- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Size kötüleri düşmüş demekki ne diyim,her meslekte iyi kötü var maalesef.:)Acili, poliklinigi, servisi olmaz gorevini insan gibi yapmanin. Acilde de bulundum, serviste de kaldim yukarda yazdiklarimi heryerde gozlemledim ne yazikki.
e temam gene emekli olsun anacığım bana olmasın yeter bebeğim yormam ben onu çaylar kahveler kekler börekler yaparım sohbet ede ede gideriz ufaktanOyybu yaz emekli oldu 68 yaşında ve yoruldu çünkü
e temam gene emekli olsun anacığım bana olmasın yeter bebeğim yormam ben onu çaylar kahveler kekler börekler yaparım sohbet ede ede gideriz ufaktan
yine de allah kimseye yaşayarak öğretmesin diyelim..evet insanlar sadece ameliyatla tedavi olur sanıyor başlarına gelmeden anlayamıyorlar maalesef..
zaten yurtdışında fizik tedavi uzmanı diye birşey yok. tıp dan sonra bu bölüm yok yaniben fizik tedavi doktorlarını dokto0r olarak görmüyorum kimse kusura bakmasın..makina fıtıkları zedelenmeleri tespit ediyor doktor eline görüntüyü ve yazılı çıktıyı alıyor hmm evet fıtığın var fizik tedavi öreceksin diyor..geri kalan her şey fizyoterapist te..aşırı saygım var onlara...ama doktorlarına değil(operatör olanları tenzih ederim )
aynen öyle..stajımda çok zorlanmıştım bir hasta yakını sayesinde... amcanın yaşını şu an hatırlamıyorum ama durum kötüydü kadının etmediği hakaret kalmadı artık ben ağlıyorum
aradan bir iki hafta geçti amca bir adım attı...
ben bu defa mutluluktan ağlıyorum...
kıymet verilip verilmemesi önemli değil ki bu işi seviyosan konu kapanmıştır...
Doktorlar disinda saglikcilara deger verilmiyor demissiniz ya devlet hastanelerinde doktorlar disinda kimseyle saglikli duzgun iletisim kurulmuyor. Hemsireleri hicbirzaman anlayamadim oyle enaneyet, oyle hava kapris doktorlarda yok. Sordugun sorulara asla duzgun cevap alamazsin hatta bazilari isleribi yaparken emir de verir. Bazi hasta bakicilara
da bisey soruomuyor ya da istenmiyor.
Gorevini düzgün yapan tum saglikcilari tenzih ederim.
Canm seni bulmusken bi soru sorabilirmiyim.annemin bel fitigiyla ilgili.bende buraya dert yanacaktım
daha okumadan bölümümden soğuttular diyecektim
doktorlar dışında bu memlekette hiçbir sağlıkçıya değer vermiyorlar diyecektim
ta ki fizyoterapistlerin gerek mesleği bıraktıkları gerek herseyden bıktıkları bi yazının altıdaki yorumu okuyana dek,
"Uzman doktorum. cp sekeli bir kızım var. o olmadan önce fizyoterapistleri yardımcı personel olarak görüyordum. artık kendimi öyle görüyorum. İyi ki varsınız...."
adamın profiline girdim. cerrahpaşa mezunu. kbb uzmanı
ama kızı hasta. o hayatının her alanında belli ki çok başarılı olmuş bir uzman doktor. kızı için birşey yapamıyor.
ama su kısacık yorumdaki samimiyete bakar mısınız?
evet belki asla maddi olarak hakettiğimi alamayacağım.
belki aldığım eğitimimin değerini de görmeyeceğim
ama yürüttüğüm bir çocuk elimi sımsıkı tutup yüzüme gülümseyecek..
yıllardır yatalak olan bir kadını düşkünlükten kurtaracağım..
hayatının baharında gencecik insanlara yaşama sevinci vereceğim..
teşekkürler hiç tanımadığım doktor..
bana birşeyleri tekrar hatırlattığın için..
sırf prestijli diye sırf geliri iyi halk arasında değer görüyo diye istemediğim halde önerilen diş hekimliğini seçmediğim için kendimle gurur duyuyorum.
çünkü idealimde yoktu. çünkü istemiyordum. Bırakalım herkes sevdiği başarılı olacağı şeyi yapsın değil mi?
Aklıma gelmişken; sağlıkçılara kıymet verelim. Onlar bizim için, sizin için.
Doktorları darp edince daha iyi olmuyor aksine tedavi kalitesi düşüyor.
SağlıktaŞiddeteHayır
bu ülkede okumak da mesele..
Nasil görmüyor? Benim sayisalda okuyan butun arkadaslarimin ilk tercihleri hep fizyoterapi bence cok deger goruyor, tercih ediliyor ve maaslarinin da cok iyi olduğunu biliyorumevet ama türkiyede hakettiği değeri görmüyor. gelişir umarım bakalm zamanla
Bi de okumasi var dimidoktorlar da hakkettiği kadar para almıyor
değer, saygı da zaten yok
ayda 13 nöbet, nöbet sonrası mesaiye devam çalışıp 3500 lira almak hakettiğini almak olmuyor maalesef
Annem psikolog doktor. Masterı var Çapa'da çok önemli pozisyonlarda görev aldı ama hep memur hayatı yaşadı. Meslekdaşları şarlatanlıkla, hastalara vaat satmakla aldı yürüdü ama annem hep önce insan dedi. Şu an mütevazi bir emeklilik hayatı yaşıyor. İnanın maneviyat her zaman önce gelir.
Sevgilerimle
Aynen,burdan burayı okuyan varsa söylüyorum,sizden nefret ediyorum yaşam koçları,hepiniz dolandırıcısınız.Sanırım seni anlayabilecek kişilerden birisi de benim.
4 yılımı verdim psikoloji okudum ek olarak ram merkezinde alınan test eğitimleri.
Şimdi yüksek lisansa hazırlık.
Ardından imkanım olursa doktora ve bdt eğitimi vs.
Şimdi ben bunlarla kendimi donatayım diye yırtınıyorum ya hani?
Birisi çıkıyor 2 aylık sertifika programına 10 milyarı veriyor alıyor mu yaşam koçu sertifikası
Ne fizyoloji bilir ne psikoloji bilir tek bildiği "enerjimizi evrene yayalım" saçmalıkları
Bilimsen uzak, insan psikolojisinden uzak
Ve insanlar bu zımbırtılara, şarlatanlara popüler oldukları için rağbet ediyorlar uzman olan birisi yerine.
Bir de psikiyatristler var onlar da bizi ezikliyorlar. Ama çoğunun da bir halttan anladığı yok.
5 dk yüzüne bakıp ilaç yazan çoğunluğu (hepsi demiyorum öneri isteyin harika psikiyatristler önerebilirim)
İnsanlar sana boş bir şey yapıyormuşsun gibi bakıyor bazen.
Küçümsüyorlar.
Sen onları anlayabiliyorsun ama onlar seni anlamıyorlar...
Velhasıl kelam sağlık sektöründe kıymet bilinmediğini ben de anlıyorum...
Aynen,burdan burayı okuyan varsa söylüyorum,sizden nefret ediyorum yaşam koçları,hepiniz dolandırıcısınız.
Daha beteri var,Diyet kürleri bölümünde '15 günde 13 kilo verdim.' diye bir konu var,okurken tırnaklarımı yiyorum...isteyen gitsin okey ama sonra psikolojim bozuldu diye bize gelmesin
adam ne anlar ya yok tütsü yak yok feng shui zart zurt biz okulda bunlarla dalga geçiyoduk pseudo-science diye
Hay ağzın bal yesin emi! Biz psikologların ve psikolog adaylarının kanayan yarası bu... Senin yıllarca emek verdiğin şeyi hatta daha fazlasını kısa yoldan yapmaya çalışıyorlar. Üstelik yapabiliyorlar yani devlet baba(!) sağolsun..Sanırım seni anlayabilecek kişilerden birisi de benim.
4 yılımı verdim psikoloji okudum ek olarak ram merkezinde alınan test eğitimleri.
