Bazen ufak şeylere mi takılıyorum diyorum

Yassmiy33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
326
112
103
28
merhaba kk ailem.Nasılsınız iyisiniz inşAllah?Size yine bir derdimle geldim kimine göre küçük kimine göre büyük ama sizden ricam yargılamadan okuyup fikir sunmanız.Erkek arkadaşım bugün KPSS sınavına girdi.Daha sonra sınavdan Sonra arabanın parçasını almak için senin bulunduğun ilçeye geleceğim seni de göreyim dedi.Benimde bugün çok yakın bir arkadaşım Ve ailesiyle saat 6da Yemek planım vardı iptal etmem imkansızdı.Erjek arkadaşım 1de mesaj atmıştı geleceğim diye bende heyecanlandım hemen hazırlanmaya başladım geç geleceksen söyle görüşmeyelim arkadaşıma sözüm var dedim.Oda geç gelirsem görüşmeyiz felan dedi.Sonra bunun buraya gelmesi saat 4ü buldu bende sinirlendim aradı geldim görüşelim diye bende hayır dedim çok üstelemedi tamam deyip gitti.Ama o kadar kırıldım ki ağladım.Akşam da soğuk davrandım işim yoktu orda sınavdan Sonra seni görmek için geldim evin önünde baya bekledim dedi bana sürekli burnumda tütüyorsun felan diyor ama burnunda tütseydim ısrar edip beni onu görmeye indirmez miydi?Ya 1,5 saati güya Beni görmek için geliyor ama ben hayır dedim diye geri dönüyor.İnattan sinirden gitmedim yanına bende.Hep böyle yapıyor Doğum günümde de bir şeye sinirlendim yanından hemen ayrılıp eve geldim sana süprizim vardı gideceğim deyince tutmadım daha diyor.Bu durumda gerçekten çok sıkıldım ben hala çok kırgınım ben sinirliyim.Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama bana bir akıl verin lütfen.

-Caktim -cektim le olmaZ.niyeti gormek se bir şekilde seni ikna eder gorur. Niyeti supriz yapmaksa bir sekilde o süprizi yapar. Bahane hep.

Biz kadınlar böyleyiz. Bazen istemiyorum deriz ama aslında '' biraz daha ısrar etsen isterim'' demektir o. Ama erkekler öyle değil işte. İstemiyorum dediysen istemiyosundur. Düz beyinliler nolucak... Benzer şeyleri çoğu kadın yaşıyordur bence. Büyütmeye değmez. Aslında bakarsan onun kırılması lazım. Ben olsam o kadar yol geldim görüşmedin benimle diye çirkefleşirdim kesin :KK45:

Biz kadınlar böyleyiz. Bazen istemiyorum deriz ama aslında '' biraz daha ısrar etsen isterim'' demektir o. Ama erkekler öyle değil işte. İstemiyorum dediysen istemiyosundur. Düz beyinliler nolucak... Benzer şeyleri çoğu kadın yaşıyordur bence. Büyütmeye değmez. Aslında bakarsan onun kırılması lazım. Ben olsam o kadar yol geldim görüşmedin benimle diye çirkefleşirdim kesin :KK45:
Ya ısrar etseydi İnan'ın inerdim hazırlandım İnattan gitmedim.Oda çok fazla ısrar etmedi yani

-Caktim -cektim le olmaZ.niyeti gormek se bir şekilde seni ikna eder gorur. Niyeti supriz yapmaksa bir sekilde o süprizi yapar. Bahane hep.
Evet o durum beni daha çok sinirlendirdi zaten yanındayken yapmıyor eve geçince ay bunu yapacaktım niye gittin felan diyor.Misal bugün evin önünde beklediğini bana söylemedi bile bulunduğu Şehre geri dönünce evin önünde bekliyordum dedi

Birde onun açısından düşünmeyi denesene. Belki ısrar etmeye cesaret edemedi yada geldim ama görüşmek istemiyor diye gurur yaptı. Olamaz mı ?
Ama sürekli böyle yapıyor.Bende ısrar etmedi tamam görüşmeyelim dedi zaten işi vardı isteseydi gel lütfen seni çok görmek istiyorum diyebilirdi.Hemen tamam demesi sizce de garip değil mi ?

