- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Bende sevmiyorum ne yalan soyleyim korona sayesinde arayip geçiyorum gitmeyin halsizim atesliyim deyin
Bende sevmiyorum her bayram kavga gürültü. Babam da terk etti evi. Artık evde otururuz öyleceAna baba yok. Kayın, kayinpeder, görümce, kayın gırla var. Eş ailesiyle yaşadığım sorunlardan çok bahsettim zaten geçmişte. Bir de konusmadigim elti ve kocası var.
Allah'ın emri gibi sabahın köründe bayram kahvaltisina gideceğim çok sevdiğim insanların arasına. Yalandan gülmeyi, aldırmıyorum gibi yapmayı ama içten içe sinirlenmeyi, eltiyle, kayınlarla köşe kapmaca oynamayı, üzerimdeki gözleri, bilmiş kaynanayı, gorumceleri kısacası bayramları sevmiyorum!
2 gün önceden halsizim hastayım vs deseniz. Belki korkarlar da cagirmazlarAna baba yok. Kayın, kayinpeder, görümce, kayın gırla var. Eş ailesiyle yaşadığım sorunlardan çok bahsettim zaten geçmişte. Bir de konusmadigim elti ve kocası var.
Allah'ın emri gibi sabahın köründe bayram kahvaltisina gideceğim çok sevdiğim insanların arasına. Yalandan gülmeyi, aldırmıyorum gibi yapmayı ama içten içe sinirlenmeyi, eltiyle, kayınlarla köşe kapmaca oynamayı, üzerimdeki gözleri, bilmiş kaynanayı, gorumceleri kısacası bayramları sevmiyorum!
Son zamanlarda ben de insanlardan nefret ettiğim için bayramı yalnız geçirme kararı aldım . Eşim görevde. Annem ,kv, teyzelerim herkes ya biz gelelim ya sen gel diye aradı. Ben yalnız kalmak istedigimi söyledim. Kabullenmeleri zor oldu ama şükür kabullendiler. Bu bayramda oğlumla başbaşa kalicam ve sanırım uzun zamandır bu kadar huzurlu olmamıştımAna baba yok. Kayın, kayinpeder, görümce, kayın gırla var. Eş ailesiyle yaşadığım sorunlardan çok bahsettim zaten geçmişte. Bir de konusmadigim elti ve kocası var.
Ben de pek sevmiyorum. Şansa akrabalar geldi mi aynı anda gelir. birden bire bir sürü insan olur evdesürekli mutfaktayım bulaşık yıkar çay tazelerim ondan sevmiyorum. Çok çay içiyorlar yav Bir de küçük çocuğu olanlar evde kızlar var göz kulak olurlar deyip bakmıyorlar çocuklarına, bize güvenip bırakıyorlar sohbete dalıyorlar. Buna da çok sinir oluyorum. evin kızı olmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?