda :)

evet canım bende bronz aldım pentıden olmadı sıyahta dusunuyorum tek korkum ıcınde duba gıbı durmak aıleden cogu kısı ılk kez gorecek benı cunku onden ıyıde arkdan bıraz kotu duruyo sıkıntım orda :)

kilot şeklinde korseler var ,taaa gögüsün altına kadar topluyo ,ondan gıyın ıstersen :34::34:
yok yok gayet hoş duruyosun ,strese girme ,ben san bişi sölimde şükret kilona :)
ben sözümde 97 kıloydum :1::1: ,vasattım anlayacagın ,gçmişte kalıyo bu stresler ,sen gelinliğini düşün ,onu ıstedıgın sekılde yaptırmak senın elınde :34: 10kılo verdınmı cokta guzel bı gelın olursun :16::16:
he bu arada ailesini vs ,leri boş ver sen ve sevgilini düşün ,etrafa bakıp hareket etme ,ıyıde ,olumsuzda konusanlar olucak ,ama hepsını kulak ardı et,sen kendını begenıyosan gerısı boş
ben bu arada 2 sene önce söz yaptım 1.5 senelıkte evlıyım :) 3.5 yıl geçtı ama dün gibi sankı

kilot şeklinde korseler var ,taaa gögüsün altına kadar topluyo ,ondan gıyın ıstersen :34::34:
yok yok gayet hoş duruyosun ,strese girme ,ben san bişi sölimde şükret kilona :)
ben sözümde 97 kıloydum :1::1: ,vasattım anlayacagın ,gçmişte kalıyo bu stresler ,sen gelinliğini düşün ,onu ıstedıgın sekılde yaptırmak senın elınde :34: 10kılo verdınmı cokta guzel bı gelın olursun :16::16:
he bu arada ailesini vs ,leri boş ver sen ve sevgilini düşün ,etrafa bakıp hareket etme ,ıyıde ,olumsuzda konusanlar olucak ,ama hepsını kulak ardı et,sen kendını begenıyosan gerısı boş
ben bu arada 2 sene önce söz yaptım 1.5 senelıkte evlıyım :) 3.5 yıl geçtı ama dün gibi sankı

ayy allah dahada mutlu etsın ınsallah :) darısı başımıza :) kılo vermeye basladım boylede devam edıcem ınsallah korsede aldım valla elbıse 70 korse 40 lıra hayat cok pahalı :43: haklısın sevgılım begendı bende begendım gıymelıyım o halde :)):17:

ikiside çok hoş aslında tatlım hayırlı olsun bu arada benımde bayramdan sonrakı 2. hafta İnşaallah kararlaştırdık. Annem nar çiçeği söz elbisemi dikti ama saç konusunda hala aklımda bırsey yok, söz mendıllerı de cabası.. Saclarını nasıl yapmayı dusunuyorsun fıkır alayım yaa ısık olur belkı banada

cnm ben iri maşa yapıp yandan toplamayı yada yandan bı topuz dusunuyorum dagınık bıraz hanı cokta kuaforden cıkmıs gıbı olsun ıstemıorum hayılrı olsun bu arada :16:

cnm ben iri maşa yapıp yandan toplamayı yada yandan bı topuz dusunuyorum dagınık bıraz hanı cokta kuaforden cıkmıs gıbı olsun ıstemıorum hayılrı olsun bu arada :16:

Evet iri maşa yada su dalgası güzel fikir. pek toplayamıyorum saclarımı takıntım vaarr :)) ve teşekkurler canım senınde hayırlısı olsun düğünlerimizi de görürüz İnşaallah :))

Back
X