- Konu Sahibi Mavisssssss
çok doluyum kızlar çok doluyum .. ben elimden geldiğince burdakilere yardım etmeye çalıştım sizde bana yardım edermisiniz belki dertleşirsem rahatlarım .. benim babam ben çok küçükken yurt dışına gitti baba sevgisinden mahrum büyüdüm . annem annem nasıl bir insan ben anlamıyorum hep böyleydi.. beni bundan 1 2 sene öncesi su an 20 yaşındayım ne kadar döverdi içerdi bazen alırdı bira gelirdi içerdi içmesini istemezdim içinçe hep korkardım beni dövecek diye bana çatacak diye öylede olurdu sorunları olurdu beni döverdi oklavayı başımda kırmalar saçımı kökünden ya kökünden yolmalar sandalyeyi belimde kırdı .. her sorununda bana çatardı teyzemler hep kızardı niye yapıyorsun niye diye hep aglardım çok acı cekerdim. birkere yazılım vardı hiç unutmuyorum beni öyle bir dövmüştü ki bogazımı sıkmıştı cırmalamıştı o halde okula gidememiştim 15 gün boyunca boynumda başörtüsü ile bogazım agrıyor diyerek yalan söyler giderdm okula çok zor günler çektik. oda kendine göre haklıydı belki ama bunları bana laik gördü
geçti gitti ama bugun oturuyorduk neyse canm bira istiyor dedi öyle çok içmez artık arada bir teyzemin eşi aldı geldi 2 tane içiyo içte bende su haline bir bak dedim yüzün yine kıpkırmızı olmuş .. şarkılar açıyor acı acı dinliyor sinirlendim lanet olsun dedm içimden böyle anne mi olur ? şu haline birbak kızının yanında hiç mi utanımıyorsun demeye kalmadı benimle dalga geçti ..sen kendi haline bak çirkinliğine bak suna bak buna bak ..
ben katipliğe hazırlanıyorum sen katip ol yemin ederim seni bırakacam git kendin yaşa şöyle böyle gece gündüz katiplik için ugraşıyorum bana bunu dedi o kadar içime battı ki. her defasında beni tehtit ederdi git babanın yanına git .. böyle işte kızlar çok doluyum neden benim annem böyle neden kızlar neden allahım neden .. benm psikolojim bazen o kadar bozuluyor ki bu durumlara geceler boyu aglıorum .. kapat su müziği yeter artık diye bagırdım konuşma benimle dedi bana halbisem hiç birşey yapmadım hiçç ben ne yapacagım kızlar dayanamıyorum artık .. ne kötü kadermiş bu bende ki başkalarının annelerine bakıyorum da vay ve diyorum vay bee sinir hastası yaptı beni sinir hastası 

Son düzenleyen: Moderatör: