bazen intihar etmek istiyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Inancli olmasam coktan intihar etmistim biktim artik hersey beni buluyor 20 yasindayim 5 sene once babami kaybettim vefat etmeden iki uc sene kadar da hep hastanelerdeydik cok kotu gunler gecirdim babam hastayken kemerle dovmustu beni anneme eziyet ediyo diye bagirmistim o da dovdu beni hatirliyorum da bi kere sabunlugu kirdim diye de yumruk atmisti bana neyse o oldukten spnra kendimi cok yalniz hissettim derslerom dustu birler aldim hep ailem bana cephe aldi derslerim dusunce okumak istemiyorum sandilar evlenip kacicam sandilar iki ablam da kacarak evlendi o yuzden ama ben anadolu lisesinde okuyodum ve hic sevgilim olmamisti bu kadar baskiya dayanamadim seni okuldan aliriz ise veririz diyolardi cok yalnizdim beni seven biri vardi ama gunsh olmasin ama 95 kilo yuzu de guzel olmayan bi cocuktu sirf beni seviyo diye ciktim ailem bunu ogrenince iyice sogudu benden oyle boyle gecti zaman simdi 20 yasindayim o cocuktan sonra bi sevgilim daha oldu onunla da beni sevdigi icin ciktim ama kotu davranmadim onlara daha sonra simdi 8 aydir ciktigim biri var onu hep ksbul olan duam olarak gordum cok sevdim ama beni pek sevdigini dusunmiyorum artik uzak sehirlerdeyiz beni boguyo her dk kime mesaj attiysam ona da atiyorum her yere ikimizin fptografini koydum onun icin cok sey yaptim kalktim yanina gittim gece yaridi 20 saat yol yaptim sirf kavga ettik diye beni cok uzuyo bana eskiden sevgilim oldugu icin sen aile kizi degilsin kimse seninle evlenmez dedi benden ayrildi bunlar yetmezmis gibi bi de gozumde problem var tedavisi yok surekli ilerliyo ben artik mutlu olmak istiyorum uniden mezun olup ise girip utlu bi yuva kurmak istiyorum sevgiye acim ben sevgi dolu bo yuvam olsun istiyorum bu arada annem 65 yasinda allsh korusun ama ne kadar yasayacagi belli degil o oldukten sonra kimsem kalmiycak anlamiyorum neden hepsi benim basima geliyor dayanamiyorum yardim edin nolurr

Baban için nur içinde yatasıca diyerek edebileceğim en olumlu temenni bu.
yaşın daha çok genç sorunlarından kaçmak yerine savaşmayı dene ( sorunlu dönemlerinde yanlış ilişkileri liman edinmişsin sanki bu da bir çeşit kaçıştır) .önceliğin eğitim ve iş olmalı.sevgili eş sonra olur.
Bir de herkes yalnız.neticede yalnız geldik öyle de gideceğiz.

Intihar egilimi depresyon belirtisidir psikiyatra gitmeni oneriyorum. Ergenlik doneminden kalma travmalarin oldugu icin zor olur kendi kendine bas etmen.

Sevgili dedigin de bes para etmez biri. Sevgilin oldu diye kotu kizsin dedigi gun terk etmeliydin kalkip 20 saatlik yola ayagina gitmen hata

Neden ben demek hoş birşey değil, başkasının başına gelse mutlu mu olacaksın?
Daha yaşın çok genç sevgili seçiminde yanlışlık yapmışsın, hayat sevgiliden ibaret değil, yaşama sebebin bu olmamalı. Okuluna odaklanmalısın, önceliğin kendi hayatını kurup kimseye mecbur kalmamak olmalı.
Gözün için geçmiş olsun, Annene de Allah uzun Ömür versin. Kendini bu olumsuz ruh halinden sıyırıp, bir an önce geleceğine odaklanmalısın.

erkek arkadaşınız size açıkca evlenmeyeceğini söylemiş siz okulunuzu bitirip ayaklarınız üzerinde durun özgüveninizde yerle bir olmuş sevgi arayışını ben ona bağladım okuduğum kadarıyla hayat size bakalım ne güzellikler getirir yaşın daha 20 ..

