- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
aslında görümcelerimle bir sorun yok, kendi kendilerine problem çıkardılar, gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden, birde evlendikten sonra eşimle kv evine gittik, anneme ilgili çirkin konuştular, ablası düğünde takı yüzünden terbiyesizlik yaptı, böyle saçma salak şeyler, bu arada düğünü benim eşim ve ailem yaptı, gelinliğimi vs kendim aldım,,, ama hiç ağız ağıza dalaşımız olmadı ben zaten yapmam seviyemi düşürmem,,,annem de çok seviyeli bir kadındır gerçekten, ,,,,,
sorun şu ki, geçen sene kurban bayramı için biletlerimizi evlenmeden önce almıştık KV de biliyordu ama tuttu kızının evine gitti bende düşük yaptım bayrama 5 gün kala bende ailemin yanında olmak istedim, eşim gelmedi benimle ( Ben senin ailenin yanında geçiremem benim ailem başka şehirdeyken dedi ve biletini yaktı) bende tek başıma gittim geçen kurban bayramında,,,
gitmeseydim annem gelicekti ve tatsızlık olucaktı,,, birde düşükten sonra 1 ay hasta yattım bakılmam gerekiyordu eşimde çalışıyordu,,,
ya şimdi benimle konuşmayan bir insanın evine gitmek gerçekten yüzsüzlük gibi geliyor çünkü öteki görümcemin evinde bana o kadar terbiyesizlik yaptılar ki,,, eşimde gördü bir şey diyemedi oda gerildi gerildi bana patladı,,, eşim bana çok salakça bir şey için bağırdı , görümcemin gözlerinin içi parladı resmen,,,,, yani huzurum kaçıyor oraya gidince,,,,
karnindakiyle kendini dusun ve gitme...rezillik yasayacagini bile bile gitmek sacma olacak...esinede uygun bir dille anlat bunu..esek degilse anlar herhalde