bazı bayanlar sarılmayı sevmiyor nedeni nedir siz de öylemisiniz

Normal derece sarılır öperim ama içime içime sokmam.
Benim bir arkadaşım bastıra bastıra öper mesela tuhafıma gidiyordu zor alıştım

Haftada bir gördüğüm arkadaşlarımı sarılır öper vedalaşırım ama her gün gördüğüm arkadaşımı habire
öpmek tuhaf geliyor bir de bana..

Yani sebep görüşme sıklığımla ilgili benim fiziksel temas sıkıntım yok.

Sevdiğim insanlarla her türlü temasa açığım

Sevmiyorsam görüşmem, aynı ortamda bulunmam zaten..

Çok sicakkanliyimdir ama annem babam kardeşlerim ve sevgilim dişinda kimseye öyle sıkı sıkı sarilamam
En yakin arkadasima bile..

Aynen. Tokalaşmak bana yeterli bana göre ama.. Yanlış yorumlanabilir düşüncesiyle o tuhaf yanak dokundurma ritüeline boyun eğiyorum.

Nedeni.. Anlamsız geliyor. Samimiyetin göstergesi sarılıp öpmek olamaz. Gerçekten sarılıp öpmek istediğim insanlar var. Annem, babam, kardeşlerim, oğlum ve sevgilim. Dışında kalanları neden sarılayım, neden öpeyim ki?

Evet o benim. Gereksiz temaslardan hoşlanmıyorum. Zorla sıkı sıkı sarılanlardan, mıç mıç 3 kere öpenlerden, konuşurken jest yapacağım diye yerli yersiz dokunanlardan da hoşlanmıyorum.

Sanki beni tarif etmişsin,ben uzaktan sarılanlardanım,sebebi kesinlikle igrenme falan değil,vucüt dilim bu,insanlarla çok içli dışlı,samimi olamam,küçüklüğümden beri böyleyim ve sanırim bu hareketlerime de böyle yansıyor,samimiyetsiz bi şekilde sarılır öperim çok sevdiklerime bile sımsıkı sarılamıyorum,hep bi çekingenlik vardır hareketlerimde, farkında olmadan yaptığım bişey bu...

Eşim ve kardeşim dışında sarılmayı sevmem. Sevdiğim 2-3 arkadaşımı çok uzun süre görmediysem onlara sarılırım. Onun dışında zoraki veya nezaketen sarılırım, gezmelerde büyüklerime falan mecbur kaldıkça yani.
Bazı insanlar böyle sıkı sıkı sarılır hiç sevmem, annem misin kocam mısın dostum musun, ne sarıyorsun. :))

Ay bende. Ter kokusu. Çürük diş kokusu. Ve Bazı parfümler de ağır oluyor. Vs. Dayanamıyorum. Aksi gibi burnum da hassas :)

Artı herkesin ayrı bir vücut kokusu oluyor. ben çok yakınım olmadıkça o kokuyu almak istemem.
çok hassasım sarılsalar bile burnumdan nefes almam o anda

Her insan farklidir.
İçimden gelmiyor tiksinme falan değil .
Kanimin kaynamasi lazim birine sarilmam icin galiba.
Ne kadar sevsem de sarilmam..
Ayri bu azarlar tarzda ki yorumunuz hos degil .

normalde smiley kullanırım aceleye gelmiş :) azarlama durumu değil en cok korktuğum şey de kalp kırmaktır üstelik:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok sevmem sarılmayı bir sevgilime sarılmayı seviyorum ozlersem birini sarilirim elbet ya da özel bir olay olmuşsa ama onun harici sevmiyorum bayramlar misafirlikler bana işkence o yüzden mırç mırç opuyorlar hele ağrıya gittiğimde adetleri gereği üç kere opuyorlardi allahım deli olmuştum 😠

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nedenn pekii, simdi konuyu açanlar diyecek ne meraklı bu da sarılmaya öpmeye, hayırr.. merak ettiğim özellikle sevmeyen insanların sebeplerii :26:.. siz de neden

tamam işte bunun nedeni nedir, bir arkadaş grip, virüs bulaşıyor demiş hastalık meselesi
sizin ki nedir peki
kesinlikle tiksinti değil, sadece fiziksel temas anlamında soğukluk. Sarılmayıp öpmemem o kişileri sevmediğim anlamına gelmez,sarıldığımdada zaten kuru kuruyadır, öpmemde sadece yanak değdirme☺️Genelde birde sarılmak için karşı taraftan hamle beklerim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nedenn pekii, simdi konuyu açanlar diyecek ne meraklı bu da sarılmaya öpmeye, hayırr.. merak ettiğim özellikle sevmeyen insanların sebeplerii :26:.. siz de neden

belli bir nedeni yok. çocukluğumdan beri böyleyim. ben çocukken de akrabalar şapır şupur yanaklarımdan öperdi tombulum diye, ben de elimle yanağımı silerdim hoşlanmıyorum fiziksel temastan.

Ben insanların vucuduna dokunma konusunda hep geride dururum hoslanmiyorum ya nedeni ne bilmiyorum ama kendime çok dokunulmasından da hoslanmam hic...

Karsimda ki bana sarilmak için önce adim atip istemezse asla önce davranip kendime çekip sarilmam...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ben de sevmem sarılmayı, öpmeyi. Çok gereksiz buluyorum her gün gördüğün insanlara sarılmayı. Hatta ayıp olmayacaksa ve gerekli değil ise elini bile sıkmam. Samimiyetimi canım cicim aa öpeyim hadi diye değil de sohbetteki içtenliğim ile belli ettiğimi düşünürüm. Hatta sırf bu yüzden bir çok kişi ilk tanıdığında beni soğuk ve kendini beğenmiş olarak görür sonrasında kendilerini öyle olmadığımı anladıktan sonra bana itiraf ederler.

Bende hic sevmem fiziksel temas eşinden baskasina sarilamam falan bazi kiz arkadaslarim var kolkola girip gezmek falan ister yada hamileyim diye karnima dokunmak falan amaaan hic hic sevmedigim şeyler çoğu zaman topluluktan ayrilirken ayy herkese iyi günler cumleten der sivismaya bakarim
Sonra farkettim annem ve babamdan sarilmazdi bize pek yani aileden gelen bi mesafeli olma durumu var sanirim bu etkili bise ben bunun etkili olduğunu düşünüyorum cçünkü hala bayram seyran dişinda sarilmayiz birbirimize...garipmiyiz neyiz

Aynen ya o gün alisveriste kiz arkadasim koluma girdi ne zaman cikicak diye bekledim dklar saat oldu resmen :))))

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ben yakın olmadığım insanlar hariç fiziksel teması çok sevmem :26:
iğrenmiyorum ama ne bileyim aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…