merhaba kk ailem.Nasılsınız iyisiniz inşAllah?Size yine bir derdimle geldim kimine göre küçük kimine göre büyük ama sizden ricam yargılamadan okuyup fikir sunmanız.Erkek arkadaşım bugün KPSS sınavına girdi.Daha sonra sınavdan Sonra arabanın parçasını almak için senin bulunduğun ilçeye geleceğim seni de göreyim dedi.Benimde bugün çok yakın bir arkadaşım Ve ailesiyle saat 6da Yemek planım vardı iptal etmem imkansızdı.Erjek arkadaşım 1de mesaj atmıştı geleceğim diye bende heyecanlandım hemen hazırlanmaya başladım geç geleceksen söyle görüşmeyelim arkadaşıma sözüm var dedim.Oda geç gelirsem görüşmeyiz felan dedi.Sonra bunun buraya gelmesi saat 4ü buldu bende sinirlendim aradı geldim görüşelim diye bende hayır dedim çok üstelemedi tamam deyip gitti.Ama o kadar kırıldım ki ağladım.Akşam da soğuk davrandım işim yoktu orda sınavdan Sonra seni görmek için geldim evin önünde baya bekledim dedi bana sürekli burnumda tütüyorsun felan diyor ama burnunda tütseydim ısrar edip beni onu görmeye indirmez miydi?Ya 1,5 saati güya Beni görmek için geliyor ama ben hayır dedim diye geri dönüyor.İnattan sinirden gitmedim yanına bende.Hep böyle yapıyor Doğum günümde de bir şeye sinirlendim yanından hemen ayrılıp eve geldim sana süprizim vardı gideceğim deyince tutmadım daha diyor.Bu durumda gerçekten çok sıkıldım ben hala çok kırgınım ben sinirliyim.Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama bana bir akıl verin lütfen.