Bazı değişiklikler oldu

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Önceden açtığım konuyu buraya kopyala yapıştır yapıyorum devamı aşağıda:
Merhabalar. Erkek arkadaşımla bir süre önce ufak tefek sorunlar yaşadık düzelttik. Evhamlı biriyim ben bezen kendimi birşeyleri sorgularken buluyorum. Telefonda çok iyi çok tatlı ama yüz yüze bazen o samimiyeti hissedemiyorum sıkılmış gibi geliyor zorla gülüyo gibi iki buçuk yıldır beraberiz böyle oluyomuydu bu sorunlardan önce hatırlamıyorum insanlık hali hep gülmek zorunda değil ama bilemedim kimseye anlatamadım. Nasıl davranıyo deseniz verecek bir cevabım yok ama garip gibi fakat telefonda mesajlarda çok çok iyi. Ne yapmalıyım bu durum düzelsin diye
Devamı:
Şimdi durum tersine döndü yüzyüze ilk zamanlardaki gibiyiz mesajlarda birtık daha uzak yeniden fikrinizi alabilirmiyim

Soğumuş olabilir tehlikeli bir durum bence. Bazı şeyleri zorlamamak gerek..
İşleri sıkıntılı şu sıralar ona mı bağlı acaba soğuma ihtimalini epey süre düşündüm ince ayrıntısına kadar ama yüzyüze bakışları hareketleri sarılması sevgisini hissettiriyo

Bende de oluyordu ondan sordum, ama şöyle ben fark edince geri çekiliyordum çünkü karşımızdaki insanı sevgimizle de boğabilirz
Haklısınız. Sizinde söylediğiniz şeylere çok dikkat edip yanlış bi hareketmi yaptım acaba diyerek davranışlarınızın üstüne gittiğiniz oluyo muydu

İşleri sıkıntılı şu sıralar ona mı bağlı acaba soğuma ihtimalini epey süre düşündüm ince ayrıntısına kadar ama yüzyüze bakışları hareketleri sarılması sevgisini hissettiriyo
Bakışı sarılması hareketleri sevgisini hissettiriyo ama gülümsemiyor doğru mu anladım?

Bakışı sarılması hareketleri sevgisini hissettiriyo ama gülümsemiyor doğru mu anladım?
Hayır gülümsüyorda demek istediğim yğzyüze çok iyiyiz mesajda garibiz belkide ben anlık evham yaptım bilemedim soracağım arkadaşımda yok doğru düzgün

Haklısınız. Sizinde söylediğiniz şeylere çok dikkat edip yanlış bi hareketmi yaptım acaba diyerek davranışlarınızın üstüne gittiğiniz oluyo muydu
Oluyordu bence sorun kaybetmemek istiyoruz birşekilde biliçaltımızda terk edilmek olabilir bu benim fikrim yanlış olabilir, ben baya düzelttim herkesi kendi haline bıraktım daha sakinim daha mutluyum artık

Bu iradeye bende kavuşurum inşallah
Sadece şunu kabul etsen yeter gitmek isteyen gider ne yapsan engel olamazsın, sevmek isteyen sever kalmak isteyen kalır
Ben seni çok iyi anladım tam tarif edemiyorum ama sevgilinin her hareketini anlamlandırıp ona göre davranmak istiyorsun ki gitmesin
Ama boşver değmez, seven sever sevmeyen gider

Sadece şunu kabul etsen yeter gitmek isteyen gider ne yapsan engel olamazsın, sevmek isteyen sever kalmak isteyen kalır
Ben seni çok iyi anladım tam tarif edemiyorum ama sevgilinin her hareketini anlamlandırıp ona göre davranmak istiyorsun ki gitmesin
Ama boşver değmez, seven sever sevmeyen gider
Çok doğru anlamışsınız ve gerçekten çok doğru söylüyosunuz. Elimden geleni yapıp fazlası kasmaya girer dediğiniz gibi

Çok doğru anlamışsınız ve gerçekten çok doğru söylüyosunuz. Elimden geleni yapıp fazlası kasmaya girer dediğiniz gibi
Bunun temeline bile indim kendim için nedem böyleyim diye sanırım küçükken babamın beni çok sevdiğine ikna olmamıştım
Kafamda terk edilme korkuları vardu
Terk edilsem ne olur dedim beni sevmeyen biri gitmiş olur ve hayatıma beni sevenlere yol açılır
Umarım halledebilirsin kendine güven
Sevgiler

Back
X