Bazen dayanamıyorum gerçekten

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
158
38
28
32
Kızlar merhaba, derdim kıskançlık eminim sayfada bununla sayısızca konu açıldı hatta içlerinde benim yorum yaptıklarımı bile hatırlıyorum ama bende aynı durumdayım şimdi öyle bi atıştık ama işyerindeyim diye suratına kapattım telefonu işten çıkınca yapıcaz rövanşını..

nişanlım aşırı kıskanç ilk başlarda daha çoktu şimdilerde azaldı gibi ama bugünkü olay yine delirtti beni benim iş yerinde hep erkekler var tek bayan benim doğal olarak kimseyle iş dışında bi muhattaplığım yok bazen bu bile sorun oluyor ya neyse..Bizim iş yerini üst katı boş kiraya verilecek dün birileri geldi bakmak istediler bende yetkiliye yönlendirdim ve gittiler gelenler pastacılarmış pasta atölyeleri varmış bizimkiler çok ilgilendiği için bugün ofise pasta göndermişler normal mesajlasırken bende pasta yiyorum dün birileri gelmişti kiralık yer için onlar göndermiş dedim hayyyy demez olaydım arkadaşş bi hışımla aradı beni ben muhattap olmuş muyum onlarla kimden geldiğini bilmediğim şeyi yemez mişim ben normalde neden şimdi yemişim o adamlar pastayı bizim patrona gönderecek değilmiş başka bi nedeni mi varmış acaba falan filan.. Sinir çıktı tepeme iş yerindeyim düzgün de konuşamıyorum çat kapattım telefonu suratına çıkınca arayacağım sinirden patlamak üzereyimm. Asıl sorunu şu beyfendinin dillendiremiyo ama adamlar dün geldiler beni beğendiler bugünde o yüzden pastayı gönderdiler düşünceye bakar mısınız ya nefret geliyo bazen yeminle...

Ayyy ben de kocamı kıskanç sanırdım.
Buradaki konuları okuya okuya şükrediyorum halime.
Yani bu kadar dar bakılmamalı dünyaya...

peki sen bu adamla bir ömür napacaksın hiç düşündün mü? nişan atmak evlenip ayrılmaktan çok kolaydır emin ol canım.. kendine yazık etmemelisin

Sormayın ben ki asla kıskanç bi erkekle yapamam derdim beterin beteri var başımda özünde çok iyi kıskançtır ama bir dediğimi de iki etmez hiç yanımdan ayrılmaz iş dışında hep beraberiz ben ne istersem yapar ama kıskançlık huyu hiç değişmiyor bazen alıyorum karşıma konuşuyorum gayet güzel konuşuyoruz eve kıskanıyorum şundan şundan dolayı ama evlenince bu kadar olmaz tabi ki çünkü o zaman hep yanında olucam vs vs diyo da inanmıyorum tabi yine aynı devam edecek herşeyiyle mükemmel bi adam ama bu kıskançlık huyu beni deli ediyorrrr

Sırf kıskançlık huyu var diye sevdiğim adamı terk edecek halim yok canım hayatta kim dört dörtlük ki sadece aşırıyakaçması bazan dayanılmaz oluyor be sebeple bende sıkıntımı paylaşmak istedim sizlerle beni çok kıskanıyor diye ayrılacak halim yok

Konusmussun adam anlamamis. Evlenince de devam edicek inanmiyorum diyosun ama evleniyosun. Nasil bi yorum bekliyorsun peki? Sevdiginden kiskaniyor falan hikaye. Oyle olsa adamlar cinnet geçirip karisini dovup oldurmez.

belaokumakitapoku kıskançlık huyu var diye ayrıldım tamam yerine bulup evleneceğim adamın kıskançlık huyu olmayacak ama başka berbat bi huyu olacak belki ne biliyorum bu hayatta kim dört dörtlük benim babam bile bi bakıyosun mükemmel bi adam bazı huyları var yesen doymazsın etrafımda tanıdığım kadın erkek herkesde var bu kim dört dörtlük ayrılmanın çözüm olduğunu düşünmüyorum bu sebeple

çok itici bir konuşma tarzı var bende olsam sinirlenirdim.

herkes kıskanır sevdiğini ama sizinki çok abartı bence bir süre sonra sevginizi nefrete dönüştürecek kadar abartı.

Kıskançlığın altında kendine ve sana güvenmeyen bir adam olduğunu görürsen belki fikrin değişir.

çok itici bir konuşma tarzı var bende olsam sinirlenirdim.

herkes kıskanır sevdiğini ama sizinki çok abartı bence bir süre sonra sevginizi nefrete dönüştürecek kadar abartı.
+kendi sevgisini de nefrete dönüştürecek

A AzrAyazZehrAhmet evlen o zaman canım ne diyelim? Evlenicek caga gelmis olgun bi adami cocuk degil ki egitebilesin. Ve kiskanclik konusu kisilik problemidir. Sen nisanlinin seni neyle itham ettiginin farkinda degil misin? Bu bile yeterli sogumaya. Kimden geldigini bilmedigin şeyi yemezmisin onu neden yemissin. Ne kadar igrenc.

Son düzenleme:
Olay sadece kıskançlık değil bence nişanlıniz bu huyundan dolayı size güvenmemis de farkında mısınız? "Sen adamlara naptin da pasta gonderiyorlar sana"gibi bir şey söylemek istemiş. Kendinizi bu kadar asagilatmayin bence kendinize değer verin.

Onun o tavırları sizin tavrınıza göre şekillenecek.
Olay sizi kıskanması kesinlikle değil.Psikolojik.
Adamın pastayı size yolladığını düşünmesi, iş dünyasından bihaber gibi davranması çok acemice.
Ayrıca orda sizi kıskanmıyor ,SUÇLUYOR.Pastacı ile ilgilendiğinizi söyleyerek.
Bu açıdan bakarsanız tepkileriniz netleşir ve nişanlınız da belki tepkisini farklı şekilde dile getirebilir.
Sizi kıskanınca verdiği tepki de bir nevi öfke kontrolü-aslında kontrolsüzlüğü-ne girer.Öfke olayının da maalesef sonu yok.Yapacaklarını kestiremiyorsun.
Siz şimdiden sizi kıskanmasının hoşunuza gittiğini ama tavrın hoş olmadığını beynine yerleştirirseniz ileride daha büyük bir tepkinin önüne geçmiş olursunuz.

Buluşunca itiraf et ay adamlara ne şirinlikler yaptım. Bugün pastayı gönderdiler, yarın çiçek çikolata ile beni Patrondan istemeye gelecekler de.

Belki ne kadar aptalca düşündüğünü anlar. Zaten pasta sana değil işyerine gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…