bazı bayanlar sarılmayı sevmiyor nedeni nedir siz de öylemisiniz

Aynen ya o gün alisveriste kiz arkadasim koluma girdi ne zaman cikicak diye bekledim dklar saat oldu resmen :))))

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

O zaman iste ay cantam kaydi aman suram kasindi deyip cekiyorum yine yapisirsa ben pek sevmiyorum kolkola yurumeyi diyorum napiyim tabi bu sefer kasıntı goruluyor yapcak bise yok

tüm cevapları alıntılayıp cevap vermek istiyorum ama internetim yavaş olduğu için yapamıyorum mazur görün :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sevmem.
Mesela elim birine yanlislikla bile degiyorsa asla hoslanmam.
Biri dedigim kardesim olur annem olur babam olur akrabam olur akradasim olur ama yine de hoslanmiyorum.
Esimle daha farkli ama sinirliysem asla ona da dokunamam.
Universitede arkadaslar her aksam opup koklasip ayriliyordu.
Ben yapmadigim halde ginalar geliyordu.
Kol kola girme mevzusu da sikar.
Bazen kanim kayniyor ama onda bile bunalacagimi dusunup sarilamiyorum.
Belki bazen teselli etmem gerekiyorsa teselli niyetine sarilabilirim.

Son düzenleme:
Ben çekingen bir insan olduğum için genelde bir defa gördüğüm ya da yeni tanıştığım insanlara komşu teyzelere defalarca sarılamam, erkeklerle tokalaşmak istemem.

Ne tiksinme ne herhangi bir şey, titizlik vs, sadece çekindiğim için aramızda samimiyet olmayan insanlara bunları yapmakta zorlanıyorum. Tabi karşı tarafa belli edip onu rahatsız etmeye de gerk yok. Doğallık içinde bu durumdan kurtulamıyorsanız kimseye rahatsızlık vermeden belli etmeden paşa paşa sarılıp öpüyorum:) eşimin tarafından ayaklı teyzeler üç dört kez sarılıyor onu bile yapıyorum:))

Tanımadığım erkeklerle merhabalaşırken çantamı vs bahane edip el vermiyor tokalaşmıyorum..:)) ama kendi arkadaşlarımız sarılır, çocukları öper okşar severim:)

ben de tam aksıne sarılmayı cok severım,tabı uygun ortamda ve sevdıgım ınsanlarla,her ayrılıkta veya durup dururken sarılmam yani...sarılmak bana hep opusmekten guzel sozden daha guzel daha sıcak samımı gelır...sevdıgım bırıne sarılsam içim mutlulukla dolar

Bazıları fazla temastan hoşlanmaz, özellikle karşısından elektrik alamıyorsa, mesela ben, samimi bulmadığım insanlara yanaşmam, iğrenti olduğunu sanmam

Açıkcası bende öyle herkesle sarılmam samimi samimi, birincisi çok samimi değilimdir zaten ondan..
İkincisi yaz günüyse terlemişsem ya da o terlemişse rahatsız etmemek yada rahatsız olmamak için sarılmam.

ben sarılmayı çok severim ama karşımdaki insana da bağlı sarılmak isteyip istememem.eğer karşımda çok sevdiğim bir insan varsa durup dururken bile çok içimden gelir gider sarılır öperim hatta bu tarz hareketlerden hoşlanmayan insanlara sevsem bile yapmamaya çalışmama rağmen eğer onun da şikayeti yoksa boğuyorum resmen.ya da babamla koridorda karşılaşınca bile sarılıyoruz, evet biraz abartıyorum ama tutamıyorum kendimi bazı insanlar bu hareketleri gereksiz görür ama ben sevdiğimi bu şekilde belli ediyorum.konuşmalarıma falan bakıldığı zaman çok soğuk geliyorum insanlara çünkü çok ciddi bir konuşma tarzım var ve birilerine güzel bir şeyşer söylerken falan utanıyorum ama sarılırken falan utanmıyorum nedense.ama evet kol kola yürümek falan hiç rahat değil.

