Her bayram hüzünlü gelir bana, Şimdi hayatta olmayan ve bir bayram arefesinde kaybettiğim anneciğim ve babacığımın mübarek ellerinden öpemeyeceğim... Herkes en güzel giysilerini giyip, cocuklarını da alarak mutlu bir şekilde ana babalarının evine ziyarete giderken ben gözyaşları içinde kabristan ziyaretine giderim çoğu her bayram...
Bazen de sırf bu bayram seremonisini yaşamamak için uzaklara kaçarım...
Oysa eskiden ne güzeldi bayram sabahları... Erkenden kalkılır, evin içinde tatlı bir telaş içinde kosoşturma başlar, bayramlık giysilerimizle sıraya dizilinir, canım annemin ve babamın elleri öpülür, içimiz kıpır kıpır sevinçli bayramlar yaşardık.
Artık bayramları sevmiyorum. Kızım anneanne,dede kucağı göremeden büyüyor.
Ne yazık ki eşim de benim gibi şanssız. O da önce babasını sonra annesini kaybetmiş.
Yani anlayacağınız dostlar, Bayram günleri ziyaret edeceğimiz evinde cümbür cemaat toplanacağımız ebeveynlerimiz yok maalesef.....
Onlara sıkı sıkı sarılın, onları ne kadar çok sevdiğinizi hissettirin bu bayram...
Benim için de sarılın lütfen........
Bazen de sırf bu bayram seremonisini yaşamamak için uzaklara kaçarım...
Oysa eskiden ne güzeldi bayram sabahları... Erkenden kalkılır, evin içinde tatlı bir telaş içinde kosoşturma başlar, bayramlık giysilerimizle sıraya dizilinir, canım annemin ve babamın elleri öpülür, içimiz kıpır kıpır sevinçli bayramlar yaşardık.
Artık bayramları sevmiyorum. Kızım anneanne,dede kucağı göremeden büyüyor.
Ne yazık ki eşim de benim gibi şanssız. O da önce babasını sonra annesini kaybetmiş.
Yani anlayacağınız dostlar, Bayram günleri ziyaret edeceğimiz evinde cümbür cemaat toplanacağımız ebeveynlerimiz yok maalesef.....
Onlara sıkı sıkı sarılın, onları ne kadar çok sevdiğinizi hissettirin bu bayram...
Benim için de sarılın lütfen........