Mutlu yuvs doyodun ama o yu ada kendinle beraber cocuk ve esinin de derdini cekeceksin.Kusursuz bir evlilik yok ki.Hayatta hepimizin payina hem aci hem tatli gunler duser.Sen sabret guzel gunler goreceksin."Rabbim gorecegim guzel gunlete tez kavustur, kavusana kadat da once care , yoksa da sabir ver" de..

İntihar bir kaçış yolu değil
Acı tecrübe ama bunu anladım
Okuluna odaklanmalısın
Erkek arkadaşın senin yanına geliyor mu?

İntihar bir kaçış yolu değil
Acı tecrübe ama bunu anladım
Okuluna odaklanmalısın
Erkek arkadaşın senin yanına geliyor mu?
Geliyor benim icin para biriktiriyor iki ayda bir geliyo 400 tl falan harciyoruz o yuzden sik gelemiyo zaten yol 200 otrlde kaldigi icin de 100 tl veriyor

Geliyor benim icin para biriktiriyor iki ayda bir geliyo 400 tl falan harciyoruz o yuzden sik gelemiyo zaten yol 200 otrlde kaldigi icin de 100 tl veriyor

Hmm...
Eskiyi kafanıza kakan biriyle olabilir misiniz?
Her kavgada
Bence bu kötülüğü kendinize yapmayın
İntiharı bile düşünüyorsunuz.

Iyi biri seviyo da ama dayanilcak gibi degil cidden kime mesaj atarsam hepsini ona da stiyorum durup dyrurken sorun cokattiyo bagiriyo ayril benden diyo bilmiyorum brlki de artik sevmiyo

Babana Allah rahmet eylesin canım annenede Allah uzun ömürler versin.
İlerde seni zor bir hayat bekliyor anneni kaybedersen tek başına ayakta kalmalı ve temiz bir şekilde yaşamaya çalışmalısın bunun yanı sıra okulunu derslerini ihmal etme sakın. Elinde mesleğin olsun çalışır kendine bakarsın ARabbim gönlüne göre bir eş nasip eder yuvanı kurar yalnız kalmassın hem iki de ablan varmış zaten
anadolu lisesindesin yaşın çok küçük bence birileri seni seviyor diye değil hatta sen seviyorsun diye de değil bir erkeğin gözlerna baktıgında babanın gözlerindeki ışıgı görüyorsan o erkeğe sımsıkı sarıl bırakma hem biriyle çıktın diye de aile kızı değilsiz diyorsa o karaktersiz sevgiliden Rabbım seni korumuş o zaman herkes burada iyi aile kızı olmaz dı herkezin bir çıktıgı sevgili vardı çocukken gençken vs kendini suçlu falan hissetme Allahın seni sınadıgı bu imtihanı başarıyla tamamlarsın inş. ilerde mesleğini eline alır kendin gibi okumuş ve daha doğru düşüneceğin yaşta daha doğru bir eş seçersin ablaların koca eline bakıyor kaçtıgı için de belki aile içinde söz hakları yok sen mesleğini alırsan böyle bir sorunun olmaz insanlar çok çıkarcı seni senden başkası düşünmez.

Ya kardeşim bir kendine gel.toparlan.bu ne böyle! Ohoooo herkesin derdi var.sorunu var.ben çocukluğumdan beri yaşadıklarımı anlatsam oturur haline sukredersin.masallah aklı başında kızsin. Elin ayağın tutuyor çok şükür. Oku, çalış.ekonomik özgürlüğünü eline al bir.cik gez dolaş. Arkadaş edin, sosyalleş.bir nefes al guzelim.hayatini neden erkek arkadaşına endeksliyorsun.tabiki insan sevmek sevilmek ister. ama herkese attigin mesajı banada atacaksin diyen bir psikopat hayatını daha da cekilmez kilar böyle.

Kiminin annesi ölüyor kiminin babası.olum cok zor evet.benim de annem öldü seneler once.hayat bana cok zor gelmisti.ergenlikteydim ve intihar aklima gelmedi degil.ama insanlarin başına neler geliyor şu hayatta.herkes bir şekilde teselli oluyor, hayatına devam ediyor.guclu dur hayata karşı.bak kimse yok diyosun.annen var ya işte.daha ne.

