Bazı ev sahipleri neden bu kadar kotu

yılda üç kiracı değişiyorsa ya evde ya sahibinde sıkıntı var demek
Şu an ona gerçekten çok kizginim.bir de diyor ki babam evden çıkarılma işine birşey demedi çünkü suçlu olduğunu biliyor.
Allah kötülerden uzak eylesin ve ev nasip etsin inşallah.bir kişinin insafına kalmak.kotu
Çünkü yeryüzündeki bütün kiracılar kanatsız melekti.Geçen hafta eşim tek başına bir sene yaşadığı daireden ayrılınca yeniden doğmuş gibi oldu.Sebebi ise sokakta, apartmanda hiç eksik olmayan kavga gürültü olay..
Babamın bir kiracısı vardı, adam ve ailesi aşırı sempatik gelmiş, hiç bir problem yok , çok saygılı insanlar..Gelin görün ki evin gece gündüz gireni çıkanı bitmiyor.Öğrendik ki bonzai ticareti yapılıyor evde.E bize bi zararları yok diye ne yapalım adamlar ekmeğinde diye idare mi edelim şimdi?Uykusuz gecelerden sonra babam kusura bakmayın diyerek çıkardı evden ..
Ailen için buradaki herkes gibi ben de üzgünüm ama ev sahibi huzur ortamı istiyorsa hiçbirşeyin hesabını soramazsınız.Kimsenin etrafa bilerek verilen rahatsızlığı tolare etme gibi bi mecburiyeti yok.

Son düzenleme:
Eve bu sene 50 tl zam gelmesi normal. Ayni parada kalmiyor heralde. Nerde yaşıyorsun dunya da mi ??

Babamı ev sahibi çıkarmıştı ya...bugün dayanamadım ve adamı aradım.neden çıkardın dedim, konuşarak cozsen olmaz mıydı dedi m.herkesin ailevi sıkıntısı olabilir ki ev dört yaşında ve üç kez kiracı değişmiş.bir üç diyor bir dört diyor.
Neyse gelelim sadede...adam benim eşimin evin kapısına geldiğini.apartmanda tartışma çıktığını biliyor.yetistirmisler hemen.ki ilk bosanma kararını aldığım dönemdi.o dönem sadece bir kereye mahsus oldu.
Evde genelde babamla tartisirdik bu da doğru.ama bundan bahsetmedi.ozellikle damatla kavgadan çok rahatsız olsuklarini söylüyor.
E tamam kizlar.bosanma aşamasında kavgalar oldu.ev içinde de oldu ama bu adam bir kez olsun konuşamaz miydi
Hayır o kızın oturacak deyip çıkarmayı seçti.cunku anlaşılan zam 50 lira idi.su an 900 den kuruş aşağı olmaz diyo da kirayı...tam bir fırsatçı.evi ne kadar pahalıya veebilirim mantığı.gecen sene badana da yaptırmıştı.demek ki ev sahibini çevreden sorusturacaksun.4 yılda üç kiracı değişiyorsa ya evde ya sahibinde sıkıntı var demek
Şu an ona gerçekten çok kizginim.bir de diyor ki babam evden çıkarılma işine birşey demedi çünkü suçlu olduğunu biliyor.
Allah kötülerden uzak eylesin ve ev nasip etsin inşallah.bir kişinin insafına kalmak.kotu
Evet kötü ev sahipleri var ama daha beter kiracılar da var mal aldığına bin pişman ederler insanı her kiracının arkasından adam etmeye çalıştığım evim var mesela

Back
X