Bayramlık Alışverişim Zehir Oldu

Çalişan kadin Olarak sindirilmeye neden göz yumulurki
Erkek adam böyle şeyleri gururuna yedirip nasil lafini eder hayret
Ben esime gösterme ihtiyaci bile duymam esiminde zaten üzerimdekinin yeni olup olmadigini sormak gibi bir alişkanliği hic yoktur
Sadece bazen netten hesaplari kontrol ederken maşallah yine hesaplari patlatmişsin diye takilir

o adam çalıştğnızın farkında değilmi? maddi özgürlüğünüz var sncta ve de gerekli yada gereksiz harcama yapma özgürlüğünüzde.. bseyi beğenms heves etmste olablrsnz.. en sevmediğim erkek tipi ..bu yüzden boşanmayacağnıza göre tavırlarınızıda kararlı olmalısınzki o da hatalarnın farkına varabilsn..

Çalışan bir kadınsınız ve sizi öyle zor duruma düşürecek borçlarınızda yok.
Her alışveriş yapacağınızda eşinize soracak ya da çocuk gibi yanınızda eşinizi veya
görümcenizi götürecek değilsiniz ya.
Eşiniz çok abartmış ve böyle bir tip hiç çekilmez gerçekten.
Ben bir süredir çalışmıyorum, çalışmadığım halde alacaklarımı eşime sormam ve söylemem,
aldığım zaman görür, hiçbirşeyde demez.
Çalışan bir insanın kendine birşey alamaması da ilginç yani.
Arkadaşların dediği gibi, siz de eşinize aynısını yapın, o kendisine birşey aldığında,
siz de kavga çıkartıp, masraf ve müsriflik yaptığını söyleyip, üstüne bir de küsün,
bakalım yaptığı nasıl birşeymiş görsün, bazen ayna tutmak lazım, yaşatmak lazım.
Kravat almasaymışsınız keşke, müsriflik olmuş gerçekten :)

aman ne cok seye karısıyor bu erkekler yaaa ...onlara ne ise anlamadım sankı evının rızkını giysiye yatırıyomuş gibi

Çalışan bir kadınsın, harcama konusunda kimsenin sana baskı yapmaya hakkı yok, bunu belki biraz savaşarak anlayacak ama anlatmak zorundasın

Ne demek yanında biriyle alış-verişe çıkmak, senin kazanıyorsan harcarsın. Sonuçta evini dara düşürecek bir şey yapmadıktan sonra bu savurganlık değil.

çalışmasa ne olucakmış, evde emek vermiyo mu eşine.hayat müşterek her türlü ihtiyacını karşılamak zorunda evlenmeseymiş o zaman.çalışmıyorum bi şeyi gerçekten istiyosam alıyorum tabi eşimin iyi niyetini de sömürmeden.ne var ki bundan doğal? hee tepeleme harç borç olur sıkarsın dişini ama onun dışında bu genç yaşında giyinmiyceksen gezmiyceksen nasıl bi eş bekliyo ki kendileri.o zaman da seni beğenmez bakımsızsın der, gözü dışarı kayar erkek milleti işte

Son düzenleme:
Back
X