Bazen anneme dayanamıyorum nasıl bir insan ki diyorum ben üzülmeyim de kim üzülsün..

Mavisssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
174
5
0
33
Afyon
çok doluyum kızlar çok doluyum .. ben elimden geldiğince burdakilere yardım etmeye çalıştım sizde bana yardım edermisiniz belki dertleşirsem rahatlarım .. benim babam ben çok küçükken yurt dışına gitti baba sevgisinden mahrum büyüdüm . annem annem nasıl bir insan ben anlamıyorum hep böyleydi.. beni bundan 1 2 sene öncesi su an 20 yaşındayım ne kadar döverdi içerdi bazen alırdı bira gelirdi içerdi içmesini istemezdim içinçe hep korkardım beni dövecek diye bana çatacak diye öylede olurdu sorunları olurdu beni döverdi oklavayı başımda kırmalar saçımı kökünden ya kökünden yolmalar sandalyeyi belimde kırdı .. her sorununda bana çatardı teyzemler hep kızardı niye yapıyorsun niye diye hep aglardım çok acı cekerdim. birkere yazılım vardı hiç unutmuyorum beni öyle bir dövmüştü ki bogazımı sıkmıştı cırmalamıştı o halde okula gidememiştim 15 gün boyunca boynumda başörtüsü ile bogazım agrıyor diyerek yalan söyler giderdm okula çok zor günler çektik. oda kendine göre haklıydı belki ama bunları bana laik gördü :5: geçti gitti ama bugun oturuyorduk neyse canm bira istiyor dedi öyle çok içmez artık arada bir teyzemin eşi aldı geldi 2 tane içiyo içte bende su haline bir bak dedim yüzün yine kıpkırmızı olmuş .. şarkılar açıyor acı acı dinliyor sinirlendim lanet olsun dedm içimden böyle anne mi olur ? şu haline birbak kızının yanında hiç mi utanımıyorsun demeye kalmadı benimle dalga geçti ..sen kendi haline bak çirkinliğine bak suna bak buna bak .. :47: ben katipliğe hazırlanıyorum sen katip ol yemin ederim seni bırakacam git kendin yaşa şöyle böyle gece gündüz katiplik için ugraşıyorum bana bunu dedi o kadar içime battı ki. her defasında beni tehtit ederdi git babanın yanına git .. böyle işte kızlar çok doluyum neden benim annem böyle neden kızlar neden allahım neden .. benm psikolojim bazen o kadar bozuluyor ki bu durumlara geceler boyu aglıorum .. kapat su müziği yeter artık diye bagırdım konuşma benimle dedi bana halbisem hiç birşey yapmadım hiçç ben ne yapacagım kızlar dayanamıyorum artık .. ne kötü kadermiş bu bende ki başkalarının annelerine bakıyorum da vay ve diyorum vay bee sinir hastası yaptı beni sinir hastası :47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm durumuna...Başka ülkede olsam,seni annenin yanında bırakmazlardı.
Annen hem içiyor,hem sana şiddet-eziyet ediyor.

Başka kardeşin var mı ?

Okuyup bir an önce mesleğini eline alman ve yolunu kendin çizmen lazım.
Geçecek bu günler,sabır diliyorum sana.

yanlis anlama fakat anladigim kadariyla baban uzakta ve tabii cinsel hayati yok annenin.
bu sebeple cok siniri olabiliyorlar annelerimizde biz gormesekte bir kadin baban donunce gecer bence.
kusura bakma biraz ozel oldu ama fikrim bu yani senle alakali degil kendiyle alakali durum

Çok üzüldüm durumuna...Başka ülkede olsam,seni annenin yanında bırakmazlardı.
Annen hem içiyor,hem sana şiddet-eziyet ediyor.

Başka kardeşin var mı ?

