- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Geliyor benim icin para biriktiriyor iki ayda bir geliyo 400 tl falan harciyoruz o yuzden sik gelemiyo zaten yol 200 otrlde kaldigi icin de 100 tl veriyorİntihar bir kaçış yolu değil
Acı tecrübe ama bunu anladım
Okuluna odaklanmalısın
Erkek arkadaşın senin yanına geliyor mu?
Geliyor benim icin para biriktiriyor iki ayda bir geliyo 400 tl falan harciyoruz o yuzden sik gelemiyo zaten yol 200 otrlde kaldigi icin de 100 tl veriyor
Inancli olmasam coktan intihar etmistim biktim artik hersey beni buluyor 20 yasindayim 5 sene once babami kaybettim vefat etmeden iki uc sene kadar da hep hastanelerdeydik cok kotu gunler gecirdim babam hastayken kemerle dovmustu beni anneme eziyet ediyo diye bagirmistim o da dovdu beni hatirliyorum da bi kere sabunlugu kirdim diye de yumruk atmisti bana neyse o oldukten spnra kendimi cok yalniz hissettim derslerom dustu birler aldim hep ailem bana cephe aldi derslerim dusunce okumak istemiyorum sandilar evlenip kacicam sandilar iki ablam da kacarak evlendi o yuzden ama ben anadolu lisesinde okuyodum ve hic sevgilim olmamisti bu kadar baskiya dayanamadim seni okuldan aliriz ise veririz diyolardi cok yalnizdim beni seven biri vardi ama gunsh olmasin ama 95 kilo yuzu de guzel olmayan bi cocuktu sirf beni seviyo diye ciktim ailem bunu ogrenince iyice sogudu benden oyle boyle gecti zaman simdi 20 yasindayim o cocuktan sonra bi sevgilim daha oldu onunla da beni sevdigi icin ciktim ama kotu davranmadim onlara daha sonra simdi 8 aydir ciktigim biri var onu hep ksbul olan duam olarak gordum cok sevdim ama beni pek sevdigini dusunmiyorum artik uzak sehirlerdeyiz beni boguyo her dk kime mesaj attiysam ona da atiyorum her yere ikimizin fptografini koydum onun icin cok sey yaptim kalktim yanina gittim gece yaridi 20 saat yol yaptim sirf kavga ettik diye beni cok uzuyo bana eskiden sevgilim oldugu icin sen aile kizi degilsin kimse seninle evlenmez dedi benden ayrildi bunlar yetmezmis gibi bi de gozumde problem var tedavisi yok surekli ilerliyo ben artik mutlu olmak istiyorum uniden mezun olup ise girip utlu bi yuva kurmak istiyorum sevgiye acim ben sevgi dolu bo yuvam olsun istiyorum bu arada annem 65 yasinda allsh korusun ama ne kadar yasayacagi belli degil o oldukten sonra kimsem kalmiycak anlamiyorum neden hepsi benim basima geliyor dayanamiyorum yardim edin nolurr
Yanlis anlasilmis bi donem derslerim kotuydu 20 bine girdi. Lysde ve iyii bi bolumde ikinci sinifta oluyorum su anKizim senin yeterince derdin var zzaten bu cocugun tiri virisina ihtiyacin yok ki.
Sen bosver bu cocugu da, aileni de, derslerine saril. Madem derslerin kotu, derslerine asil, yollarda bu cocugu gorucem diye ziyan ettigin zaman yazik, ders calis.
Seni kurtaracak tek sey derslere sarilmak, cok calis. Bosver sevgiliyi derslere asil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?