Birisi çıkıyor 2 aylık sertifika programına 10 milyarı veriyor alıyor mu yaşam koçu sertifikası
Ne fizyoloji bilir ne psikoloji bilir tek bildiği "enerjimizi evrene yayalım" saçmalıkları
Bilimden uzak, insan psikolojisinden uzak
Ve insanlar bu zımbırtılara, şarlatanlara popüler oldukları için rağbet ediyorlar uzman olan birisi yerine.
Bir de psikiyatristler var onlar da bizi ezikliyorlar. Ama çoğunun da bir halttan anladığı yok.
5 dk yüzüne bakıp ilaç yazan çoğunluğu (hepsi demiyorum öneri isteyin harika psikiyatristler önerebilirim)
Küçümsüyorlar.
Hay ağzın bal yesin emi! Biz psikologların ve psikolog adaylarının kanayan yarası bu... Senin yıllarca emek verdiğin şeyi hatta daha fazlasını kısa yoldan yapmaya çalışıyorlar. Üstelik yapabiliyorlar yani devlet baba(!) sağolsun..
Daha beteri var,Diyet kürleri bölümünde '15 günde 13 kilo verdim.' diye bir konu var,okurken tırnaklarımı yiyorum...
Uzman olan elbette biziz, onlara avuçlarını yalamak düşer :) ama aslında böyle konularda devreye bilinçli danışanlar giriyor. İnsanlar sorunlarını gerçekten ciddiye alıp da danışman seçerken birazcık özgeçmiş araştırması yapsalar böyle sahtekarlar bu kadar türeyemez ki..hiç kanamasın ne kadar ezmek isteseler de düştüklerinde çalacakları kapı biziz. çünkü uzman olan biziz
insan psikolojisi hassastır bazen bir kelime fitili ateşler. bunu kaba saba bir şekilde 2 ayda içimdeki enerji dışımdaki sinerji şeklinde öğrenmiş bir insan beceremez... kendini komik duruma düşürür sadece
Uzman olan elbette biziz, onlara avuçlarını yalamak düşer :) ama aslında böyle konularda devreye bilinçli danışanlar giriyor. İnsanlar sorunlarını gerçekten ciddiye alıp da danışman seçerken birazcık özgeçmiş araştırması yapsalar böyle sahtekarlar bu kadar türeyemez ki..
Çünkü insanlar duymak istediklerini duymak için hekime gidiyorlar. Ne bir psikolog ne de bir doktor olmayacak şeyleri vadeder; ama bu tarz insanlar kısa yoldan şipşak sorunları çözeceklerini iddia ederler. Bizim insanımız da doğruya değil de işine gelene inanıp uydukları için böylelerinin ekmeğine yağ sürülüyor..biz ona bir çeşit moda bir akım diyelim
insanlar doktor varken neden koca karı ilaçlarına yöneliyorlarsa aynı sebepten
merhabaCanm seni bulmusken bi soru sorabilirmiyim.annemin bel fitigiyla ilgili.
Annemde bel fitigi var bi kactane.ameliyat son care dediler ama annem agrilarina dayanamiyo ve ameliyat olmak istiyo.
Drda fiziktedaviye yonlendirdi.fiziktedavi denilince bizde tedavi edicekler sandik ama yuksek dozda agri kesici verdi kullan gel dedi.
Annem ilacini icince fena degil ama agri kesiciyke tedavi olunurmuki.hem agrikesicinin zarari olmazmi uzun sure kullandiginda.
Yorumlarsan cok sevinirim.tesekrler simdiden
işte bu yanlış maaşları asla çok iyi değil. asla küçümsemek istemiyorum ama hastanede hemsirelerle arasında 50lira mı ne var. puan ve egitim farkına bakarsan hiç de iyi değil değil mi?Nasil görmüyor? Benim sayisalda okuyan butun arkadaslarimin ilk tercihleri hep fizyoterapi bence cok deger goruyor, tercih ediliyor ve maaslarinin da cok iyi olduğunu biliyorum
Ben de sayisaldan girseydim kesinlikle fizyoterapi secerdim
ya zaten tüm doktorlar iyidir diyemeyiz ki. Organ mafyalarında ki adamlar ne kasap mı? onlarda doktorSanırım seni anlayabilecek kişilerden birisi de benim.
Bilimden uzak, insan psikolojisinden uzak
Küçümsüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?