- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Çok sicakkanliyimdir ama annem babam kardeşlerim ve sevgilim dişinda kimseye öyle sıkı sıkı sarilamam
En yakin arkadasima bile..
bazıları kokulara karşı çok hassastır
ben mesela :)
mesela bir yerden bir yere gideceksin bayan arkadaşınla tokalaşıyorsun vedalasıyorsun kimisi sıkı sıkı sarılır, kimisi (samimiyetiniz olsa dahi)
uzaktan uzağa sarılır, kuru kuru derler ya öyle yanak değdirme olayı, bunun nedenini hep merak etmişimdir
bu kişi annesine falan sıkı sarılıyor nede olsa, normal arkadaşlarına sarılmama nedeni nedir iğrenme durumu mu acaba ( tek kişiye değil genel olarak herkese böyle davranma )
siz de mi öylesiniz, nedeni nedir ? (benim için sorun yok sadece merak ettim zaten o kişileri bildiğim için ben de sıkı sarılmıyorum onlara :) )
:26::26:
Ay bende. Ter kokusu. Çürük diş kokusu. Ve Bazı parfümler de ağır oluyor. Vs. Dayanamıyorum. Aksi gibi burnum da hassas :)
Her insan farklidir.
İçimden gelmiyor tiksinme falan değil .
Kanimin kaynamasi lazim birine sarilmam icin galiba.
Ne kadar sevsem de sarilmam..
Ayri bu azarlar tarzda ki yorumunuz hos degil .
ben de fiziksel temastan pek hoşlanmayanlardanım. ailem ve çok samimi arkadaşlarım haricinde sarılmak, yanak yanağa değdirmek hiç hoşuma gitmiyor ama karşı taraf yapınca mecbur reddedemiyorum. sadece tokalaşmak bence yeterli.
normalde smiley kullanırım aceleye gelmiş :) azarlama durumu değil en cok korktuğum şey de kalp kırmaktır üstelik:))
Kusuruma bakmayin o halde gunahinizi aldim. Hakkinizi helal edin lütfen..
kesinlikle tiksinti değil, sadece fiziksel temas anlamında soğukluk. Sarılmayıp öpmemem o kişileri sevmediğim anlamına gelmez,sarıldığımdada zaten kuru kuruyadır, öpmemde sadece yanak değdirme☺️Genelde birde sarılmak için karşı taraftan hamle beklerim.tamam işte bunun nedeni nedir, bir arkadaş grip, virüs bulaşıyor demiş hastalık meselesi
sizin ki nedir peki
nedenn pekii, simdi konuyu açanlar diyecek ne meraklı bu da sarılmaya öpmeye, hayırr.. merak ettiğim özellikle sevmeyen insanların sebeplerii :26:.. siz de neden
mesela bir yerden bir yere gideceksin bayan arkadaşınla tokalaşıyorsun vedalasıyorsun kimisi sıkı sıkı sarılır, kimisi (samimiyetiniz olsa dahi)
uzaktan uzağa sarılır, kuru kuru derler ya öyle yanak değdirme olayı, bunun nedenini hep merak etmişimdir
bu kişi annesine falan sıkı sarılıyor nede olsa, normal arkadaşlarına sarılmama nedeni nedir iğrenme durumu mu acaba ( tek kişiye değil genel olarak herkese böyle davranma )
siz de mi öylesiniz, nedeni nedir ? (benim için sorun yok sadece merak ettim zaten o kişileri bildiğim için ben de sıkı sarılmıyorum onlara :) )
:26::26:
Bende hic sevmem fiziksel temas eşinden baskasina sarilamam falan bazi kiz arkadaslarim var kolkola girip gezmek falan ister yada hamileyim diye karnima dokunmak falan amaaan hic hic sevmedigim şeyler çoğu zaman topluluktan ayrilirken ayy herkese iyi günler cumleten der sivismaya bakarim
Sonra farkettim annem ve babamdan sarilmazdi bize pek yani aileden gelen bi mesafeli olma durumu var sanirim bu etkili bise ben bunun etkili olduğunu düşünüyorum cçünkü hala bayram seyran dişinda sarilmayiz birbirimize...garipmiyiz neyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?