Biraz daha iyiyim bugun. Dun cok siddetli kavga ettik, o agladi ben agladim, olmek bile istedim. Ben ne yaptim sevdigime de onu bu hale getirdim diye agladi o daha cok.
Annesi onu kucuk yasta terk etmis, uvey anneyle buyumus. Babasi ve ailesi onunla maddi manevi ilgilenmemis. Abisi karisini surekli dovuyormus bunlara sahit olmus. Yasadigi igrenclikleri buna bagladi, simdiye kadar hickimseye, kendime bile deger vermedim dedi. Sen karsima ciktigin icin her namazda, her nefeste sukrediyorum dedi. Ki gercekten hep sukreder, ailem de onu cok sevdi bagirlarina basti. Aslinda herseyden ders cikarmis ve hata yapmamaya ozen gostererek yasiyor. Gozu su an disarda degil, dedigim gibi hic ciddi yanlisini gormedim cok mutluyduk.
Uc gundur perisan oldum, hala aklima geldikce agliyorum. Ama daha uzun surmeden onunu almak icin esime yanasmayi basardim, "uc bes degersiz hayale kocami kaptiracak degilim" diyerek boynuna atladim. O da "iste benim kadinim" dedi, simdilik basardim. Umarim daha cok travma olmaz cunku kendimi az da olsa kotu hissettim; sanki o kadinlarin yerindeymisim gibi aklima geldi abuk subuk seyler.
Ama yasam enerjim tukendi, uc gundur hicbisey yiyemedim bugun biraz.. Aklima geliyor izdirap cekiyorum. Su an sucu yok diyorum aklimdan atmaya calisiyorum. Ibadetlerime daha cok yonelmeye calisiyorum.
Destekleriniz icin hepinize cok cok tesekkur ediyorum insallah daha iyi olacagim.