Arkadaşlığımı bitirirdim.
Bir arkadaşın:Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
İnsanların hatalarını affettikçe, sizi ezik görmeye başlıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar sizde kredilerinin bitmeyeceğini sanıyorlar.Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
Ne beklerdim ne atardım.hayat böyle insanlara maruz kalmak için çok kısaArkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
Ailemin bayramını kutlamaya üşeniyorum ya bu ne hayat enerjisi maşallah.
İnsanların hatalarını affettikçe, sizi ezik görmeye başlıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar sizde kredilerinin bitmeyeceğini sanıyorlar.
Bir söz vardı; “Üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer verirseniz, verdiğiniz fazladan o iki kuruşa seni satarlar.”
O kadar doğru ki. Ne yazık ki hayat bana bunu uygulamalı olarak fazlasıyla öğretti.
Yerinizde olsam mesaj falan atmazdım. Onlar atarsa duruma göre geçiştirici bir cevap yazardım. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Atmam atmak durumunda değilsinizArkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
Bazı insanlar böyledir. Fırsat bulsunlar yeterO
Kesinlikle haklısınız.
Olaylar biraz iç içe geçmiş durumda , direk yüzde yüz hatalı diyemem bende de hata var. Aslında ben hatalıydım konuştuk ve hallettik sanırken meğer öyle değilmiş ortamda beni bozunca anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?