Bazı değişiklikler oldu

Bişeyleri kendi haline bırakınca olmayacak diye düşünüyorum hep herşeyi düzeltmek istiyorum ondan bu kadar takıldım

Peki siz düzeltmekten sıkılırsanız ne olacak? Bence bir yerde peşini bırakmanız lazım. İlla kötü düşünmemek lazım. Belki peşini bırakınca herşey yerine oturacak, belki daha kötü olacak. Ama eminim ki uzun vadede siz rahata ereceksiniz.

Bunun temeline bile indim kendim için nedem böyleyim diye sanırım küçükken babamın beni çok sevdiğine ikna olmamıştım
Kafamda terk edilme korkuları vardu
Terk edilsem ne olur dedim beni sevmeyen biri gitmiş olur ve hayatıma beni sevenlere yol açılır
Umarım halledebilirsin kendine güven
Sevgiler
Teşekkür ederim dedikleriniz aklımda olacak size de sevgiler

Peki siz düzeltmekten sıkılırsanız ne olacak? Bence bir yerde peşini bırakmanız lazım. İlla kötü düşünmemek lazım. Belki peşini bırakınca herşey yerine oturacak, belki daha kötü olacak. Ama eminim ki uzun vadede siz rahata ereceksiniz.
Çok haklısınız şimdiden yoruldum elimden geldiğince dediğiniz gibi yapıcam umarım herşey yerine oturur

İlişkinizde değişiklikler olduğunu hissedip eskiyi aradığınız zaman ne yaparsınız merak ediyorum
Böyle şeyler bende yaşadım ve ne kadar kasarsam kendimi okadar mutsuz ettiğimi farkettim bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyo her hareketi sorgulamak anlam yüklemek sizi mutsuz etmekten öteye götürmez hala irdelemek istiyosanızda ililşkide bulunduğunuz kişiyle konuşmanız her zaman daha kesin bir cevaptır umarım içinizi kemiren soruların cevaplarını da doğru kişiden alırsınız sizi kırdıysam da özür dilerim sadece boş anıma denk geldi ve daha önceki konunuzuda görünce o an güldüm yine de his olarak rahata erersiniz umarım..

Böyle şeyler bende yaşadım ve ne kadar kasarsam kendimi okadar mutsuz ettiğimi farkettim bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyo her hareketi sorgulamak anlam yüklemek sizi mutsuz etmekten öteye götürmez hala irdelemek istiyosanızda ililşkide bulunduğunuz kişiyle konuşmanız her zaman daha kesin bir cevaptır umarım içinizi kemiren soruların cevaplarını da doğru kişiden alırsınız sizi kırdıysam da özür dilerim sadece boş anıma denk geldi ve daha önceki konunuzuda görünce o an güldüm yine de his olarak rahata erersiniz umarım..
Kendinizi böyle güzel açıkladığınız için teşekkür ederim. Çalkantılı bir dönemden çıkınca istemsiz üstüne düştüm biraz dediğiniz gibi sağlıklı bişey değil. Umarım dediğiniz gibi olur mutlu akşamlarr

Back
X