- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi sinpalabrass
-
Oraya kadar gelmekle tamamina erdirmenin bi farki yok.Merhaba sevgili kadinlar,
Uzun zamandir kabuslarima kadar giren bi derdim var. Ne yapacagimi bilmediğim. Bazen ölümü düşündüğüm fakat ölümünde bir boka yaramayacagini bildiğim bir derdim var. Nasil aciklayacagimi bile bilmiyorum. Bekaretimi kaybettim. Hemde cinsel iliski sirasinda degil. Iki tarafinda istegiyle degil. Sevisirken. Sevgilimle sadece opuserek sevisiyorduk. Sonra elini ic camasirima soktu. Klitorisimle oynamak icin. Yanlislikla sanirim parmagi girdi. Ve o kadar kisa surede o kadar garip bir sekilde oldu ki 5 6 saniye sonra ben bi ciglik attim canim yandigi icin elini cekti hemen ve elinde kan vardi. Kendimi igrenc hissediyorum ben. Ama o bu konuda anlayisli. Yani daha bi sahiplendi. Daha bi evlilik hayalleri kurmaya basladi. Ama yine de kendimi kotu hissetmekten alikoyamiyorum kendimi. Ablalarim, kardeslerim soyleyin sizce napmaliyim?
Bide bu var evet. Bence tam olarak olmadi o dedigin kismen olmus olabilir belkibu kadar kolaydı da millet ilk gecede neden o kadar kişi sorun yaşıyor madem?
hem onun adı zar ama aslında kendisi et yani, öyle kolay kolay yırtılmaz.
Kadinlar, sizden beni elestirip kotu hissettirmenizi istemedim. Zira ben bunu fazlasiyla yapiyorum. Ben sizden yardim istedim.
Beni de sasirtan hayret ettiren bu zaten. Yemin ediyorum idrak etmem gunlerimi aldibu kadar kolaydı da millet ilk gecede neden o kadar kişi sorun yaşıyor madem?
hem onun adı zar ama aslında kendisi et yani, öyle kolay kolay yırtılmaz.
Oncelikle suclayici bir yorum yapmadiginiz icin insanliginiza teşekkür ediyorum. Nedenini bilmiyorum ama canim aciyorsana yardımcı olacak öneriler:
- kadın doğum doktoruna git ve jinekolojik muayene ol, hem kızlık zarının durumunu sorarsın hem de iyidir arada muayene olmak.
-ilişkinle alakalı, bu durumdan pişmansan, bir daha aynı durumun oluşabileceği ortamlardan uzak kalırsın, daha sosyal alanlarda buluşmak gibi önerileri değerlendirebilirsin.
-her koşulda, artık olan olmuş, büyütme kafanda. bundan sonra yapmak istemediklerini yapma.
-kimseye bir şey açıklamana gerek yok. eğer ki bu kişiden ayrılıp yeni biri olursa, eski ilişkilerinizi birbirinize anlatmaya karar verirseniz, karşılıklı paylaşım yaparsınız, tercih meselesidir.
Beni de sasirtan hayret ettiren bu zaten. Yemin ediyorum idrak etmem gunlerimi aldi
Oncelikle suclayici bir yorum yapmadiginiz icin insanliginiza teşekkür ediyorum. Nedenini bilmiyorum ama canim aciyor
Hem canim cok yandi hemde bayagi bi kan gelmişti ic camasirima
Yani parmakla zarın yırtılması çok saçma ve imkansız gibi bence siz bir doktora gidin zedelenmiş olabilir. Zorlamışsa kanamış olabilir. Başka yerden gelmiş olabilir.
Evet haklısınız. Fakat bugune kadar hep sorumluluklarini bilen biri oldum. Yasimdan olgun seyler yaptim. Burda amacim kendimi ovmek degil. Sadece olay bi anda 5 dakika da gelisti. Ve ikimiz ne buna hazirdik ne istiyorduk. O yuzden kendimi iğrenç hissediyorumarkadaşların yorumlarını da yabana atmayın, yaşınız genç, büyüdükçe daha iyi anlayacaksınız.
maalesef bu konularda çok sorunlu bir gençliğimiz var.