En yakın zamanda bir psikiyatra git.agir depresyon geçiyor olabilirsin.aklina da kötü şeyler getirme.bol bol dua et.yasadiklarinin sınav olduğunu düşün. Allah sevdiği kullarını sinarmis.

mutlu olmak istersen mutluluğu çekersin canım benim.

aynı kaynar su patatesi yumuşatır, yumurtayı ise taş gibi yapar. velhasıl içinde bulunduğunuz durum değil, sizin kim olduğunuz mühim olan. güçlü olun.

Canim içini ferah tut allaha dua et çünkü başka kimsemiz yok üç kere intiharı denemis biriyim en sonunda belimi kirdim cok şükür ayagiya kalktim ama önceden yaptığım hic biseyi suan yapamiyorum yarimim eksigim baskalari yüzünden kendime kocaman bi yara actim tam iyi olcam diyorum belime bi agri giriyo elimi atıyorum ameliyat izleri geliyo elime unutamiyorum yaptığım o seyi allah sana ne kadar vakit verdiyse okadar yasiycaksin bunu bil sadece kendine zarar vermis olacaksn ölmedim bak ama yaptigim o büyük hatanin acisini ömrüm boyunca cekicem ailemde arkadas iliskilerimde sevgilimde hic biri halen daha yoluna girmedi ben onu yaptım ama halen daha hic bisey iyi olmadi ölmedimde biraktim herseyi hersey olacagina varir hayattan tat almaya calis ne bileyim gec bi aynanin karsina saçinla ugras cok güzel oldu de mutlu ol küçük şeylerden mutlu olmaya calis daha cok küçük yasin ben inanmıyorum bigün güzel seyler olucak senin hayatindada benim hayatimdada allah büyük intihari bidaha düşünme yasamis biri olarak söylüyorum o öyle büyük bi vicdan azabi suan yaşadığın herseyden daha agir emin ol ve bi erkek icin asla üzülme ailen için üzülme agla ama hiv bi erkek senin gözyaşlarını geceler boyu uykusuz kalmana inan degmez nezaman deger vermezsen asil ozaman degerli olursun bunuda unutma rabbim içine ferahlik versin inşallah tüm güzellikler seninle olsun duam seninle umarim hersey yoluna girer..

Neden ben diye isyan edecek kadar talihsiz bir yaşam görmedim ben.
Dertlerini küçümsemiyorum yanlış anlama.
Çok daha üzücü hayatlar yaşayıp aklı, mantığı bir kenara bırakmayan insanlar var.

Sen neden kendinden, mantığından vazgeçiyorsun güzel kardeşim?

Babanı kaybetmişsin, kötü bir baba bile olsa iyi yönlerini düşünerek zor olmuştur eminim.
Ben de kaybettim çünkü. Başın sağolsun.

Ablanlar kaçarak aileni bu yönde yaralamışlar, onların hatasını sen çekmişsin maalesef.
Böyle çok örnek duydum ben. Ve kızamıyorum, anlayabiliyorum.

Yine de sevmediğin insanlarda sevgi aramak yerine keşke en azından anneciğine sarılıp
ben ablamların hatasını yapmayacağım söz, lütfen bu bedeli bana ödetme.
Bana güven diye rahatlatsaydın anneciğini keşke..

Ve son olarak bu ayağına 20 saat yol gittiğin heriften bir cacık olmaz.
Mutluluğu onda bulamazsın.

Hayatta her şey insanlar için. Kendini topla ve sana zarar veren her şeyi çıkar hayatından.
Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim.

Kizim senin yeterince derdin var zzaten bu cocugun tiri virisina ihtiyacin yok ki.

Sen bosver bu cocugu da, aileni de, derslerine saril. Madem derslerin kotu, derslerine asil, yollarda bu cocugu gorucem diye ziyan ettigin zaman yazik, ders calis.

Seni kurtaracak tek sey derslere sarilmak, cok calis. Bosver sevgiliyi derslere asil.

Babana Allahım acısın da rahmet etsin başka bir şey diyemiyorum.
çok gençsin ümitsizliğe kapılma. her şey düzelir Allahın izni ile. sen okuluna bak geleceğini düşün. doğru kararlar ver.

Yanlis anlasilmis bi donem derslerim kotuydu 20 bine girdi. Lysde ve iyii bi bolumde ikinci sinifta oluyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…