- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.708
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Pardon
İzin girdik herhalde mekana
Bence izleyin sadece bu videoyu değil, diğerlerini de.
İnsanların sizi anlamamasından yakınıyorsunuz ama anlasalar bile içinizdeki sorunların çözümü onlardan mı gelecek sizce? Komple düşünce yapısını değiştirmek lazım. Kendimizde bitiyor herşey...
En az onlar kadar canavar olacaksın değişim yaşadığında da arada bu ben değilim diye ikilemlere girecek arafta kalacaksın peki sen buna hazır mısın kaldırabilecek misin?
Senin gercek hayatında nasıl biri olduğunu öyle merak ediyorum ki. Mesela hiç gülüyor musun acaba? Şakalaşıyor musun insanlarla? Yoksa her zaman burada sergilediğin gibi memnuniyetsiz, hep mutsuz, hep melankoli takılan biri misin?
Konularına genelde yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü enerjimi emiyor sanki yazdıkların. Bir insan hep mi bir seylerden, birilerinden şikayetçi olur diye düşünüyorum.
Ciddi ciddi merak ediyorum seni.
+1
Nomu bence de ciddi ciddi yardım almalısın. Ben de uzun süredir yorum yazmaktan vazgeçmiştim konularınagerçekten inanılmaz karamsar,negatif bi görüntü sergiliyorsun. Bu arada o bahsettiğin insanlar heryerde,herkesin etrafında..sana özel yaratılıp senin etrafına serpilmemiş..lütfen biraz gerçekçi ol
Ne çok konu açıyorsunuz ya
Limit mi var ?
Eyv hoca hanımBence latife değildi.
Sonra oraya döndü.
Ben de hep iyi olcam ya hani memnuniyetle kabul ettim.
Olsun problem yok..
Nomu mesele konu açman değil aslında. Mesele birbirine çok benzer konular açman, arkadaşların anlatmak istediği de bu. Ben de dahil olmak üzere buradaki kadınlar sorununu görmezden gelen, iyi olmak için çaba göstermeyen hemcinslerimize kızıyoruz. Sende yoğun bir melankoli görüyorum ben, sanki hep mutsuz gibisin ve inan bu enerjine yansıyordur. Kendini bu kadar aşağıya çekme ve bu kadar ince düşünme nolur. Dünya böyle naif ve kırıldan olanlar için çok zor çünkü.
Kapadım ama yazmadan geçemedim nomu, ince düşünmek hem seni hem çevrendekileri yoruyordur, o yüzden çevrendekiler gidiyordur, burada bile iyiliğin için yapılan eleştirilere kırılıyorsun, bdvye yaz elbette ama iyiliğin için söylenenleri de kulak ardı etme ablacım.Ben de naif olmak istemiyorum.
Yolu var mı?
Hangi uzman değiştirebilir bunu?
Hayatının her dönemini böyle yaşamış biri için kim ne yapabilir?
Eskiden yormuyordu naiflik, çocuktum daha gençtim belki ondan.
Artık zor geliyor..
Neyse pişman oldum zaten.
Eskiden yanımda bir tane bile olsa paylaşacağım biri vardı, yetiyordu da..
Ama artık kimse yok diye çoğaldı konularım sanırım.
Yine de bir daha yazmayacağım, şuan karar verdim.
Mune abla konumu kapatabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?