Evet haklısınız. Fakat bugune kadar hep sorumluluklarini bilen biri oldum. Yasimdan olgun seyler yaptim. Burda amacim kendimi ovmek degil. Sadece olay bi anda 5 dakika da gelisti. Ve ikimiz ne buna hazirdik ne istiyorduk. O yuzden kendimi iğrenç hissediyorum
Böyle bakınca çok zorlama bir konu, fake mi diyor insan...kesinlikle.
yani olması için çok bilinçli bir şekilde uğraşılması gerekir, değil mi?
kesinlikle.
yani olması için çok bilinçli bir şekilde uğraşılması gerekir, değil mi?
Merhaba , bunu kabus haline getirmenizin en anlamı var? 18 yaşından büyük iki genç olarak bile isteye sevgilinizle kendi sınırlanırnızda cinsellik yaşıyorsunuz. Yaşın ve hormonların etkisiyle o ana teslim olup biraz daha ileri gemişsiniz. Ama parmakla oldu olayını hiç gerçekçi gelmedi açıkçası. Kabusunuz olan zar çok daha derinlerde uzunca bir kanül sokmadıysa arkadaşınız bozulan bekaret değildir, sadece biraz tahriş olmuştur belki. Olan olduysa da yani siz istediniz o istedi ve birlikte oldunuz. Artık kendinize geldinİz. Bundan sonra bedeninizin tek ve biricik olduğunun sizden başkasının bu bendende tasarruf Hakkı'nın olmadığının farkına varın. Partnerinizle bundan sonraki cinsel iletişimlerde mutlaka korunun zitra henüz öğrencisiniz, tatsız hadiseler yaşanmasın. Siz önce insan sonra kadınısınız, o kişiyle ilgili tereddütleriniz var ise bedeninizi muhafaza edin bu ruhunuza da iyi gelir. Tam bir sevgi bütünlüğü taşıyorsanız sınırları oturun baştan çizin. Bunu yaşadınız diye de o kişi kaderiniz değil! Kader bize sunulmuş yollardır seçimleri biz yaparız. Seçimlerinizle Mutlu olmayı da bilmelisiniz. Hayat 20 yaşındayken güzeldir, tadını çıkarın.Merhaba sevgili kadinlar,
Uzun zamandir kabuslarima kadar giren bi derdim var. Ne yapacagimi bilmediğim. Bazen ölümü düşündüğüm fakat ölümünde bir boka yaramayacagini bildiğim bir derdim var. Nasil aciklayacagimi bile bilmiyorum. Bekaretimi kaybettim. Hemde cinsel iliski sirasinda degil. Iki tarafinda istegiyle degil. Sevisirken. Sevgilimle sadece opuserek sevisiyorduk. Sonra elini ic camasirima soktu. Klitorisimle oynamak icin. Yanlislikla sanirim parmagi girdi. Ve o kadar kisa surede o kadar garip bir sekilde oldu ki 5 6 saniye sonra ben bi ciglik attim canim yandigi icin elini cekti hemen ve elinde kan vardi. Kendimi igrenc hissediyorum ben. Ama o bu konuda anlayisli. Yani daha bi sahiplendi. Daha bi evlilik hayalleri kurmaya basladi. Ama yine de kendimi kotu hissetmekten alikoyamiyorum kendimi. Ablalarim, kardeslerim soyleyin sizce napmaliyim?
Evet haklısınız. Fakat bugune kadar hep sorumluluklarini bilen biri oldum. Yasimdan olgun seyler yaptim. Burda amacim kendimi ovmek degil. Sadece olay bi anda 5 dakika da gelisti. Ve ikimiz ne buna hazirdik ne istiyorduk. O yuzden kendimi iğrenç hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?