• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramlari sevmiyorum.

Ana baba yok. Kayın, kayinpeder, görümce, kayın gırla var. Eş ailesiyle yaşadığım sorunlardan çok bahsettim zaten geçmişte. Bir de konusmadigim elti ve kocası var.

Allah'ın emri gibi sabahın köründe bayram kahvaltisina gideceğim çok sevdiğim insanların arasına. Yalandan gülmeyi, aldırmıyorum gibi yapmayı ama içten içe sinirlenmeyi, eltiyle, kayınlarla köşe kapmaca oynamayı, üzerimdeki gözleri, bilmiş kaynanayı, gorumceleri kısacası bayramları sevmiyorum!
bende hiç seviyorum ana baba eli öpmeden kaynana evinde hizmetle geçen bayram :(

Ana baba yok. Kayın, kayinpeder, görümce, kayın gırla var. Eş ailesiyle yaşadığım sorunlardan çok bahsettim zaten geçmişte. Bir de konusmadigim elti ve kocası var.

Allah'ın emri gibi sabahın köründe bayram kahvaltisina gideceğim çok sevdiğim insanların arasına. Yalandan gülmeyi, aldırmıyorum gibi yapmayı ama içten içe sinirlenmeyi, eltiyle, kayınlarla köşe kapmaca oynamayı, üzerimdeki gözleri, bilmiş kaynanayı, gorumceleri kısacası bayramları sevmiyorum!
asl benden de o kadar bende sevmiyorum

Olmayınca olmuyor sevemiyor insan Muş gibi miş gibi yapmaktan da nefret ediyorum artık yapmak niyetinde de değilim lafa laf cevaba cevap modundayim birkac gün onceden gideceğimi bileyim sinir basıyor

Evliyken ben de nefret ederdim. Her bayram benim icin karin agrisiydi. Kayinaileyle problemim yoktu ama sıkıntımız, kesinlikle ama kesinlikle once onun ailesine gidilirdi. Benim babam daha büyük olmasina ragmen aksam giderdik bizimkilere. Beyefendinin ailesine sabahin korunden gidilirdi, kahvaltilar edilirdi gun boyu gelenler gidenler vs. Benim aileme aksam misafir gibi 1 saatligine caya :) Çok üzülürdüm bizimkiler de cok üzülürdü. Rabbime bin sukur bosandim simdi ailemle gecirmeye erindigi o 1 saati de kendi anasi babasiyla geçirebilir.

Sıkma canını bunu eğlenceli hale çevir icten içe gül hareketlerine

Merhaba hanımlar, umarim bayraminiz korktuğunuz kadar kotu gecmemistir. İlk gün eltiler bir sebepten gelmediği için, o gun idare eder şekilde geçti. Diğer gün deyim yerindeyse koşarak evime geldim, dayanamadım fazla. Bu bayramda böylece bitti gitti. :)

corona sebebıyle bız hıc kımseyle gorusmedık esım telefonda aılesıyle konustu benım 2 eltım var bırıyle cok ıyı anlasırım ben onu aradım sadece bayram kutlamaya bırde kendı akrabalarımdan gercekten sevdıgım bırkac kısıyı :D

bu corona benım ıcın harıka bır bahane 4 aydır karantınayı en dıbıne kadar yasayan nadır kısılerdenım sadece esım dısarı cıkıyor oda kendı ıs yerı var ıcerı kımseyı almıyor tum gorusmelerı telefondan goruntulu yapıyor, ben hıc kımseyle gorusmuyorum ayda bır ev mutfak alısverısı 2 haftada bır sebze alısverısı yapılıyor

bız ılk gunden berı boyle oldugumuzdan kımse bızımle gorusme beklentısınde bıle olamadı halıyle... saglık bakanı bu bayramı kısıtlamadı ama evın bakanı benım :D

bence benım yaptıgım gıbı bu sekılde kullanın bu durumu ınanın sadece coronadan korunmadım kendımı gorusmek zorunda hıssettıgım yanında mutlu olamadıgım kısılerı de hayatımdan cıkarmak ıcın harıka bır yontem oldu kımseyı kırmadan dokmeden

corona sebebıyle bız hıc kımseyle gorusmedık esım telefonda aılesıyle konustu benım 2 eltım var bırıyle cok ıyı anlasırım ben onu aradım sadece bayram kutlamaya bırde kendı akrabalarımdan gercekten sevdıgım bırkac kısıyı :KK70:

bu corona benım ıcın harıka bır bahane 4 aydır karantınayı en dıbıne kadar yasayan nadır kısılerdenım sadece esım dısarı cıkıyor oda kendı ıs yerı var ıcerı kımseyı almıyor tum gorusmelerı telefondan goruntulu yapıyor, ben hıc kımseyle gorusmuyorum ayda bır ev mutfak alısverısı 2 haftada bır sebze alısverısı yapılıyor

bız ılk gunden berı boyle oldugumuzdan kımse bızımle gorusme beklentısınde bıle olamadı halıyle... saglık bakanı bu bayramı kısıtlamadı ama evın bakanı benım :KK70:

bence benım yaptıgım gıbı bu sekılde kullanın bu durumu ınanın sadece coronadan korunmadım kendımı gorusmek zorunda hıssettıgım yanında mutlu olamadıgım kısılerı de hayatımdan cıkarmak ıcın harıka bır yontem oldu kımseyı kırmadan dokmeden

Bunu ilk bir kac ay ben de yaptim. : ) Şimdi bayram bitti, vakalar da çoğalmaya başladı diyorlar, bakalım, sert bir karantina baslatabilirim hazir bahanem varken. : )

Back
X