- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maddi açısından durum farklı.. Annesi ve kızkardesı sayesinde evleniyoruz. bizimkinn maddi durumu pek yok. zamannda yaptıkları yuzunden..
1,5 yıllık ilişkim var.. aileler tanıstı 27.07 nişanım var. öyle kararlaştırdık. ama benmki o kadar heyecanlı ki altın pahalılaşıyo diye şimdiden aldık.. Bişiy alınacaksa ya ikimiz gidelim ya da ailelerin hepsini birlikte alalım gidelim bakalım demştim önceden ama benm fikrim biz gidip alalım o da tamam demişti daha guzel her kafadan ses çıkmaz. tam altın bakmaya gideceğimiz gün sordum baska kimse gelecekmi diye o da annem gelecek sorun olurmu dedi. Bende keşke banada söyleseydinde bende anneme sorsaydım kadın gelmez ama en azndan teklif etseydim biri gelip diğeri gelmemezlk olmazki dedim .. aaa haklısın 1 dk dedi.. sonra tamam ikimiz gideceğiz dedi. ama bozuldm bu duruma..
sonra söyledim ben sormasaydım emrivaki olacaktı dedim ki biliyosun hiç hoşlanmam.. yok walla billa söyleyecektım diye yemin etti fln uzatmadm.. Böle arada yapıyo sonra duzeltiyo beni mi deniyor anlamadım. ne bileyim bazen heyecanıma ver diyo bende sey dedim gecen 39 yasındasn bnde 32 heyecanlanmk guzel bende öyle ama kontrol edebileceğimiz yaştayız dedim lütfen dedim tatlı tatlı kıvırıacaklar seyler yapma olaydan çok bu duruma sinir oluyorm dedim. tamam hayatım dedi kapandı konu.. yada kapandı gibi ? böyle sanki ailesinn fikrini kendi fikri gibiymiş gibi söyluyo.. anlam veremiyorum bazen. Annesi çok tatlı yani onun demesi o ne derse tamam diyo yani o öle sölüyo karısmıyo.. (inş böledir böleyse hep dewam eder)
bende de var bazen bişiy oluyo susmam lazm ama dayanamıyorum.. yada keşke sormasaydımda olayları izleseydim.. ama hep unutup kendme hakim olamayıp soruyorum..
Aslında çok ii adam durust bana aşık sen uzulme ne ıstersen o diyo .. bu zmana kadr hiç yalanını yakalamadım.. güveniyorum.. ilgisi de ii..
ben mi abartıyorum. yada çok sinirliyim..
parasını annesi ödeyecekti o yuzden.. beraber gidelim diye konsuuldu sanırım.. o da tamm dedi bende öyle söyleyınce iptal etti. annesi eniştesi ile gitti.
çok büyük hata yapmış nişanlın:)1,5 yıllık ilişkim var.. aileler tanıstı 27.07 nişanım var. öyle kararlaştırdık. ama benmki o kadar heyecanlı ki altın pahalılaşıyo diye şimdiden aldık.. Bişiy alınacaksa ya ikimiz gidelim ya da ailelerin hepsini birlikte alalım gidelim bakalım demştim önceden ama benm fikrim biz gidip alalım o da tamam demişti daha guzel her kafadan ses çıkmaz. tam altın bakmaya gideceğimiz gün sordum baska kimse gelecekmi diye o da annem gelecek sorun olurmu dedi. Bende keşke banada söyleseydinde bende anneme sorsaydım kadın gelmez ama en azndan teklif etseydim biri gelip diğeri gelmemezlk olmazki dedim .. aaa haklısın 1 dk dedi.. sonra tamam ikimiz gideceğiz dedi. ama bozuldm bu duruma..
sonra söyledim ben sormasaydım emrivaki olacaktı dedim ki biliyosun hiç hoşlanmam.. yok walla billa söyleyecektım diye yemin etti fln uzatmadm.. Böle arada yapıyo sonra duzeltiyo beni mi deniyor anlamadım. ne bileyim bazen heyecanıma ver diyo bende sey dedim gecen 39 yasındasn bnde 32 heyecanlanmk guzel bende öyle ama kontrol edebileceğimiz yaştayız dedim lütfen dedim tatlı tatlı kıvırıacaklar seyler yapma olaydan çok bu duruma sinir oluyorm dedim. tamam hayatım dedi kapandı konu.. yada kapandı gibi ? böyle sanki ailesinn fikrini kendi fikri gibiymiş gibi söyluyo.. anlam veremiyorum bazen. Annesi çok tatlı yani onun demesi o ne derse tamam diyo yani o öle sölüyo karısmıyo.. (inş böledir böleyse hep dewam eder)
bende de var bazen bişiy oluyo susmam lazm ama dayanamıyorum.. yada keşke sormasaydımda olayları izleseydim.. ama hep unutup kendme hakim olamayıp soruyorum..
