Bazen cocuklarima tahammülüm kalmiyor...

Vallaha cok isterim ama ailesi isine geldigi zaman bakar ve mutlaka bizi aksam yemegine beklerler iki saat fln geziyoruz buda bana yetmiyor.. o yüzden birakmaktan vazgectim tamamen

emrivaki yapsanız? bazen insanlara emrivaki yapmak gerekiyor yoksa herkes bir paçasından tutup parçalara ayırıyorlar sizin gibi düşünceli insanları... olan size oluyor :(

emrivaki yapsanız? bazen insanlara emrivaki yapmak gerekiyor yoksa herkes bir paçasından tutup parçalara ayırıyorlar sizin gibi düşünceli insanları... olan size oluyor :(
Belkide dogru diyorsunuz.. cok tesekkür ederim ... yani cidden cocuklardan bikmadim kesinlikle seviyorum herseyden cok ama bazen fazla geliyor hersey.. tam da o zaman belkide emrivaki yapmak lazim basarabilirsem insAllah 🤗

cocuk buyutmek cok zor benimde daraldigim zamanlar oldu ama rabbim beni oyle bir imtahan ettiki simdi sadece sukur ediyorum hepsi gecicek kimse cocuk kalmiyor yeterki saglik olsun

Belkide dogru diyorsunuz.. cok tesekkür ederim ... yani cidden cocuklardan bikmadim kesinlikle seviyorum herseyden cok ama bazen fazla geliyor hersey.. tam da o zaman belkide emrivaki yapmak lazim basarabilirsem insAllah 🤗

:KK200: çocuklardan bıkmadığınız o kadar belli ki... Bazen bazı insanların çocukları ile ilgili açtıkları konularına denk geliyorum, anlatım tarzlarından kendilerinin sorunlu olduğu o kadar belli oluyor ki, o zaman eleştirel olabiliyor insan. Ama sizin gerçekten bunaldığınız ve istiap haddinizin dolduğu çok belli. Biraz atın üstünüzden ağırlıkları :)

Arkadaslar lütfen bana yardim edermisiniz ne yapacagimi sasirmis durumdayim...
Iki kizim var biri 3 bucuk biride 2 yasina girmek üzere... bazen gercekten neye sinirlendigimi bilmiyorum niye kizginim anlamiyorum cok icim daraliyor.. istem disi cocuklara anlamiszca kiziyorum.. öyle uslu uslu oynayan cocuklardan deyiller hoplamak kosmak üstüme cikmak fln hep böyle .. oyuncaklarla oynamiyorlarda.. beraberde oynamiyorlar.. bazen kendime hakim olamiyorum istemiyorum cocuklarimin üstüme cikip atlamasini sonra itiyorum bagiriyorum... veya 2 kere uyariyorum sonra kiziyorum.. bunlari istemiyorum gercekten.. böyle bazen dokunmalarina bile tahammülüm kalmiyor. Bi tek uyuduklarinda rahatliyorum .. sonrada pismanlik dolu saatler yasiyorum.. aslinda cok seviyorum cocuklarimi ama bazen sanki icimde sevgi kirintisi yokmus gibi hissediyorum ... buna tekrardan cok üzülüyorum... ne yapacagimi sasirdim cok üzgünüm böyle bi anne olmayi hic hayal etmemistim okadar kitap okudum hayal kurdum hep tam tersi oluyor... sanki sagim solum belli olmuyormus gibi bi insan oldum... cok üzgünüm bana bi öneri sunabilirmisiniz lütfen.. herseyin kontrolünü kayip ediyorum elimden hersey kayip gidiyor sanki..
TahammulsuZ olabilirsiniz onu anlarım da. İçimde sevgi kırıntısı yokmus gibi demeniz şaşırttı beni. Onlar evlatlariniz.Rabbim kolaylik versin. Dr a gitmeyin bence ne olcak sanki Dr a gidince bence sacma

TahammulsuZ olabilirsiniz onu anlarım da. İçimde sevgi kırıntısı yokmus gibi demeniz şaşırttı beni. Onlar evlatlariniz.Rabbim kolaylik versin. Dr a gitmeyin bence ne olcak sanki Dr a gidince bence sacma
Tabi anlayamadiysaniz böyle bir yorum yapabilirsiniz sorun yok... bence siz baska yerlere yorum yapin ben yardim istiyorum sacma yorumlari beklemiyorum... hic kibar deyilsiniz. Yinede sagolun

Tüm apartman bizden şikayetçi. Biri 2 yaşında diğeri 2 aylık iki miniğim var.. Sesleri de MaşaAllah bi gür :) Çocuk değil jandarma doğurmuşum. Kesinlikle susmuyorlar. İki yandan ağlamaya başlayınca arayıp babalarına saydırıyorum ağzıma geleni. Akşama kadar çığlık çığlığayz. Hele bir komşu bana sen bakamıyorsun çok ağlatıyorsun ben gelip bakicam diyip duruyor . (Gelen giden olmadı) Her seferinde diyorum ki bu kez sakinligimi koruyucam. Ama yok nerde. Küçüğü emzirirken oğlum geldi birden çocuğun yüzünü yırttı kanattı. Ne yapayım ben kime gideyim? Memlekete gitmek istiyoruz eşimle ama borçlar vs elimizi kolumuzu bağladı. Çocuklar toz toprak istiyor. Ben kendi çocukluğumu düşünüyorum da beni bu apartman dairesine tıksalardı herhalde annemin de babaminda tepesinden inmezdim. Akşam eve zor sokuyorlardi bizi içeri oyunu bırakıp eve girmek istemiyordum. Çocuklar haklı...

:KK200: çocuklardan bıkmadığınız o kadar belli ki... Bazen bazı insanların çocukları ile ilgili açtıkları konularına denk geliyorum, anlatım tarzlarından kendilerinin sorunlu olduğu o kadar belli oluyor ki, o zaman eleştirel olabiliyor insan. Ama sizin gerçekten bunaldığınız ve istiap haddinizin dolduğu çok belli. Biraz atın üstünüzden ağırlıkları :)
Cok sagolun vallaha böyle seyler okudukca dahada rahatliyorum.. belkide sadece konusmaya ihtiyacim vardi öyle farkliyimki bugün bazen sknti gelse bile cok daha sabirliyim Allah sizlerden razi olsun ❤

Tüm apartman bizden şikayetçi. Biri 2 yaşında diğeri 2 aylık iki miniğim var.. Sesleri de MaşaAllah bi gür :) Çocuk değil jandarma doğurmuşum. Kesinlikle susmuyorlar. İki yandan ağlamaya başlayınca arayıp babalarına saydırıyorum ağzıma geleni. Akşama kadar çığlık çığlığayz. Hele bir komşu bana sen bakamıyorsun çok ağlatıyorsun ben gelip bakicam diyip duruyor . (Gelen giden olmadı) Her seferinde diyorum ki bu kez sakinligimi koruyucam. Ama yok nerde. Küçüğü emzirirken oğlum geldi birden çocuğun yüzünü yırttı kanattı. Ne yapayım ben kime gideyim? Memlekete gitmek istiyoruz eşimle ama borçlar vs elimizi kolumuzu bağladı. Çocuklar toz toprak istiyor. Ben kendi çocukluğumu düşünüyorum da beni bu apartman dairesine tıksalardı herhalde annemin de babaminda tepesinden inmezdim. Akşam eve zor sokuyorlardi bizi içeri oyunu bırakıp eve girmek istemiyordum. Çocuklar haklı...
Aynen bende öyle düsünüyorum iyi bir is bulsa esim memlekette hic beklemeden giderdik sanirim.. bag bahce fln en azindan hepimizin ayagi topraga basardi cocuklarda bende elektrigimizi atardik 😂

Aynen bende öyle düsünüyorum iyi bir is bulsa esim memlekette hic beklemeden giderdik sanirim.. bag bahce fln en azindan hepimizin ayagi topraga basardi cocuklarda bende elektrigimizi atardik 😂
Kaynanam eşime "sen gelemiyorsan çocukları gönder çok özledik" demiş. Yeni ev yaptırdık bu sene miss gibi. Kaynana vs dinlemicem gidicem ama oğlum babasına çok düşkün onsuz uyumaz beni daha da delirtir. Konunda kendimi buldum resmen. Ben 2 aylık bebeğimi arabaya birlikte bindiremedigim için çıkamıyorum dışarı. Sen al çocukları parka vs git. İnan hergün gitsen hergün de doymazlar. Ben daha kötüyüm hiç dışarı adım atamıyorum. Eşim çıkalım diyor akşamları ama işten güçten uykusuzluktan onuda yapamıyorum. Allah yardımcımz olsun. Hersey geçecek.. İnşallah güzel hatırlayacagimiz anılar biriktirebiliriz yavrularımızla...

Kaynanam eşime "sen gelemiyorsan çocukları gönder çok özledik" demiş. Yeni ev yaptırdık bu sene miss gibi. Kaynana vs dinlemicem gidicem ama oğlum babasına çok düşkün onsuz uyumaz beni daha da delirtir.
Zor isiniz vallah Allah yardimciniz olsun .. hele kaynana böyle diyosa ... benimde öyle var basimda 😅

Kaynanam eşime "sen gelemiyorsan çocukları gönder çok özledik" demiş. Yeni ev yaptırdık bu sene miss gibi. Kaynana vs dinlemicem gidicem ama oğlum babasına çok düşkün onsuz uyumaz beni daha da delirtir. Konunda kendimi buldum resmen. Ben 2 aylık bebeğimi arabaya birlikte bindiremedigim için çıkamıyorum dışarı. Sen al çocukları parka vs git. İnan hergün gitsen hergün de doymazlar. Ben daha kötüyüm hiç dışarı adım atamıyorum. Eşim çıkalım diyor akşamları ama işten güçten uykusuzluktan onuda yapamıyorum. Allah yardımcımz olsun. Hersey geçecek.. İnşallah güzel hatırlayacagimiz anılar biriktirebiliriz yavrularımızla...
Ay canim vallaha bende bazen öyle oluyorum demekki yalniz deyilmisiz... esimle olsa hemen cikarim daha rahat olyuor ikisi pesinde kosturmuyorum yalniz gidince zor oluyor biri bi yana biri bi yana... ama yinede güc toparladikca cikmaya calisiyorum bu devirde park cok önemli..

Bende dört tane var en büyüğü 20 en küçüğü bir aylık çok şükür kimisi delilik dedi neden yaptın kızın da var oğlanlar da var dedi ama ben çok istedim kendine her gün iki saat ayır kahveni iç çık yürüyüş yap gazete oku kuaföre git lüks gibi görme kendini çabuk topluyorsun özgüvenin oluyor bunalmıyorsun daha verimli eş anne oluyorsun anne oldum diye eve kapatma kendini kendine zaman ayır çocuk bakımı için bir yardım al sinirlerine çok iyi gelecek
Kendimize ayiracak iki saat mı 5 dk nmiz bile yok kuaföre gitsek çocuğu nereye birakacagiz eşler işte akşam mı gidelim kuaföre üstüne mı yatalım yaptırdığımız bakımın . Bilmiyorum bana çok uçuk geliyor bunlar cidden çocuğu çok sakin olan destek alan annelerin yapabileceği bir lüks iki saat eğer siz yapabiliyorsaniz istisna olduğunuzu düşünürüm en fazla. Zira çok denedim ve başaramadım , anne olduktan sonra olmuyor giydiginiz çocuğunuzun yediği ile anında kirleniyor. Saç baş mı kalıyor sanki. Makyaj zaten çocuğa değer diye yapılmıyor , kitap okusak uykumuz geliyor uyuyacak zaman yok . Hepimizin yardımcısı olsun allah .

Cok sagolun vallaha böyle seyler okudukca dahada rahatliyorum.. belkide sadece konusmaya ihtiyacim vardi öyle farkliyimki bugün bazen sknti gelse bile cok daha sabirliyim Allah sizlerden razi olsun ❤

Ay ne güzel :KK200: Çok mutlu oldum! Allah hepimizden razı olsunHoppa

Back
X