Son düzenleme:
bu yaşıma kadar hiç bi arkadaşıma sarılmışlığım yok..
öpüşmek eh belki bi kaç sefer doğum günü kutlaması vesilesiyle falan..
anneme bile zor sarılır öperim ki ben :44:
iğrendiğimden mikrop kapar falan diye değil aklımın ucuna bile gelmez

içimden gelmiyor nedense
buzdolabı-buz hatun derler bana zaten

Ben şahsen bana fiziksel temas etmelerinden hoşlanmıyorum ama ortamdan ortama değişiyor yeni arkadaşlarım çok vıç vıçtı onlarla takıla takıla biraz aştım artık sarılabiliyorum ama öpmeyi sevmem hala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de şöyleyim sarılırken falan cana yakın sarılırım ama sürekli sarılan öpen cinslerden değilim ya da 'canım,hayatım,bebeğim,tatlım' diye konuşamam bilmiyorum içimden gelmiyor pek,biraz yapmacık buluyorum ama annemi falan evde o kadar öperim sarılırım ki kadıncağız çıldırır yeter artık diye

fazla şapır şupur dan hoşlanmam bende...
arada sırada görüyorsam da yanak yanağa yeterli bence...sıkı sıkı sarıldıklarım genelde ailemdir...

Çok sevdiğim iki arkadaşıma, aile fertlerime sarılırım. Onun dışında ben de sevmiyorum, çok mecbur kalırsam en az temasla sarılıyorum, Göbeği göğüsleri falan değiyor huylanıyurm karşı tarafın, terlemişse hele fenaa....

Ben de sarılmayı teması çok sevmem. Anneme dahi sarılamam. Anla yani. İçten gelen bir durum. Yapı meselesi . utanıyorum işte niyetle. Bir tek çocuklarıma sarılırım rahatça.

Yani bende bu hatunlardan oluyorum
İçimden gelmiyor sarılmak ya sıcakkanlı bir insan değilim.
Arkadaşlarım gelir sarılırdı dururdum öyle odun gibi, yapı meselesi bence.
Anneme kardeşime filan da durup dururken sarılmam.
Sevgilim de baya uğraş vermişti bu konu da
İğrenmek değil de soğuk kanlılık sanırım

çok fazla sarılmayı bende sevmem
iilk gördüğümde sarılır merhabalaşırım
vedalaşırken tekrar sıkı sıkı sarılmak saçma geliyor bana

bi akrabamız var her gördüğünde insanı yanaklarından öper
hiç hoşuma gitmez mesela

herkese göre değişiyor işte
ailem eşim çocuğum dışındakilerle yakın temastan hoşlanmıyorum

Ben de sarılmam. Bırak öyle uzaktan hiçbir şekilde sarılmam. Sevmem. Herkesin yapısı farklıdır. Kimi insanlar kişisel alanlarına daha çok önem verir. Ayrıca ne yalan söyleyeyim bence çok da gereksiz birşey. Hani çok mutlu bir anı kutluyorsundur ya da çok üzgündür yanındaki sarılırsın da her gördüğünde, her ayrıldığında sarılmak bana saçma ve gereksiz geliyor. Hele de yazın.... Tokalaşmak yeterli diye düşünüyorum. Ama tuhaf bir şekilde sadece ortadoğu ülkelerinde bu sarılma olayı çok yaygın.

Annemle uzak oturuyorz 6 saat kadar gelince ona bile sarilmam sewmedihim icinmi hayir annem canim..
Arkadslarima hele hele 1 2 yillk arkadslarma hicnsarilmam opmek bile uzaktan.
Tek bir arkadsm war onu gornce adet yerini bulsn lafbetmesn diensarilirm.
birdr babannem sarilir operken onada mecbr katlanrm.
Yani kibir falan igrenmede degil hoslanmam yada aliskanlk bole yetrtik hep ondan belkide..
Amaaaa is kocama gelince uzaktan gelince sımski sarilmak isterim.
sade we sadece ona sarilmak isterim baskasina asla

Ben sevmiyorum öpüşmeyi de sarılmayı da. Arkadaşlarla görüştüğüm zaman öpüşme sarılma faslı geldiğinde istemdışı olarak geriliyorum. İnsanlara karşı hep mesafeliyim. Kimi çok sever sarılmayı, öpmeyi, kız arkadaşlarıyla kolkoladır, beraber yatarlar, saatlerce yatakta muhabbet ederler falan. Ben yapamıyorum öyle.

Tuhaf olansa annem beni severek, öperek büyüttü. Uzun süre beraber yattık, hep sarılırdık uyurken hele kışsa. Ama dostum da olsa insanlara karşı böyle değilim. Hatta annem, kardeşim gelsin sarılsın öpsün sinir oluyorum, kovalıyorum. Belki de doydum sarılmaya, öpmeye bilemem. Daha çok konuşmayı, iletişim kurmayı seviyorum. Sevgimi de sarılıp öpmekten çok, ilgilenerek gösteriyorum.

Bir de bebeğime karşı kesinlikle böyle değilim. Onu öpmeye koklamaya doyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…