daha önceden de buna benzeyen bi konum vardı ama maalesef bazı şeyleri düzeltemediğim için benzer durumlar tekrar ediyor ve ben ne yapacağımı şaşırdım k.validem bizi kukla gibi oynatmak istiyor eşimde ağzının içine baktığı için tartışma çıkıyor.aylardır şehir dışındalar iş yeri ortak olduğu için tatile gitmek için onların dönüşünü bekliyoruz iş bu tatil önemli değil dedik eylülün 4 ü için karar verdik ama bu seferde kvalidemin amcasının oğlunun kızının düğünü(of amma uzun oldu) varmış ayın onunda onu beklemeliymişiz benim düğün sevmeyen eşim söylüyor bunları sonra olayın kaynağı anlaşıldı babası gitmek istemiyomuş anneside çok istiyormuş yani bu yüzden beklemeliymişiz bende sinirlendim belki 5 günün bi önemi yok ama hep planlarımız bi şekilde kendi isteğimiz dışında değiştiriliyor bende aydır ertelediğimiz tatilimizi senede bi kez bile görmediğimiz insanın düğünü için ertelemek istemediğini söyledim ne bağırma ne bi kötü söz eşim resmen küstü ve yattı ve bu ilk kez olmuyor aha önceden de annesinin yüzünden benzer konularda tartıştık ben şimdi ne yapayım eşimin ve kendimin tanımadığı birinin düğünü için bekleyim mi bekledik diyelim o zamanda hep planlarımızı başkaları şekillendirmiş olcak bi akıl verin ne olur
Son düzenleme: