Hanımlar merhaba,
Ben yaklaşık 1,5 senelik evli bir bayanım, eşimle çok severek evlendik, ben 29, eşim de 31 yaşında.İkimiz de çalışıyoruz ve çok şükür iyi maaşlar alıyoruz.
Evlendiğimizden beri genelde eşimle birlikte alışverişe çıktık, daha doğrusu kendisi tekstil üzerine çalıştığı için, onun çalıştığı yerden alışveriş yaptık son zamanlarda,ama şunu belirteyim, kesinlikle ve kesinlikle sürekli olarak para harcayan, alışveriş yapan bir tip değilim, ama çok sıkı da değilim, fakat eşimin bu konuda biraz çekindiğim sıkı bir tarafı var ve kendimi bu konuda biraz baskılanmış hissediyorum.
Neyse dün işyerimden izinliydim ve bir arkadaşımla birlikte alışverişe çıktık, birlikte gezerken çok güzel bir etek-ceket takım gördüm ama çok beğendim, e zaten bayram da geliyo ihtiyacım var, hem çalıştığım için işyerinde de giyebilirim diye düşündüm ve aldım. Bunun haricinde bir tane de kravat aldım eşime.
Akşam eşim odada bunları gördü, elinde poşetlerle gelmiş bunlar ne hayatım diye soruyo ama sinirlenmiş belli, dedim bayram için aldım, yok ne kadar çok harcıyormuşum, israfmış, giyeceğim yok muymuş, millet aç açık çıplak geziyomuş, beni frenleyecek biri lazımmış, bundan sonra ya eşimle ya görümcemle çıkacakmışım alışverişe, baya bi saydı. O sayınca ben de tutamadım kendimi ben de saydım ve şu an kesinlikle konuşmuyor benimle, bir de bu huyu var sürekli küsüyor, en ufak bir tartışmada alınganlık vs.
Çok bunaldım ve paylaşmak istedim, tavsiyelerinizi bekliyorum..