Eşimin ailesi ile aram iyi değil, annesi ve babası ile bir sorun yok ama o insanların bencillikleri beni delirtiyor ve onlara biraz kırgınım ama ailemin yanına gittiğimde ( ikimizin ailesi aynı şehirde) gidiyorum evlerine ellerini öpüyorum , nasılsınız diye soruyorum,,,, şimdi ramazan bayramınında ailelerimzin olduğu şehre gideceğiz, biraz bizimkilerde biraz onun ailesinde kalırız, olur biter ama kurban bayramında eşimin ailesi kızlarının yanına başka bir şehre gidiyor, ve o kızı da bana küs, gerçekten ortada bir şey yok kendilerince bir şeyler uydurdular, bu arada kocamla da aramı açmaya baya bir uğraştılar hatta bir dönem boşanma eşiğine bile geldik eşimle,,,,, şimdi görümcem bana bir telefon açsa nasılsın leble iyi misin ? dese gene de giderim ama düğün olduğundan beri konuşmadım,, öteki görümcemin evinde gördüm,, orada da ikisi bana gerçekten çok terbiyesizlik yaptı bende gitmiyorum artık zaten eşim gidiyor , başka şehre ablasını görmeye,,,
bu arada cenazelerinde hastalıklarında arıyorum, görümcelerimi eşimin yanında,,,,
hamileyim ve kurban bayramında ailemin yanında geçirmek istiyorum, eşim ikisine de gidelim diyor ama benimle konuşmayan insanın evinde benim ne işim var???? eşimin ailesinin evi olsa giderim,,,,
bende ben ailemin yanına sende kendi ailenin yanında geçir dedim,, ama dedim ki bebek olunca ne yapacağız?????
bu arada cenazelerinde hastalıklarında arıyorum, görümcelerimi eşimin yanında,,,,
hamileyim ve kurban bayramında ailemin yanında geçirmek istiyorum, eşim ikisine de gidelim diyor ama benimle konuşmayan insanın evinde benim ne işim var???? eşimin ailesinin evi olsa giderim,,,,
bende ben ailemin yanına sende kendi ailenin yanında geçir dedim,, ama dedim ki bebek olunca ne yapacağız?????
Son düzenleme: