Bayramlarini kutlar miydiniz?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?

Bilerek yapılan bir davranışsa atmam.
Ama karşı taraf içinde siz kırıcı davrandıysanız ve arkadaşlığınızı bitirmeyecekseniz sineye çekip alttan alınabilir.

Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
Bir arkadaşın:
1) Eğrilerinizi söyleyip sizi silkelemesi başkadır,
2) Bel altı vurması başkadır.

Eğer ikinci seçeneği yaptıysa Umrumda olmaz atmam. Terbiyesizliği kabul edip hadi neyse insanlık bende kalsın diyeceğimi hiç sanmıyorum. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Canınızı bile isteye yakan kişi arkadaşınız olamaz zaten.

Öf hiç uğraşamam. Herkes ağzının ayarını kontrol etsin. Bayram mesajı atsanız da hiçbir şey düzelmeyecek. Sizi arsız biri gibi görerek tavırlarına devam edecekler. Mesaj attığınızla kalacaksınız. İnsanlar çok canımı sıkıyor artık.

İnsanların hatalarını affettikçe, sizi ezik görmeye başlıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar sizde kredilerinin bitmeyeceğini sanıyorlar.

Bir söz vardı; “Üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer verirseniz, verdiğiniz fazladan o iki kuruşa seni satarlar.”

O kadar doğru ki. Ne yazık ki hayat bana bunu uygulamalı olarak fazlasıyla öğretti.

Yerinizde olsam mesaj falan atmazdım. Onlar atarsa duruma göre geçiştirici bir cevap yazardım. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ne beklerdim ne atardım.hayat böyle insanlara maruz kalmak için çok kısa

O
İnsanların hatalarını affettikçe, sizi ezik görmeye başlıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar sizde kredilerinin bitmeyeceğini sanıyorlar.

Bir söz vardı; “Üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer verirseniz, verdiğiniz fazladan o iki kuruşa seni satarlar.”

O kadar doğru ki. Ne yazık ki hayat bana bunu uygulamalı olarak fazlasıyla öğretti.

Yerinizde olsam mesaj falan atmazdım. Onlar atarsa duruma göre geçiştirici bir cevap yazardım. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Kesinlikle haklısınız.
Olaylar biraz iç içe geçmiş durumda , direk yüzde yüz hatalı diyemem bende de hata var. Aslında ben hatalıydım konuştuk ve hallettik sanırken meğer öyle değilmiş ortamda beni bozunca anladım.

Atmam atmak durumunda değilsiniz

O

Kesinlikle haklısınız.
Olaylar biraz iç içe geçmiş durumda , direk yüzde yüz hatalı diyemem bende de hata var. Aslında ben hatalıydım konuştuk ve hallettik sanırken meğer öyle değilmiş ortamda beni bozunca anladım.
Bazı insanlar böyledir. Fırsat bulsunlar yeter

Asla bayramlarını kutlamam, ne halleri varsa görsünler hayatımdan çıkarır birdaha görüşmem

Back
X