Bazen kimse anlamaz seni..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.884
57.708
798
Hem de inadına en çok anlayış beklediğin dönemde..
Hepsi birden anlaşma yapmış gibi aynı anda..

Oysa sen kendini gayet iyi ifade ettiğini düşünmüşsündür hep..
Ama sorun senin ifade edişinde değil, karşı tarafın empati eksikliğindedir.

Çalışmayan biri çalışanın yorgunluğunu anlamaz.
Fedakarlık ne bilmeyen bir bencil, fedakarlığının kıymet görmeyişi karşısında üzülen birini anlayamaz.

Rahat insan, kendini elinde olmadan hırpalayan birine deli der, anlayamaz.
Kocanın, kayıngillerin iyisine düşmüş biri talihsiz evlilik yapmış birini anlayamaz.

Tek seferde ilk ayda zevkine denesek mi diye hamile kalmış biri, yıllarca bebek hasretiyle ağlayan birini anlayamaz.

Hiç yalnız kalmamış biri, gurbetliğin ne zor olduğunu anlayamaz.

Hayat onun gördüğü tatlı tarafından ibarettir çünkü.
Acısından yiyene ya yalandan iki ah vah eder, ya da hiç durumla örtüşmeyen akıllar verir.

Akıl vermek kolaydır çünkü.
Sınanmadığın bir acı üzerine konuşmak hep en kolayıdır.

Hoca boşa dememiş, bana eşekten düşeni getirin diye..

Bana eşekten düşeni getirin de iki ağlaşayım diye diye çığlık atasım var bu aralar..

Tamam attan düşen de olur..
Düşmüş olması yeterli...

Bir halt anlamadım ki ne oldu diyorsunuz biliyorum.
Dert bir tane değil, herkes başka yerden vuruyor işte hep aynı yere aslında.

Derdimin temeli anlaşılamamak..
Samimiyet dolu anlayışa hasret kaldım.
İnsanlar çok uyuz.
En sevdiklerime bile bu ara uyuz olmaya başladıysam demek Allah sonumu hayır etsin. Amin...

Bu zamanda durumun iyiyse keyfin yerindeyse herkes seni anlar ve dostun da çok olur ama düştüğün zaman gerçekten hepsi birden yok olur.Tok açın halinden anlamıyor, boy boy çocuk getirenler evlat hasretini saniye saniye yaşayanı anlamıyor yani sana çok katılıyorum. Allah kimseyi zor durumda birakmasin yaşamayan anlamıyor ve destek yerine köstek oluyorlar hatta..

Beni hasta eden insanlar yardım alsın.. :)
Onlar değişmediğinde hiç bir şey düzelmeyecek çünkü.

Ruh sağlığı bozuk insanların klasik cevabıdır bu biliyor musun?

Belki çevrendeki insanlara farklı gözle bakman, farklı şekilde yaklaşman gerekiyordur.

İnce düşünene .... devamı biraz ayıp kaçacak yazmayacağım sözü bilmeyen baksın :) herkesi her şeyi düşünüyorsun da ondan böylesin rahat olmayı kalbini kırana acımayıp onunkini de kırmayı denemelisin yoksa sonu genelde böyle oluyor olan sana oluyor....

Bence izleyin sadece bu videoyu değil, diğerlerini de.
İnsanların sizi anlamamasından yakınıyorsunuz ama anlasalar bile içinizdeki sorunların çözümü onlardan mı gelecek sizce? Komple düşünce yapısını değiştirmek lazım. Kendimizde bitiyor herşey...

Ruh sağlığı bozuk insanların klasik cevabıdır bu biliyor musun?

Belki çevrendeki insanlara farklı gözle bakman, farklı şekilde yaklaşman gerekiyordur.

Valla ruh sağlığım için garanti vermiyorum ama ben yardım alan insanların asıl hastalar olduğunu
düşünmüyorum.

Onlar anormaller tarafından hasta edilenler.

Evet farklı gözle bakınca sorun çözülür bence de.
S.çan sıvayan birine aaa ama pembe s.çtı olsun desem belki güzel olur dimi :)

Sözün bittiği yer...

Umarım sorunlarını halledersin, hayatın yoluna girer.

Hahahah sözü bilmiyordum.
Güzelmiş :)

Bana bayağı ondan oluyor doğrudur.
Çok haklısın bence..

Artık google aramalarımı değiştireceğim.
İnsan kırma yolları, naiflikten kurtulmak vs. vs..

Hahahah sözü bilmiyordum.
Güzelmiş :)

Bana bayağı ondan oluyor doğrudur.
Çok haklısın bence..

Artık google aramalarımı değiştireceğim.
İnsan kırma yolları, naiflikten kurtulmak vs. vs..
En az onlar kadar canavar olacaksın değişim yaşadığında da arada bu ben değilim diye ikilemlere girecek arafta kalacaksın peki sen buna hazır mısın kaldırabilecek misin?

Empati yaptığında,gerçekten samimiyetle yaptığında, ben olsam diye cevap verdiginde karşı tarafa cevap beğendirememek, benim sıkıntımda bu epeydir

Senin yerinde olsam ben böyle yapardım diyosun karşı taraf hayır yapamazdın diyo, ille benim yaptığım, herkes böyle yapardı, hayır şu seçenekler de var diyosun kabul görmüyo kat'iyen

Açıkcası ben Allahtan gelen kaza bela hastalık hariç insanların kendi kendilerini boğduğunu düşünüyorum

Senin gercek hayatında nasıl biri olduğunu öyle merak ediyorum ki. Mesela hiç gülüyor musun acaba? Şakalaşıyor musun insanlarla? Yoksa her zaman burada sergilediğin gibi memnuniyetsiz, hep mutsuz, hep melankoli takılan biri misin?
Konularına genelde yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü enerjimi emiyor sanki yazdıkların. Bir insan hep mi bir seylerden, birilerinden şikayetçi olur diye düşünüyorum.
Ciddi ciddi merak ediyorum seni.

+1
Nomu bence de ciddi ciddi yardım almalısın. Ben de uzun süredir yorum yazmaktan vazgeçmiştim konularına gerçekten inanılmaz karamsar,negatif bi görüntü sergiliyorsun. Bu arada o bahsettiğin insanlar heryerde,herkesin etrafında..sana özel yaratılıp senin etrafına serpilmemiş..lütfen biraz gerçekçi ol

Kimsenin de anlaması gerekmiyo ayrıca, gerçi özel birinden bahsetmemişsin konuda ama yakın çevre hariç bırak anlamasınlar

Gereksiz seylere takacak vakti bulmaniz bile bir lutuf. Neden insanlarla anlasmak istiyorsunuz? Anlasamiyorsaniz anlasamiyorsunuzdur, bu kadar basit.
Bu dunyada da en nefret ettigim insan tipi hicbir seyi begenmeyip her seye herkese kilif uydurup kendine toz kondurmayan kisilerdir.
Evet essekten dusmedik ama essek de degiliz bazi seyleri anlayabiliriz. İnsani dertleriniz var sonucta.
Bana kalirsa hayatinizda size dert olan seyleri cekip atin. Ben oyle yapiyorum, mutluyum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…