+1000000000 Ve sürer gider ondalık sayımNeden bilmem ama bana çok basit geldi anlattıklarınız.Arkadaşınız,nişanlınızın yüzünü ekşitmesine gülse bile ne olacak ki ? Sanki size bir şeyler batıyor gibi.
Neden bilmem ama bana çok basit geldi anlattıklarınız.Arkadaşınız,nişanlınızın yüzünü ekşitmesine gülse bile ne olacak ki ? Sanki size bir şeyler batıyor gibi.
birimindeki çoğu insanla konuşmuyor, aralarından birkaçı ile arkadaşken bana söylemlerinden rahatsız olduklarını söylemişlerdi. belki de bilinçaltımda yatan şey budur. arada yanlış anlaşılmalar da vardır illa ki ama onun adına ben kötü hissediyorum. istiyorum ki benzer şeyleri yaşamasın ,bak kendi biriminde de öyle demek ki karakteri bu denmesin.. çünkü benleyken öyle biri değil.
tabi ki.. sıkıntılı bir dönemden geçmişti. zaten her şeyi yanlış anlamaya müsait tipler, ya da bilerek yapıyorlar onun davranışları x2 oldu. haklıyken haksız olduğu yerler, niyeti kötü olmadığı halde kullandığı bir kaç kelime bir kaç hareket ile cok canı sıkıldı bir dönem. ben de dikkat etsin istiyorum. hani dediniz ya , arkadaşınız limon olayında bile gülse ne olacak? Yeri geldiğinde limonu da elmayı da kullanabilecek potansiyelde çünkü çoğu kişi.Bence bu sizin karışabileceğiniz bir durum değil,belki kendisi böyle mutlu hissediyordur ya da iş yeri olduğu için bilerek böyle bir tavır takınmıştır.Size hiç gelip bununla ilgili bir sıkıntısını anlattı mı ?
insanlar şu zamanda kulp bulacak şey arıyorlarken
Kulp bulan kişi siz gibi geldiniz daha çok. Bu kadar abartmamak gerek..
tabi ki.. çok sıkıntılı bir dönemden geçmişti. zaten her şeyi yanlış anlamaya müsait tipler, ya da bilerek yapıyorlar onun davranışları x2 oldu. haklıyken haksız olduğu yerler, niyeti kötü olmadığı halde kullandığı bir kaç kelime ile cok canı sıkıldı bir dönem. ben de dikkat etsin istiyorum. hani dediniz ya , arkadaşınız limon olayında bile gülse ne olacak? Yeri geldiğinde limonu da elmayı da kullanabilecek potansiyelde çünkü çoğu kişi.
yorumlarımı okursanız ne demek istediğimi az cok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Konunun dolgunluğuna göre ya konusu acılan kişi ufakta olsa linç yiyecek ya da açan. Bu forumda bu işin ortası yok sanırım.
Ne linci yahu? Nerede linç etmişim ilahi?
Hakikaten abartmakta bir markasınız.
Neyse iyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?