Bazen kader ellerinde degildir.

Onceden olsa iradeli olsaydin falan filan seyler solerdim.30yasina geldim yasadigim seylerinde etkisi ile hayat gorusum degisti.bu konuna cok icten bir sekilde sunu yaziyorum kizan kizsin umrumda deil : alt tarafi bi zar.bozulduysa bozuldu.hayat bukadar ciddiye alcak kadar uzun deil.evet yasin genc buyuk ihtimalle suanki sevgilinlede evlenmiceksiniz.ama nasil hissediyosan hayati oyle yaśa.sevismekmi istiyosun seviś.ayrilmakmi istiyosun ayril.inan bana seni gercekten seven erkek bunu asla dert etmez.ayrica simdi kizlik zarinida dikiyolarmis.bu olaya asla karsi degilim.kimseyide kandirmis olmazsin.inan hic kimse masum degil.evet dini acidan gunahi falan var diyenler olacak burda.umursama.bi zar seni dinsiz imansiz yapmaz.sadece tavsiyem bi adim atarken iki kere dusun.mesela sevgilinle bir saat evde yalniz kalacaginiz bir plan yaptiysaniz , atesle barutun yanyana duramayacagini akliniza getirin.zaten istediginiz buysa sorun yok.nyse saglicakla kal.

Sizi evliliğe zorlamak için yapmış olabilir mi
bence bunu da bir düşünün
Evliliğe mi yoksa rahat rahat ilişkiye mi girmek içinmi. Bence bunu düşünsün. Ayrıca o zar öyle kolay yırtılan bir şey değil. Nasıl Yanlışlık olmuş anlamadım. Enteresan

sevişmeye gayet normal bakan biri olarak bekaretının gitmesine de pek şaşırmaman gerek.
sonucta bu tarz seylere karsı olan biri öpüşmesi bile kendiyle çelişmesi demek .

kader mi? kader kendi yaptıklarımıza verılen isimdir.
önceden yazılmıstır bizim seçtiğimiz yollar... yani bu olayı '' o benım kaderımmış, demek ki bu sekılde olacakmış' şeklinde düşünme. hata olarak gördüğün şeye '' kader'' adını verme.

evlenmek için de acele etme.

olmuşla ölmüşe çare yok sebgilin de seni sevip evlenmek istiyors beklemyin kendii de üzme evlene kadar birşey yaşama bence bu defa da gebelik korkusu yaşarsın herşeyi usulünce bir an evvel yaşayın hayat da kenidinize zehir etmeyin

Bence biraz farkında olarak yapmış olabilir. Çok emin olmamakla birlikte bilmiyorum ama, hanımlar yanlışlıkla hem de el yordamıyla oluyo mu ki böyle bi kaza? Bilemedim ..

"bekaretimi kaybettim ölümü düşünüyorum." ne de kolaymış ölmek. analarınız sizi kolay doğuruyor tabi. ne memleket meselesi yaptınız şu işi. madem bu kadar önemli, git çin malı sahte toz var. ilişkiye girince kırmızı kanıyo. al kurtul.

sevişirken öpüşürken bi sorun yoktu ama değilmi ne olduysa nasıl olduysa kader işte oldu diyosun bu nasıl bi saçmalıktır ben öyle şeylere önem veririm şahsen herkesin fikride kendinedir sahiplenme olayını geç daha 20 yaş ne gördünüzde sahipleniyor kanma böyle şeylere

Sevgilini tanımadığım için uç yorumlar yapacağım bağışla.
- Çocuk sana tutkuyla bağlıysa ve kaybetmekten korkuyorsa onu terk edememen için seni bu duruma sokmuş olabilir.
- Tamamen zevk için bilerek bunu yapmış olabilir. Böylece bir kızın bekaretini alarak ona sahip olma düşüncesi egosunu okşuyordur.
- Arkadaşlarına anlatmak, "biz ilişkiye girdik" diyebilmek için tecrübe kazanmak istemiş olabilir.
- En düşük ihtimal, yanlışlıkla yapmış olabilir.
Tüm mesajları okumadığım için soracağım: sen paniğe kapılınca o ne tepki verdi? Şaşırdı mı, özür diledi mi, yanlışlıkla olduğunu üstüne basa basa söyledi mi? Yok anında olayı kabullenip eh evleniriz artık kafasına geçtiyse bil ki ortada yanlışlık falan yok.
Tavsiyem onunla bu olay yüzünden evlenmemen. Onu her şeyiyle değerlendirmelisin. Karakteri, sana davranışları, etrafı nasıl gördüğü, çevresiyle ilişkileri... Tüm ömrünü onunla geçirmek isteyip istememen... Bunlar için de zamana ihtiyacın var elbette kimse yarın nikah kıyılacak demiyor. O yüzden sakin sakin onu gözlemlemeye başla derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…