Aslında çok ii adam durust bana aşık sen uzulme ne ıstersen o diyo .. bu zmana kadr hiç yalanını yakalamadım.. güveniyorum.. ilgisi de ii..
ben mi abartıyorum. yada çok sinirliyim..
neden gelmemesi düşündürdü? ben gelmesin demedim sadece keşke hbr verseydin bende annemleri de çağırsaydımm dedim sonradan duyulunca annemlere tuhaf kaçmasın dedim ayrımcılık olmasın dedim haklısın dedi. kadın pek karısmıyor sanırım inş. hep böyle olur.. evet bende çalışıyorum ki eğer iş durumunu ayarlarsa kısmet tabi bandırmaya yerleşmeye dusunuyoruz hem daha uygun hem cevre acısından daha ii hemde beslenme acısından :)Annesi de bana pek anlayışsız gelmedi açıkçası.Annesi de gelicekken siz annen gelmeyecekti diyince gelmemesi böyle düşündürdü.Peki ileride evinizin geçimini Nasıl sağlayacaksınız , siz çalışıyor musunuz?
daha önce pek haylazmış çok para harcamış sonra bi kıza tutulmuş ailesi istememesine ragmen sözlenmiş sonra kız altınları alıp kaçmış..Nasıl yani
Zamanında ne yapmış ki
yani muhtemelen herkes yapıyor.. köprüden geçene kdr.. bak ben böyle düşündm hesabı oluyo sen ne diyosun diyo aslında söylediği kendi düşüncesi değil. evden birinin. gecen onu dedim anladım çünkü biri bişiy istediğinde fikir söylediğinde benmle paylaş dedim bilelim akıl akıldan üstündür dedim. belki bilmedğimz bişiy vardr tamam dedi.ya benim nişanlım da sürekli böyle yapıyor ama anlaşılıyor ailesinin fikirlerini kendi fikirleri gibi söylüyor. herkes mi yapıyor bunu acaba
beni de göturrsenz veririm dememiş. iki kere ramazanda gidip gelme olmasın alalım olsun bitmiş demiş.. kötu dusnce olarak algılmadım. zamannda bnmki çok para harcadığı için ailesinde bu durumu maddi konusunu pek konusamıyor öyle söyledi bana..Siz 32 yaşındasınız adam 39.
Bence hiç bir konuda peşinize birini takmaya gerek yok. Parasını ödüycek kişi beni de götürürseniz veririm mi diyor, anne sonuçta istiyorsa sizinle evlenmesini verir parayı gider alırsınız. Ama başkasının parasıyla onun gözü önünde rahat alışveriş yapamazsınız, yok pahalısına kaçtı, yok şu model vardı gelin beğenmiyor filan bu muhabbetlere hiç gerek yok bence.
maddi açısından durum farklı.. Annesi ve kızkardesı sayesinde evleniyoruz. bizimkinn maddi durumu pek yok. zamannda yaptıkları yuzunden..
Bu seni korkutmuyor da, annesinin altin bakmaya gelmesimi korkutuyor? Adam 39 yasinda ve parasi yok. Geçmiste ne yasadigini bilmiyorum, ama insanoglunun pek degismedigini biliyorum. Muhtemelen ömür boyu maddi sikinti yasayacaksiniz.
Ayrica konunda bile senin tarafindan pek ask, sevgi varmis gibi his etmiorum. Mantik evliligi yapiyorsun gibi fakat içinde mantik yok kusura bakma. Bence daha büyük sorunlarin var.
Ömür boyu sürmeyecek ben bnu konustum .. zaten istda olmayacağız yani ksımetse tabi..Annesi sayesinde evleneceğiniz için maalesef onlara gebesiniz. Ömür boyu sürmezse iyi..
Birlikte çalışacağız .. aylık geliri fena değil. işi ii yani..
para akısı bende yani nişanda düğünde takılacak paralar vs benm hesabımda durmasnı istiyor en basında söyledim maddi durum bende o da kasa sensin dedi..Ama 39 yasindaki adam kendi dügününü bile ödeyemiyor. Birikim yapmiyor.
Yani bu yastan sonra nereden biliyorsun ayni sekilde parayi car cur etmeyecegini? Simdiye kadar para kenara atmayan adam, birden atacakmi saniyorsun?
Ki en büyük sorun bu bile degil, sevgi, ask üzerine konustum ve cevap bile vermedin. Asik olmadigin adam ile evlenmek sadece sonu hüsran demektir.