- Konu Sahibi Mavisssssss
-
Çok üzüldüm durumuna...Başka ülkede olsam,seni annenin yanında bırakmazlardı.
Annen hem içiyor,hem sana şiddet-eziyet ediyor.
Başka kardeşin var mı ?
Okuyup bir an önce mesleğini eline alman ve yolunu kendin çizmen lazım.
Geçecek bu günler,sabır diliyorum sana.
yanlis anlama fakat anladigim kadariyla baban uzakta ve tabii cinsel hayati yok annenin.
bu sebeple cok siniri olabiliyorlar annelerimizde biz gormesekte bir kadin baban donunce gecer bence.
kusura bakma biraz ozel oldu ama fikrim bu yani senle alakali degil kendiyle alakali durum
canim ne denir ki.. kimbilir ne derdi var annenin.. normal degil cunku davranislari.. valla ne yapmak lazim bilemedim
ahh canım yaa seni çok iyi anlıyorum .. 9 yıllık evliyim, annem gibi olursam diye korkuma 7 yıl çocuk yapamadım .. benimkinin de psikolojisi bozuk kendimi bildim bileli, evet eskiden dayağı da vardı ama büyüyünce gücü yetmedi tabi.. şimdi ise senede bir görüşüyoruz o zaman da yaşlıdır diye alttan alıp tahammül ediyorum babamın hatrına.. ama bak şu da bi gerçek ne olursa olsun o senin annen, anne olmayı becerememiş bile olsa zaman gelecek ona ihtiyaç duyacaksın.. şimdi gözü kara, katı olunan bi yaştasın o yüzden fevri davranma.. sadece katiplik sınavına kanalize et bütün enerjini.. inan bana her şey yoluna girecek .. ve annelerimizin böyle olmasının bize sağladığı yegane avantaj ; bizim çocuklarımızla ilişkilerimiz asla öyle olmayacak Allahın izniyle.. çünkü biz çocuk gözüyle gördük kötü anneleri, bizim çocuklarımız çok mutlu olacaklar ..[/QUO
kimsem yok yanımda canm biliyormusun kimsem .. nasıl bir yol cizeceğim kendime hiç ama hiç bilmiyorum evde oturmaktan başka yaptıgım hiç birşey yok hiç birşey kendimi işe yaramaz hissediyorum aciz hissediyorm annem böyle yaptıkca .. demekki sevilecek biri degilmişim ben ama senin de dediğin gibi ben kendi çocuklarıma aileme asla yapmıyacagım asla .. biliyorum her zorlukta bir kolaylık vardır ama ben nasıl atlatacagım bilmiyorum .. niye ben diyorum hep kendime nedenkatiplik için o kadar çalışıyordum ki o ise benden kurtulmayı planlıyormuş .. artık ne hevesim kaldı ne başkada birşey .. cıkardığım klavye seslerinden rahatsız oluyormş ya rahatsız .. böyle birşey olablir mi rabbim sen bana güç ver ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?