Okuyup bir an önce mesleğini eline alman ve yolunu kendin çizmen lazım.
Geçecek bu günler,sabır diliyorum sana.

aslında arada içer öyle dinine de baglı biridir ama neden böyle yapar bilmem .. :5: bunun için cok ugraşıyorum hergün dua ediyorum katipliğim olsun diye tek çıkış yolum o belkide .. allah razı olsun .. sabır taşım çatlayacak ama az kaldı az ..

yanlis anlama fakat anladigim kadariyla baban uzakta ve tabii cinsel hayati yok annenin.
bu sebeple cok siniri olabiliyorlar annelerimizde biz gormesekte bir kadin baban donunce gecer bence.
kusura bakma biraz ozel oldu ama fikrim bu yani senle alakali degil kendiyle alakali durum

hayır böyle birşey değil bundan emin olablirisin..

ahh canım yaa seni çok iyi anlıyorum .. 9 yıllık evliyim, annem gibi olursam diye korkuma 7 yıl çocuk yapamadım .. benimkinin de psikolojisi bozuk kendimi bildim bileli, evet eskiden dayağı da vardı ama büyüyünce gücü yetmedi tabi.. şimdi ise senede bir görüşüyoruz o zaman da yaşlıdır diye alttan alıp tahammül ediyorum babamın hatrına.. ama bak şu da bi gerçek ne olursa olsun o senin annen, anne olmayı becerememiş bile olsa zaman gelecek ona ihtiyaç duyacaksın.. şimdi gözü kara, katı olunan bi yaştasın o yüzden fevri davranma.. sadece katiplik sınavına kanalize et bütün enerjini.. inan bana her şey yoluna girecek .. ve annelerimizin böyle olmasının bize sağladığı yegane avantaj ; bizim çocuklarımızla ilişkilerimiz asla öyle olmayacak Allahın izniyle.. çünkü biz çocuk gözüyle gördük kötü anneleri, bizim çocuklarımız çok mutlu olacaklar ..

ahh canım yaa seni çok iyi anlıyorum .. 9 yıllık evliyim, annem gibi olursam diye korkuma 7 yıl çocuk yapamadım .. benimkinin de psikolojisi bozuk kendimi bildim bileli, evet eskiden dayağı da vardı ama büyüyünce gücü yetmedi tabi.. şimdi ise senede bir görüşüyoruz o zaman da yaşlıdır diye alttan alıp tahammül ediyorum babamın hatrına.. ama bak şu da bi gerçek ne olursa olsun o senin annen, anne olmayı becerememiş bile olsa zaman gelecek ona ihtiyaç duyacaksın.. şimdi gözü kara, katı olunan bi yaştasın o yüzden fevri davranma.. sadece katiplik sınavına kanalize et bütün enerjini.. inan bana her şey yoluna girecek .. ve annelerimizin böyle olmasının bize sağladığı yegane avantaj ; bizim çocuklarımızla ilişkilerimiz asla öyle olmayacak Allahın izniyle.. çünkü biz çocuk gözüyle gördük kötü anneleri, bizim çocuklarımız çok mutlu olacaklar ..[/QUO
kimsem yok yanımda canm biliyormusun kimsem .. nasıl bir yol cizeceğim kendime hiç ama hiç bilmiyorum evde oturmaktan başka yaptıgım hiç birşey yok hiç birşey kendimi işe yaramaz hissediyorum aciz hissediyorm annem böyle yaptıkca .. demekki sevilecek biri degilmişim ben ama senin de dediğin gibi ben kendi çocuklarıma aileme asla yapmıyacagım asla .. biliyorum her zorlukta bir kolaylık vardır ama ben nasıl atlatacagım bilmiyorum .. niye ben diyorum hep kendime neden :5: katiplik için o kadar çalışıyordum ki o ise benden kurtulmayı planlıyormuş .. artık ne hevesim kaldı ne başkada birşey .. cıkardığım klavye seslerinden rahatsız oluyormş ya rahatsız .. böyle birşey olablir mi rabbim sen bana güç ver ..

1 suçu sadece annende arama. baban yıllarca yurtdışında kadınsız nasıl durabildi. İllaki annenizi aldatmıştır. annenizde bunu elbette hisseder. hatanın çogu babanda.
2 içki kötülüklerin anasıdır(daha başka lafa gerek yok)
3 sen annen bunalımdan çıksın diye ne yaptın?halk eğitimlerde dünyanın kursu var. orası için teşvik edebilisin.
4 evlenince kurtulurum sanma, neticede anneanne olacak
en son annene ne zaman onun güzel olduğunu söyledin? kadınlığını hatırlat

benim de vardır elbet hatalarım .. ben yok diyemem acısı la tatlısı la ben elimden geleni yaptım . belkide yaptıgımı sandım ama o bana öyle şeyler yaptıki artık gidip öpemez bile oldum .. beni bu hale getirdi ..

