Bazen kader ellerinde degildir.

sinpalabrass

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
21
0
86
Merhaba sevgili kadinlar,
Uzun zamandir kabuslarima kadar giren bi derdim var. Ne yapacagimi bilmediğim. Bazen ölümü düşündüğüm fakat ölümünde bir boka yaramayacagini bildiğim bir derdim var. Nasil aciklayacagimi bile bilmiyorum. Bekaretimi kaybettim. Hemde cinsel iliski sirasinda degil. Iki tarafinda istegiyle degil. Sevisirken. Sevgilimle sadece opuserek sevisiyorduk. Sonra elini ic camasirima soktu. Klitorisimle oynamak icin. Yanlislikla sanirim parmagi girdi. Ve o kadar kisa surede o kadar garip bir sekilde oldu ki 5 6 saniye sonra ben bi ciglik attim canim yandigi icin elini cekti hemen ve elinde kan vardi. Kendimi igrenc hissediyorum ben. Ama o bu konuda anlayisli. Yani daha bi sahiplendi. Daha bi evlilik hayalleri kurmaya basladi. Ama yine de kendimi kotu hissetmekten alikoyamiyorum kendimi. Ablalarim, kardeslerim soyleyin sizce napmaliyim?

no problem.adam da sorun yoksa hemen evlenmeye bakın

Olan olmuş yapacak birşey yok ..
Şartlarınız müsaitse yaşlarınız uygunsa ilişkinizi resmiyete dökmek belki size iyi hissettirebilir ..

Bu olay olmadan once de o benimle evlenmek icin can atiyordu. Ama malesef daha okuyoruz. 20 yasindayiz. Ailelerimize nasil aciklariz bu durumu

bu kadar detaya gerek yoktu.
evlense de evlenmese de sıkıntı yok.
siz insansınız zardan ibaret değilsiniz.

Beklersınız okul bıttıkten sonra ama daha ılerısıne gıtme oldu dıyerek . Ne kadar da meraklıyız yanlıslarımıza kılıf uydurmaya kadermıs .

Bu konuda netler sadece. Evet kader olarak goruyorum cunku ikimizin de istemedigi sekilde, zamanda ve sacma sapan bi sekilde oldu. Ayrica boyle bi konuyla dalga gecmeniz icin acmadim. Yardimci olan "kadinlara" tesekkur ederim.

Bu konuda netler sadece. Evet kader olarak goruyorum cunku ikimizin de istemedigi sekilde, zamanda ve sacma sapan bi sekilde oldu. Ayrica boyle bi konuyla dalga gecmeniz icin acmadim. Yardimci olan "kadinlara" tesekkur ederim.
Hadi öpüşüyorsun, ne oranla buranla oyanatıyorsun...
Sen istememiş olabilirsin ama o bayağa isteyerek yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…