Arkadaşım sinirlenme, konuyu burada açan sensin. Anlamaya çalışıyoruz sorun ne. Bize bunu sormada amacın ne o zaman?
Ya işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum kıyafet meraklısı değilim ki banane onların alacağı kıyafetten ama ortada yapılan bir adet var. Nişan boğçasıda bir adettir buda öyle bir şey. Anlatamıyorum herkes yargıcı burda...
Şimdi kadının aklından ne geçiyor bilmek zor. Belki zaten alacak, belki de henüz nişanlı olmadığınızı düşündüğü için gerek duymuyor. Tabii ki kadının alacağı bir şeye ihtiyacınız yoktur ama böyle boş vesveselerle kulak da vermeyin. 1-2 adet eksik fazla çok dert değil; kadında bariz bir art niyet görmüyorsunuz üzerinde durmaya değmez bence.Ortada böyle bir adet varken karşı tarafından umursamaz olması normal mi diyorum yoksa banane onların alacağı kıyafetten bu yaşıma kadar onlar mı giydirdi beni
Yahu giymeyecegin seyi niye istiyorsun?ne gerek var? Evet gercekten anlatamiyorsun bu kadar mantiksiz birseyi anlamak mumkun degilHANIMLAR SİZE GERÇEKTEN ANLATAMIYORUM ZATEN ALDIKLARINI BİLE BELKİDE BEĞENİP ÖMÜR BOYU GİYMİCEM AMA AKRABALAR TOPLANIP ONLARIN ARASINDA KIZA BAYRAMLIK VERİLİR
HANIMLAR SİZE GERÇEKTEN ANLATAMIYORUM ZATEN ALDIKLARINI BİLE BELKİDE BEĞENİP ÖMÜR BOYU GİYMİCEM AMA AKRABALAR TOPLANIP ONLARIN ARASINDA KIZA BAYRAMLIK VERİLİR
Verilmezse ne olur ayıplanır mısınız? Olay ne yani?HANIMLAR SİZE GERÇEKTEN ANLATAMIYORUM ZATEN ALDIKLARINI BİLE BELKİDE BEĞENİP ÖMÜR BOYU GİYMİCEM AMA AKRABALAR TOPLANIP ONLARIN ARASINDA KIZA BAYRAMLIK VERİLİR
Şimdi sinirlenmeden bana olayı aptala anlatır gibi anlat
siz sözlüsünüz yani daha nişan vs yok
Adet nişanlı kıza kv bayramlık alır ve getirir
Bayramlık bayramdan önce mi getirilir; kıza haber verilir mi
Kız onlar gelecek diye akraba komşu vs eve mi toplar; onlar mı kalabalık gelir?
Bayramdan önce gelirlerse kadınlar geleceğine göre gündüz de gelirlerse ramazan ikram vs olmaz mı
Bayram günün mü getirilir
O zaman da ilk gün onlar size gelecek; sonra sen de bayramlıkla onların akrabalarına mı gideceksin ?
Kurbanda da koç getirecekler diyorsun
Daha bayrama çok var; sen çağırsınlar çarşıya çıkalım seçelim vs diye mi düşündün?
Bayramlık alışverişi son hafta yapılır; daha zaman çok kendisin doldurma; anneni vs hiç doldurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?