canım sakın annenin yaptıklarının da söylediklerinin de motivasyonunu bozmasına izin verme.. amacına ulaşana kadar sağlam dur, umudunu yitirme .. biliyosun bu devirde ekmek aslanın ağzında.. mesleğini al eline bir an önce ve kurtul o huzursuz ortamdan.. dünyaya bi kere geliyosun sen önce kendini sev, sakın evde bulamadığın sevgiyi huzuru yanlış insanlarda aramaya da kalkma.. kendine sarıl, insanın en iyi dostu kendisidir.. ve bi de kendine acımaktan vazgeç, silkin güçlü dur .. bu günler geride kalacak ben sana yaşamış biri olarak söz veriyorum.. Allah şansını yolunu açık etsin canım..

hiç birşeye gücüm kalmadı sanki hiç birşeye yaslanacak bir dalım bile yok seviglimden başka oda beni anlamıyor hiç anlamıyor yaşamyan bilemez derler ya gercekten de öyleymiş bilemezmiş ne hayatlar var diyorum bazen kendime ne kötü kaderler var .. hani gececek diyorsun ya canım hep öyle derler ya gececek hep derler ya yarınlr güzel olacak diye oysa bugunler hep dünlerin yarınlarıydı .. kimse bilemedi.. ben ne kadar güçlü durmaya çalışşam da olmuyor işte olmuyor ... inşallah gecer geçtiği gün inşallah yıkılmamış olurum .. :5:

Ben annenizin şu söylediğini haklı buldum, katipliği kazanınca git kendin yaşa demiş ya; çok doğru bir söz etmiş.
Bence de maddi açıdan ayaklarınızın üzerinde durduğunuz anda, kendinize yeni bir hayat kurun.
Doğurmakla anne olunmuyor lafı binlerce kez söylenmişti, yaşadıklarınız da bunu ispatlar nitelikte.
Bazı insanları değiştirmek mümkün değildir, olduğu gibi kabul edip ona benzememeye ve mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmaktan başka çare yok.

Son düzenleme:
anneniz mutsuzluğunu, şikayetlerini sizden çıkarmış.
keşke öğrenciliğinizde bir öğretmeninizle veya rehberlik ile bu durumu görüşseydiniz. size yardım eden birileri olabilirdi.

babanızın uzakta olması, annenizin durumdan şikayeti size patlamış hep. o şartlarda gücü size yetmiş, yazık.
anneniz maalesef görevini layığıyla yerine getirmemiş.
siz kendinize odaklanın. bir an önce işinizi eline almaya bakın, inş kısa sürede olur istedikleriniz.
annenizle ilgili bir beklentiniz olmasın artık. öyle kabul edin. gösterdiğinden fazla sevgi, ilgi beklemeyin.

Evet suç baba da ama bu bir annenin çocuğuna patlamasını bu şekilde dövmesini hiç bir şekilde ön görmez değil mi?
Bu kızda babasızlık çekiyor annesi kocasız ise?
Bilmiyorum ama çocukları için el pençe didinen insanlar görünce böyle annelere şaşırmamak mümkün değil?
Bu kızın suçu günahı ne? Kum torbası mı bu kız?
Annem acı çekiyor, haklı zor durumda bana ne isterse yapsın, içini boşaltsın diyecek hali yok ya?
:50:
Anne bir gün çok pişman olacak ama inşallah iş işten geçmemiş olur..:ssz:

çok üzüldüm durumuna, annen düzelir diye umut etme bu saatten sonra. kendi hayatına ve geleceğine odaklan.

baban hic gelmiyor mu ya da ne kadar zamanlarda geliyor..

cok zor seyler yasiyorsun insallah istedigin tüm güzellikler seninle olsun..

annende insallah iyi olur Allah hepimize hidayet nasip etsin

yorum yapan herkeze çok tşk ederim dayanmaya çalışıyorum bazen güçlü durmaya çalışıyorum ama nereye kadar bende bilmiyorum umarım kendi yolum olur .. umarım kurtulurum .. tek diliğim bu rabbimden anladm ki annem herşeyin acısını benden çıkartır olmuş ben onun için bir önem ifade etmiyorum bu o kadar acı kii :5:

Son düzenleme:
Back
X