• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen KV ile KP boğmak istiyorum

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Kayın Validem ile kayinpederimi hiç sevmiyorum para göz insanlar para için herşeyi satarlar herseyi yaparlar Kocami doldurup doldurup üstüme salan cahil insanlar dedikoducular ya ne söylesem içim sogumuyo şimdi gidip agzimi açıp herseyi söylemek istiyorum ben hamile halimle aglattilar hergün onlara gidecekmisim evlerini temizleyecekmisim kocam niye bana ev işlerinde yardım ediyormuş kayinvalidem kahroluyomus kocam bana yardım ederken erkek dışarda calirsimis niye yardım ediyorsun diyolarmis yılda birkez tatile gidiyoruz vay efendim ben sadece gezmeyi biliyomusum tatile gittik diye demiş en büyük bedduam allah sorsun inş bu hamile halimle mahvettiler beni allahta onları neyse sadece yazmak istedim içimde kalsa yiyip bitirecek ti beni eşimde çok yiprandi onada üzülüyorum ahh allahım yardim et bana

Kayın Validem ile kayinpederimi hiç sevmiyorum para göz insanlar para için herşeyi satarlar herseyi yaparlar Kocami doldurup doldurup üstüme salan cahil insanlar dedikoducular ya ne söylesem içim sogumuyo şimdi gidip agzimi açıp herseyi söylemek istiyorum ben hamile halimle aglattilar hergün onlara gidecekmisim evlerini temizleyecekmisim kocam niye bana ev işlerinde yardım ediyormuş kayinvalidem kahroluyomus kocam bana yardım ederken erkek dışarda calirsimis niye yardım ediyorsun diyolarmis yılda birkez tatile gidiyoruz vay efendim ben sadece gezmeyi biliyomusum tatile gittik diye demiş en büyük bedduam allah sorsun inş bu hamile halimle mahvettiler beni allahta onları neyse sadece yazmak istedim içimde kalsa yiyip bitirecek ti beni eşimde çok yiprandi onada üzülüyorum ahh allahım yardim et bana
kocan ağızlarının payını veremiyor mu ?

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır siz niye içinize atıp buralarda boğma konuları açıyorsunuz?
Kocanizla ikiniz oturun birgun konuşun onlarla.anlatın icijizdekileri.

Aynı şekilde devam ederse mesafe koyun.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır siz niye içinize atıp buralarda boğma konuları açıyorsunuz?
Kocanizla ikiniz oturun birgun konuşun onlarla.anlatın icijizdekileri.

Aynı şekilde devam ederse mesafe koyun.
Konuşunca anlasalar zaten konuşur konuşur içimi Soğuturum onlarla ama anlamıyolar konuşuyoruz bi hafta sonra gene aynı ayrıca insan derdini anlatmasa patlarmis ben konuyu actimki derdimi birileriyle paylaşayım biraz ferahliyim

eger kocan susuorsa sen susma sen susuyosan annen anlan yokmu cnm cok kızarım böyle ailelere annen direk dicek cnm esine hatta aynı ortama sokucaksın annenle kaynanannı annen dicek benim prnesesimi hic is yaptırmadım ay kızım sen yapma hamilesin yat vs vs

kocan ağızlarının payını veremiyor mu ?
Kocam diyoki onların haksız olduğunu anlatmaya çalıştım annem aglayinca yumusadim bişey diyemedim tabiki eşim yumusayincayada başlıyorlar doldurmaya allahtan eşim gaza gelmiyo çok ama evde lafı gecmeside can sıkıcı oluyo ister istemez tartışma başlıyor sonra tatlıya baglansada niye evimin huzuru kacsinki allah bunları ıslah etsin

eger kocan susuorsa sen susma sen susuyosan annen anlan yokmu cnm cok kızarım böyle ailelere annen direk dicek cnm esine hatta aynı ortama sokucaksın annenle kaynanannı annen dicek benim prnesesimi hic is yaptırmadım ay kızım sen yapma hamilesin yat vs vs
Canim annemleri devreye sokmadim ailemin haberi yok annem çok uzak bana bisürü hastalığı var bide bana üzülmesin istiyorum yoksa ki çok haklısın ama böyle devam ederse bakmayaacm hastalığına çağıracam gelsin anlasinlar bakalım nasıl oluyomus kv ile KP doğru diyosun aslında

Canim annemleri devreye sokmadim ailemin haberi yok annem çok uzak bana bisürü hastalığı var bide bana üzülmesin istiyorum yoksa ki çok haklısın ama böyle devam ederse bakmayaacm hastalığına çağıracam gelsin anlasinlar bakalım nasıl oluyomus kv ile KP doğru diyosun aslında
valla üzülcek bisey yok erkek tarafı eger yanlız oldugunu anlarsa neler yapmaz var ya oooooo anneni kesinlikce cagar hazır kıs ta geld,

Kocam diyoki onların haksız olduğunu anlatmaya çalıştım annem aglayinca yumusadim bişey diyemedim tabiki eşim yumusayincayada başlıyorlar doldurmaya allahtan eşim gaza gelmiyo çok ama evde lafı gecmeside can sıkıcı oluyo ister istemez tartışma başlıyor sonra tatlıya baglansada niye evimin huzuru kacsinki allah bunları ıslah etsin
En iyisi mesafe koymak, çünkü huyları değişmez
Mesafe koyun, gerekiyorsa rahatsız olduğunuzu direk belirtin

Esiniz ne diyor bu ise.
Siz onlarin hizmetcisimisiniz gidip evini temizleyeceksini hergun gideceksiniz.
He elden ayaktan dyserler basimla beraber her islerine kosarim ama boyle keyfi olmaz o is. hele bide hamilesiniz. bosverin allah askina duymayin dediklerini esinizle konusun o hallediversin bir zahmet.

Durumum cok kritik olanlar cok yipratti sagolun elleriniz dert gormesin bu bebege bisey olursa torununuza siz kiymis olursunuz su anda cok kotuyum biraz anlayis gosterirseniz sevinirim diye kisa arama yapabilirsin kotu ayilip bayilan ses tonuyla veya msj atabilirsin

Vallahi Allah Yardımcın olsun.
Benim bir hayat felsefem var oda şu
Büyük büyüklüğünu bilecek ki küçük te küçüklügunu bilsin. Gerisi zoraki saygıya girer buda günümüz deki gibi yapmacık sevgi gösterisi saygı gösterisi halinde bize yansır. BenCe tabiki argo konuş falan demiyorum ama en azından kocam bana yardım ediyor ve halinden gayet memnun. Kendi şikayet etmiyor isteyerek yapıyor. Neden kahroluyosun kahrolmana gerek yok anne derim. Alır cevabını sonra konuşsada kulak asma bozuk para misali çok ses çıkar salla gitsin mutluluğuna bak He birde çok fazla uzatırsa babam sana böyle şeyler yapmadi diye kiskaniyormusun yoksa derim kıkırdayarak mesajı gayet iyi alır o :)))

Ayy canim benim hamilsin simdi onlarin her hareketi batar sana hic aldiris etme birak konussunlar sen keyfine bak kocanla iyi olmaya bak. Bende kaynanamin agzini yirtmak istiyorum bazen ama yapamiyorum:)

Back
X