Bazen dayanamıyorum gerçekten

Heh işte arkadaş böyle fikirler verin bana bende hatalı davranıyorum belki bilmiyorum aranızda illa ki var bunları yaşayan kadınlar bende bunlara göre tavırlarımı değiştireyim belki o da değişecek farklı bi bakış açısıyla yaklaşmayı deneyeceğim dediğiniz gibi ki doğru da dediniz sen ne yaptın ki adamlar pasta getirdi oldu olay resmen saçmalık saçmalıkk her zaman karşı çıkıyorum bağırıyorum çağırıyorum sonra haklısın bende abarttım falan diyor ama daha net olmam gerek sanırım bunları kafasıa kafasına sokmam gerek ki o da anlasın saçmaladığını haklısınız..

Bana böyle tavırlar,şu gereksiz kıskançlıklar sığ ve gerice geliyor

Kıskanç biri olarak yazıyorum bu, seven sevdiğini kıskanır tarzında Bi kıskançlık değil ya adam alttan alttan iftira atmış( başka ad koyamadım ) evet evlendikten sonra kıskançlık huyumu biledim umarım senin nişanlın da bunu yapabilir yoksa işin zor

İşten çıktıktan sonra aradım konuştuk özür dilerim fazla abarttım ama sende hatalısın dedi benim ne hatam var deyip yine çıldırdım ben kabul etmedim ghiçbiseyi bi kac kere daha kapattim telefonu suratina geri aradi özür diledi seni cok seviyorum vs vs vs isten cikti ben arkadaslarimla yemege gidiyorum dedi ben tavirliyim tabi hala gece 12 ye kadar demedi hicbise bende bi mesaj yazdim gunumu mahvettin su an arkadaslarinlasin ben sana ayni seyi yapicam sonra arkadaslarimla yemege gidicem ve gecenin su satine kadar yazmayacagin sana bravo dedim aradi acmadim bugun hicbisekilde konusmadik aksam iaten gelince mesaj attim mesajim iletildi ama geri donmedi aradim ama telefonj kapatmis şeytan diyor ki yaz guzel bi mesaj hattı kır at yarında yüzükleri fırlat çık gel hooff sağlıklı düsünwmiyorum şu an

ay benim eski erkek arkadasım da öyleydi. hatırlıyorum bir uygulama vardı iste instagramda senin profiline girenleri gösterıyormus. ben de denedim onu anlatıordum ona, engellediklerim bile cıktı listede falan dedim. iki gun bana trip attı nedenini anlamamıstım sonra söyledi yok efendim ben orada ben eski sevgilimi engelledigimi belirtmeye calısmısım neden hala onu mesele yapıyormusum gundeme getiriyormusum aramızda. yuhhhh yani. düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…