Hayir bugun evde degillermis ben sadece nisanlimla bulustumBunlari isteyen yapar istemeen yapmaz.
Peki şimdi siz hala nişanlinizin ailesi ile bayramlaşmadiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir bugun evde degillermis ben sadece nisanlimla bulustumBunlari isteyen yapar istemeen yapmaz.
Peki şimdi siz hala nişanlinizin ailesi ile bayramlaşmadiniz mi?
Peki nişanliniz sizin aileniz ile bayramlaşti mi?Hayir bugun evde degillermis ben sadece nisanlimla bulustum
yüzüğe de gerek yokmuş aslındahemen cevap vereyim, bende kız isteme olmadı, nişan zaten bir Türk geleneği değil, evrensel ama o da olmadı, aile arasında yüzük taktık :) altın, elbise, kıyafet, hediyelik de olmadı.. çalışıyordum, nişanlımla alışverişe çıkıp kafamıza göre takıldık.. işin ilginç tarafı düğün de olmadı nikah kıydık ve çok güzel bir yerde aile arasında minik bir kutlama yaptık.. siz ortada bir Türk adeti görüyor musunuz? o yüzden evet, saçma geliyor ve her yerde de rahatlıkla eleştirimi yapabiliyorum :)
ne kasıldık, ne gerildik, ne kavga ettik, ne de çula-çaputa yatırım yaptık.. evlenecek olan herkese şiddetle öneririm..
Evet cok guzel bu aileler arasinda verilmis ortak bir karar o yuzden bastan sona devam etdirmissiniz.hemen cevap vereyim, bende kız isteme olmadı, nişan zaten bir Türk geleneği değil, evrensel ama o da olmadı, aile arasında yüzük taktık :) altın, elbise, kıyafet, hediyelik de olmadı.. çalışıyordum, nişanlımla alışverişe çıkıp kafamıza göre takıldık.. işin ilginç tarafı düğün de olmadı nikah kıydık ve çok güzel bir yerde aile arasında minik bir kutlama yaptık.. siz ortada bir Türk adeti görüyor musunuz? o yüzden evet, saçma geliyor ve her yerde de rahatlıkla eleştirimi yapabiliyorum :)
ne kasıldık, ne gerildik, ne kavga ettik, ne de çula-çaputa yatırım yaptık.. evlenecek olan herkese şiddetle öneririm..
yüzüğe de gerek yokmuş aslında![]()
Kayinvalidem bize gelmek yerine baska bir yere gidiyorsa ben neden bayram temizligi yapiyorumki.Ne bayramlıkmış be son bir haftadır başka mevzu yok. Bayramda içinden gelirse bir hediye alır ama kıyafetini neden aldırırsın bilmem. Sen kvnin bayram temizliğini yaptın mı? He bi de bayramlıktan önce koç getirmeleri lazımdı onun için de bir kavga çıkarabilirsin. Bilezik de lazım.
Evet cok guzel bu aileler arasinda verilmis ortak bir karar o yuzden bastan sona devam etdirmissiniz.
Yok sadece telefonla aradi.Peki nişanliniz sizin aileniz ile bayramlaşti mi?
ne kadar ayıp birşey ya hadi ailesi gelmiyor seninle dışarı da buluşmak yerine gelip ailenin elini öpememiş mi , sen bu adamla evleneceksin sonuçta sen yönlendir o yapmıyorsa , ozaman da gelmezse...Yok sadece telefonla aradi.
Kayinvalidem bize gelmek yerine baska bir yere gidiyorsa ben neden bayram temizligi yapiyorumki.
Nisanlim ailesiyle gelmeyi dogru buldugu icin yalniz gelmemistir. Yani bunda sorun edecek birsey yok. Yalniz gelince bizimkilerde ailen niye gelmedi diye sorular soracaktir mutlaka. Hem nisanlimla zaten sabah bulusduk sonrasinda ise gittinişanlının gelip ailenle bayramlaşmamasını sorun etmiyorsun da kaynananın gelmemesini mi sorun ediyorsun.
tabii 3. kişileri suçlamak her zaman daha kolaydır.
nişanlım benim ailemle bayramlaşmaya gelmese ben onunla buluşmazdım bile.![]()
Tek tek cevap yazmak yerine buraya yazayim. Hani diyorsunuz ya yil 2015 gelenek ne falan diye. O zaman soyleyin nisanliniza kocaniza yil 2015 nisanda dugunde birsey almayin ailende bize gelmesin ne gerek var diye. Kendinizi modern gosteriyorsunuz ya hani. O zaman kiz isteme nisan dugune ne gerek var. Aileler tanissin kendi aralarinda gidin nisanlinizla yuzuk alin takin ikiniz kendi aranizda. Bir nikahda kiyin olsun bitsin. Niye altin, elbise, kiyafet, hediyelik birseyler bekliyorsunuz? Bende size soruyorum. Benim bayram ziyareti beklentimden hicbir farki yok bunlarin hepsi gelenek sonucta. Ay sen bayramlikmi bekliyorsun cocukmusun diyenler neden nisanda, dugunde bir suru sey aldiriyorsunuz? Ne gerek var yani.
Tek tek cevap yazmak yerine buraya yazayim. Hani diyorsunuz ya yil 2015 gelenek ne falan diye. O zaman soyleyin nisanliniza kocaniza yil 2015 nisanda dugunde birsey almayin ailende bize gelmesin ne gerek var diye. Kendinizi modern gosteriyorsunuz ya hani. O zaman kiz isteme nisan dugune ne gerek var. Aileler tanissin kendi aralarinda gidin nisanlinizla yuzuk alin takin ikiniz kendi aranizda. Bir nikahda kiyin olsun bitsin. Niye altin, elbise, kiyafet, hediyelik birseyler bekliyorsunuz? Bende size soruyorum. Benim bayram ziyareti beklentimden hicbir farki yok bunlarin hepsi gelenek sonucta. Ay sen bayramlikmi bekliyorsun cocukmusun diyenler neden nisanda, dugunde bir suru sey aldiriyorsunuz? Ne gerek var yani.