- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Iyi geceler arkadaşlar..
Iki senelik evliyim iki senedir çocuk dusunuyoruz kismet olmadi...
Allaha şükür manevi olarak iyiyiz ama maddi sorunlar yaşamaya başladik.
Eşimde elinden geleni yaptigi icin bende calismaya karar verdim.
Eşim bunu kendine yediremesede aklına yatıyor.
Hamile kalirsam birakirm dedim işi ve kabul etti iş ariyorum.
Ev bizim degil kaynanamın kp hayatta...
Eşiminde kp ile elektronik uzerine dukkanları var...
Az once eşime ilerde ne olacagini bilmedigimizi ve yasimizin daha kucuk oldugunu benim çalisip birikim yapip ev almak istedigimi soyledim.
Tabi inanmadi. Biraz konuşunca sanirim hak verdi. Yanliz cok umutsuz gaza getirmem gerekiyor. Benimde bazi soru isaretlerim var. Sizce dusuncem mantiklimi ???
Eşmin maaşı 1.600
Ben işe başladigmda 1.700 alicam.
Calismiyormuş gibi dusunup ilk iki ay maaşmi borclara yatirip odemeleri bitirmek istiyorum... evin faturalarini ve evin giderlerini sadece esim karsılasa ve ben sadece bankaya ayda 1.000 yatirsam diye dusundm. Boylece 1 senede 12 bin para yapiyor.. kooperatif veya krediylee ev alip onun odemelerinide en yuksek mevlada bitirmek istiyorum.
Zaten kooperatip pesinat istiyor..!
Daha sonra 3-5 sene ne kadar gecerse bir evimiz olur diye dusundm... ( esimin kayinbabamla sıkıntıları var ))
Evimizide arabamizi da aliriz dedim 5 sene 6 sene neyse...
Eşim cok cocuk istedigi icin peki ya çocuk dedi ???
Bende korunmayiz oluruna birakiriz ne zaman olursa olur dedim biraz uzuldu ama yasimizda genc oldugu icin bisey demedi...
Şimdi kizlar hem evden hem işyerinden kurtulmak istiyorum cunku gelecekte bizi kotu seylerin bekledigini dusunuyorum esim bazen maas aliyor bazen haftalik zaten ondan bu durumdayiz simdi kp bir yere yatirim yapmak istiyor ( aciliyeti kesinlikle yoj ) esim karsi cikiyo tabiki.
Benim dusuncem boyle. Siz ne dusunuyosunuz.
Tek kafama yatmayan şey 2 senedir istiyoruz allah işe basladiktan sonra kismet ederse ne yapicam ???
Annem calisiyor kv bakmasini asla istemiyorum
Iki senelik evliyim iki senedir çocuk dusunuyoruz kismet olmadi...
Allaha şükür manevi olarak iyiyiz ama maddi sorunlar yaşamaya başladik.
Eşimde elinden geleni yaptigi icin bende calismaya karar verdim.
Eşim bunu kendine yediremesede aklına yatıyor.
Hamile kalirsam birakirm dedim işi ve kabul etti iş ariyorum.
Ev bizim degil kaynanamın kp hayatta...
Eşiminde kp ile elektronik uzerine dukkanları var...
Az once eşime ilerde ne olacagini bilmedigimizi ve yasimizin daha kucuk oldugunu benim çalisip birikim yapip ev almak istedigimi soyledim.
Tabi inanmadi. Biraz konuşunca sanirim hak verdi. Yanliz cok umutsuz gaza getirmem gerekiyor. Benimde bazi soru isaretlerim var. Sizce dusuncem mantiklimi ???
Eşmin maaşı 1.600
Ben işe başladigmda 1.700 alicam.
Calismiyormuş gibi dusunup ilk iki ay maaşmi borclara yatirip odemeleri bitirmek istiyorum... evin faturalarini ve evin giderlerini sadece esim karsılasa ve ben sadece bankaya ayda 1.000 yatirsam diye dusundm. Boylece 1 senede 12 bin para yapiyor.. kooperatif veya krediylee ev alip onun odemelerinide en yuksek mevlada bitirmek istiyorum.
Zaten kooperatip pesinat istiyor..!
Daha sonra 3-5 sene ne kadar gecerse bir evimiz olur diye dusundm... ( esimin kayinbabamla sıkıntıları var ))
Evimizide arabamizi da aliriz dedim 5 sene 6 sene neyse...
Eşim cok cocuk istedigi icin peki ya çocuk dedi ???
Bende korunmayiz oluruna birakiriz ne zaman olursa olur dedim biraz uzuldu ama yasimizda genc oldugu icin bisey demedi...
Şimdi kizlar hem evden hem işyerinden kurtulmak istiyorum cunku gelecekte bizi kotu seylerin bekledigini dusunuyorum esim bazen maas aliyor bazen haftalik zaten ondan bu durumdayiz simdi kp bir yere yatirim yapmak istiyor ( aciliyeti kesinlikle yoj ) esim karsi cikiyo tabiki.
Benim dusuncem boyle. Siz ne dusunuyosunuz.
Tek kafama yatmayan şey 2 senedir istiyoruz allah işe basladiktan sonra kismet ederse ne yapicam ???
Annem calisiyor kv bakmasini asla istemiyorum