Ben oraya sırf sizi görmek için geldiğini düşünmüyorum işi varmış o yüzden sizede ısrar etmedi , görmek isteyen görür alttan alırdı biraz ısrar ederdi. Sonuçta çok sık görüşemiyormuşsunuz bile.Çok samimiyetsiz geldi ama sevgi böyle birşey değil çünkü. İlişkinizi bir daha gözden geçirin derim

Ben oraya sırf sizi görmek için geldiğini düşünmüyorum işi varmış o yüzden sizede ısrar etmedi , görmek isteyen görür alttan alırdı biraz ısrar ederdi. Sonuçta çok sık görüşemiyormuşsunuz bile.Çok samimiyetsiz geldi ama sevgi böyle birşey değil çünkü. İlişkinizi bir daha gözden geçirin derim
İşim yoktu sürpriz yapmak için öyle dedim sadece seni görmeye geldim dedi inanıyorum ama anlamadığım madem beni görmeyi çok istiyordu niye görmeden gitti o zaman

İşim yoktu sürpriz yapmak için öyle dedim sadece seni görmeye geldim dedi inanıyorum ama anlamadığım madem beni görmeyi çok istiyordu niye görmeden gitti o zaman
Anlam veremediğiniz birşeye inanmamalısınız. Oraya sizin için gelseydi görmeden gitmezdi . Tribinizi çeker ısrar eder görürdü sizi.

Sizi görmek için gelmedi gelmişken sırada konuştuğum kiz vardı onu da goruyum demiş kusura bakmayın imkan olduğu halde ayda bir görüştüğüm insan seni sevmiyordu..ha uzak olursun 10 saatlik yol olur anlarım da adam uzak da değil galiba tribi atma olmayan şeyi yaşıyorum sanma kestirip at.doğru düzgün ask yasa.ayda 1 gördüğün adam senin tanıdığın olur anca

Sizi görmek için gelmedi gelmişken sırada konuştuğum kiz vardı onu da goruyum demiş kusura bakmayın imkan olduğu halde ayda bir görüştüğüm insan seni sevmiyordu..ha uzak olursun 10 saatlik yol olur anlarım da adam uzak da değil galiba tribi atma olmayan şeyi yaşıyorum sanma kestirip at.doğru düzgün ask yasa.ayda 1 gördüğün adam senin tanıdığın olur anca
Bulunduğumuz yerler arasında 3 saat mesafe var birde sürekli görüşmeyi vıcık vıcık olmayı kesinlikle seven insanlar değiliz.İnsan kırılıyor ama her iki sözünden biri özledim ama davranışa gelince yaptığına bakın!

Bulunduğumuz yerler arasında 3 saat mesafe var birde sürekli görüşmeyi vıcık vıcık olmayı kesinlikle seven insanlar değiliz.İnsan kırılıyor ama her iki sözünden biri özledim ama davranışa gelince yaptığına bakın!
Valla canim en azından haftada bir görüşmek vıcık vıcık olmaz kaldi ki 3 saat nedir ki severse hiç onun için millet nerelerden geliyor.Bence sevilmiyorsun sevilmek Bol e birşey değil .inşallah sevilecegin sevecegin insanla karsilasirsin.

Valla canim en azından haftada bir görüşmek vıcık vıcık olmaz kaldi ki 3 saat nedir ki severse hiç onun için millet nerelerden geliyor.Bence sevilmiyorsun sevilmek Bol e birşey değil .inşallah sevilecegin sevecegin insanla karsilasirsin.
Çalıışıyor birde sadece Pazar günü boş.O zamanda kardeşleriyle ilgileniyor aslında ay bir görüşmeyi ben istiyorum ondan bunu hiç problem etmedim.Ama bugün böyle yapınca çok kırıldım özel günüm yakın ondan ötürü mü bu duygusallığım çabuk kırılmam diye düşünmedim de değil

Back
X