- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.708
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Nomu bu söylediğime kızar mısın, ya da yapıyor musun bilmiyorum ama yardım almayı denemen gerek bence artık.
Beni hasta eden insanlar yardım alsın.. :)
Onlar değişmediğinde hiç bir şey düzelmeyecek çünkü.
PardonEvet bdv benim mekanım da
Ruh sağlığı bozuk insanların klasik cevabıdır bu biliyor musun?
Belki çevrendeki insanlara farklı gözle bakman, farklı şekilde yaklaşman gerekiyordur.
Valla ruh sağlığım için garanti vermiyorum ama ben yardım alan insanların asıl hastalar olduğunu
düşünmüyorum.
Onlar anormaller tarafından hasta edilenler.
Evet farklı gözle bakınca sorun çözülür bence de.
S.çan sıvayan birine aaa ama pembe s.çtı olsun desem belki güzel olur dimi :)
İnce düşünene .... devamı biraz ayıp kaçacak yazmayacağım sözü bilmeyen baksın :) herkesi her şeyi düşünüyorsun da ondan böylesin rahat olmayı kalbini kırana acımayıp onunkini de kırmayı denemelisin yoksa sonu genelde böyle oluyor olan sana oluyor....
En az onlar kadar canavar olacaksın değişim yaşadığında da arada bu ben değilim diye ikilemlere girecek arafta kalacaksın peki sen buna hazır mısın kaldırabilecek misin?Hahahah sözü bilmiyordum.
Güzelmiş :)
Bana bayağı ondan oluyor doğrudur.
Çok haklısın bence..
Artık google aramalarımı değiştireceğim.
İnsan kırma yolları, naiflikten kurtulmak vs. vs..
+1Senin gercek hayatında nasıl biri olduğunu öyle merak ediyorum ki. Mesela hiç gülüyor musun acaba? Şakalaşıyor musun insanlarla? Yoksa her zaman burada sergilediğin gibi memnuniyetsiz, hep mutsuz, hep melankoli takılan biri misin?
Konularına genelde yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü enerjimi emiyor sanki yazdıkların. Bir insan hep mi bir seylerden, birilerinden şikayetçi olur diye düşünüyorum.
Ciddi ciddi merak ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?