Bazı görümce-kaynanalar abilerinin-oğullarının huzurunu kaçırınca ne hissediyorlar

içleri kararmıştır hep kıskançlık hasetlik..insan nasıl yaşarki öyle neyseki kurtuldum ondan ve ailesinden .. bizim salak gitti tekrar evlendi.. şimdi eski kaynana o eve gidemiyormuşzemuszemus geçen kaynanam 8 sene aradan sonra aradı istanbula gelecemde nerde kalacam falanca hastanede randevum var ben dedimki oğlun var gelinin var alır gelirsin istanbula istebul büyük herkese yer varkaydirigubbakcemile3

inanın arkadaşlar evli iken kaynana-görümce girdabına kötü yakalandım..birebir yaşadıklarım korkunçtu,bir tanesini anlatayım,,onlarla kalmıyordum senede bir ay gidiyorduk gene yazdın ordaydık her zamanki gibi eşim annesi ve kızkardeşinin ortasında yatardı.. ben ayrı hiç şaşırmayın bununla mücadele etmek bile suçtu çünkü ben kadındım.. çocuk vermiştim bu yeterdi. gene ben uyumaya çıkıyordum üst kata eltimlere eşim baktım mervidenden usulca çıkıyor yukarı.. sadece izliyordum..arkasından kaynanam nereye gidiyorsuun dedi oda yukarı dedi ... kardeşi aynen anasının yanına geldi ben avradınla yatma dediğimde yatmayacan dedi ..! kilitlendim .. adam koyun gibi boynunu büktü geri döndü.. bu görümce hiç evlenmemiş 48 yaşında idi

Bu ne be. Allah sana sabır versin ya ne diyeyim. Manyak mı bunlar. Hakikaten bu erkeklerde bir tuhaf. ya görümce --ne yapacak ki abisini karısıyla yatırmayınca acaba fantazisi mi bu. kaydirigubbakcemile3

48 yaşında ve bekar acaba abisinde gözümü var diyeceğim ama demeyeyim günaha girerim şimdi. ohaoldumsmile

içleri kararmıştır hep kıskançlık hasetlik..insan nasıl yaşarki öyle neyseki kurtuldum ondan ve ailesinden .. bizim salak gitti tekrar evlendi.. şimdi eski kaynana o eve gidemiyormuşzemuszemus geçen kaynanam 8 sene aradan sonra aradı istanbula gelecemde nerde kalacam falanca hastanede randevum var ben dedimki oğlun var gelinin var alır gelirsin istanbula istebul büyük herkese yer varkaydirigubbakcemile3

EE senden beklemiş --gel anneciğim oğlun nasılsa siz izin vermediğiniz için benden ayrı başkası ile yatıyor :) bende kal ne önemi var falan diyeceğini.

İyi kurtulmuşsun bu manyaklardan.

canım kendi evlenemiyordu.. sorun kıskançlıktı bende zaten o lafın üstünden bir hafta geçti .. soy ismin tutuyor dedim al senin olsun görümceme dedim.. suratıma bir tokat geldi eşimden dişim kanamıştı tokadı yemesi gereken oydu ..farelere benziyordu aynen abartmıyorumsempatiksalakcinni

yuzsuzluge bakkk ohaaaaaaaaaaa yanıııııı bune rahatlıkkkk yaaa asmısss bunlarrr kzuum

Bu ne be. Allah sana sabır versin ya ne diyeyim. Manyak mı bunlar. Hakikaten bu erkeklerde bir tuhaf. ya görümce --ne yapacak ki abisini karısıyla yatırmayınca acaba fantazisi mi bu. kaydirigubbakcemile3

48 yaşında ve bekar acaba abisinde gözümü var diyeceğim ama demeyeyim günaha girerim şimdi. ohaoldumsmile

yok bunlar her şeyi hak etti zaten ben bile düşünmüştüm öyle davranış karşısında insan ne yapsın aklıma herşey geliyordukötükedihüso

yaa ben napıyımmm yaa sımdıde yenı kaynanam kıskanıyooo yaa kdın gozuyle yıycekkk bızı zaten cocugu ayda yılda bır goruyorum yanımızdan ayrılmıyo bu kaynnam cok genc 38 yasında ve gzuel ona guvenmıyorum harbı gozu var desem yerıdır zamanında kayınpderımı kaynanamdan ayırmıs napabılırım ıster ıstemez aklıma gelıyo yaa nısanlımın ıcıne dusecek kadın ya

tabıkııı ona karsı mesafelı nısanlım burdayken bızden cıkmaz buna delı oluyolar yaa kadın nısanlım yokkken eve temızlıkcı cagırıyo nısanlım gelınce bırlıkte yapıyolar temızlıgı boyle bısey varmı yaa erkek ıs yaparmı ama onların evde yapıyooo artık yapamıyo ben yapmıycaksın dedım ve bıttı nısanlım allah razı olsun ben ne dersem onu yapar allahtan kadınıda bıldgı ıcın ona fırsat vermez

