• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen banane diyebilmeli

karagokce

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
300
14
298
Diğer
Bir arkadaşım var. Kendisi bir ay kadar önce biriyle birlikte olmaya başladı. İnternetten tanıştığı, uzak mesafeden biri. Buraya onun yanına geldi bir hafta kaldı. Tanıştık aynı ortamda bulunduk arkadaşımla aynı dili konuştuklarını düşündüm sevindim falan. Ama çocuk memleketine döndü ayrıldılar. Çünkü kıskanç, çünkü bir yaş küçük olmanın getirdiği çocukça hareketler, akademik ve mesleki eziklik vs. die izah etti arkadaşım. Soğudum dedi, geri gelse mümkün deil dedi. Hasılı ben de çocuğu epey gömdüm o öyle diyince. Gel gelelim bunlar barıştı. Biz de bir diğer arkadaşla fikrimiz sorulduğunda, o çocuğa güven duymadığımızı, sözleriyle hareketlerinin çeliştiğini dile getirdik. Seni yine üzecek dedik. Bunları söylemezsek kendimizle çelişeceğimizi söyledik. Bunun üzerine arkadaşımız bize küstü. Ben yine olsa yine aynı şeyi yapardım diyorum ama hata mı ettim acaba yorum yapmakla?

Yakın arkadaş olmadığını varsayıyorum,bu sebepten küstüğüne göre.
Nasıl bir dille söylediniz bilemem ama bunu kaldıramayacaksa sormasaymış.
Güle güle güzelim deyin,takmaya değmez inanın.

Siz dost olarak fikrinizi soylemişsiniz. Keyfi bilir tekrar burnunun üzerine düştüğünde size gelmesin ozaman.

Yakın arkadaşım ve gerçekten üzüldüm. Arkasında durmam gereken bi karar verdim ama yanımda olmadınız dedi. Ama samimi olmasaydım da kendime saygım kalmazdı. Üzüleceksen böyle üzül dedim. Çünkü adamın memleketine gidecek. Seni sevdiğimiz için tepki gösterdik dedim. Beni böyle sevmeyin dedi. Halbuki gerçekten iyi niyetle zarar görmesini engellemek, ya da en azından dürüstçe fikrimi söylemekti amacım. İnsanlar duymak istediklerini söylemediğimiz zaman alıngan oluyolarmış meger.

Yakın arkadaşım ve gerçekten üzüldüm. Arkasında durmam gereken bi karar verdim ama yanımda olmadınız dedi. Ama samimi olmasaydım da kendime saygım kalmazdı. Üzüleceksen böyle üzül dedim. Çünkü adamın memleketine gidecek. Seni sevdiğimiz için tepki gösterdik dedim. Beni böyle sevmeyin dedi. Halbuki gerçekten iyi niyetle zarar görmesini engellemek, ya da en azından dürüstçe fikrimi söylemekti amacım. İnsanlar duymak istediklerini söylemediğimiz zaman alıngan oluyolarmış meger.
En yakın arkadaşım üniversite bitince şehirler değişti tabi.iş yerinde bir ilişkiye başladı ve bana ilk günden yaşadığı sorunları anlattı. Epey sıkıntılı bir tipti. Bu ilişki 3 yıl sürdü ayrılıklarında geldi anlattı sonra barıştığından aylarca bahsetmedi falan. Sonuç ne oldu aileler tanıştı ve bizimki bir anda aydınlanma yaşadı. Bana geldi bir kaç gün kaldı dertleştik yaşadıklarını anlattı vs ama çok seviyorum dedi.ayrılamam dedi. Ben 3 sene olmaz o iş dedim çünkü biz adamları arkadaşımızın ANLATTIKLARINDAN biliyoruz ve kendi aklımızla yorumlar yapıyoruz.ama bana bir kere de ne diyorsun sen demedi. Bende bu fikirleri oluşturan onun anlattıklarıydı çünkü. Bunlar geçen sene bu zamanlar yaşandı ve şuan arkadaşım başkası ile evli yıldırım aşkı ile :)

Arkadaşının ruh hastası olduğu kanaatindeyim.Ayrıca bana kalırsa akademik eziklik asla olmaz bilmemne diyerek sallamış ve egosunun yerle bir olmaması için atmış tutmuş.Ben bu tiiplere halk arasında gizli keko diyorum ama arkadaş senin tabi yinede sen bilirsin.

Sen fikrini soylemissin eğer zoruna gitcektiyse sormayaymis :KK55:
Yol ver sallaa amannn
Zaten o sizi pek onemsemiyomus baksana hemen kusmus

Back
X