:))valla allah sabır verıyo galıba ben ayrıldıgımda kımse ınanamadı 7 ay nasıl dayandın dıye ama ıste allah sabrını verıyo tabıkı sonu olmuyo yıne bıtıyo hersey ama benım vıcdanım rahat ben yapacagımı yaptım ama olmadı allah sukur suan ıyıym yaradan her cefanın ardından bır sefa verırmısss suan onu yasıyorum

allah böyle insanları bildiği gibi yapsın inşallah..oğlunu doldurup geline yollayan kaynanalara gerçekten inanamıyorum dilerim kızlarının başlarına da gelsin ki anlasınlar..kendi canları yanmıyor tabi damatlara el bebek bakarlar niyee kızları üzülmesin aman..ama oğlu önemli değil gelin var sonuçta mutlu olmasın böyle insanlar çok var çevremde allaha havale ediyorum..

inanın arkadaşlar evli iken kaynana-görümce girdabına kötü yakalandım..birebir yaşadıklarım korkunçtu,bir tanesini anlatayım,,onlarla kalmıyordum senede bir ay gidiyorduk gene yazdın ordaydık her zamanki gibi eşim annesi ve kızkardeşinin ortasında yatardı.. ben ayrı hiç şaşırmayın bununla mücadele etmek bile suçtu çünkü ben kadındım.. çocuk vermiştim bu yeterdi. gene ben uyumaya çıkıyordum üst kata eltimlere eşim baktım mervidenden usulca çıkıyor yukarı.. sadece izliyordum..arkasından kaynanam nereye gidiyorsuun dedi oda yukarı dedi ... kardeşi aynen anasının yanına geldi ben avradınla yatma dediğimde yatmayacan dedi ..! kilitlendim .. adam koyun gibi boynunu büktü geri döndü.. bu görümce hiç evlenmemiş 48 yaşında idi

Pess.akannehir
Yuhh.akannehir
İyi ki kurtulmuşsun böyle bir erkekten(!)akannehir

benim kuzenim evlendi dugunde yapılmadı ustelik kayınpederi onlardan her ay 500 tl aldı niye masraflarını odemek icin esya aldı sozum ona gene onlara odettirdi bırak bari onlar alsın varmıdır boyle bisey ya bide kasılıyolar evimiz var diye boyleleride var

benim kuzenim evlendi dugunde yapılmadı ustelik kayınpederi onlardan her ay 500 tl aldı niye masraflarını odemek icin esya aldı sozum ona gene onlara odettirdi bırak bari onlar alsın varmıdır boyle bisey ya bide kasılıyolar evimiz var diye boyleleride var
Erkek tarafıyız biz bir adım öndeyiz diyorlarsa ya da diyeceklerse o zaman herşeylerini 4-4lük yapacaklar.
Yok bunlar hem yapmazlar hem de --oğlumu evlendirdik-oğlumun evi değil mi istersem giderim 1 yıl kalırım evinde- gelin bana bakmak zorunda --- derler. diyorlarda hangi yüzle hangi zekayla diyorlar bunu anlamıyorum. Ben zeka kat sayılarının düşüklüğüyle beraber akli dengelerinin de yerinde olmadığını ve cahil cesareti ile hareket ettiklerini düşünüyorum.

Nerde şimdi o osmanlı k.pederler, k.valideler.

Ben kendi k.pederim ve kaynanamın bana benim tarafımdan takılan takılara bakarken ki hallerini gözümün önüne getiriyorum da ne iğrenç bir görüntüydü diye aklıma geliyor.

Kendilerince -- ohhhh takın takın biz onları alıp çıtır çıtır yiyeceğiz, elimizi de cebimize atmadan buradan cebimizde altın ve paralarla ayrılacağız-- diye geçiriyorlar diye düşündüm ve de öyleymiş.

Erkek dediğin erkek gibi olur, erkek tarafı dediğinde erkek tarafı gibi hareket eder öyle geline damada takılana göz koymaz. Ay ne iğrenç planlar ne karaktersiz hareketler bunlar. Şuan eşimin ne annesinin ne babasının gözümde bir ayağı kırılmış cıııızzzlayan sinek kadar değerleri yok.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aa sinek mi geçti ne :1closedeyes:

yabenım kaınpederım nısanlımın maasını cekıyo yıllardır cocuga bır makıne almıs degıl sozde ben nısanlıyım bır tane bılezıgı bırak kucuk altın takmadı 4 ay sonra dugun olcak dusun

Yuhhh yani birde emzirip ayağında sallasaymış bari koca adamı şükret kurtulmuşsun adamdan akannehir

Erkek tarafıyız biz bir adım öndeyiz diyorlarsa ya da diyeceklerse o zaman herşeylerini 4-4lük yapacaklar.
Yok bunlar hem yapmazlar hem de --oğlumu evlendirdik-oğlumun evi değil mi istersem giderim 1 yıl kalırım evinde- gelin bana bakmak zorunda --- derler. diyorlarda hangi yüzle hangi zekayla diyorlar bunu anlamıyorum. Ben zeka kat sayılarının düşüklüğüyle beraber akli dengelerinin de yerinde olmadığını ve cahil cesareti ile hareket ettiklerini düşünüyorum.

Nerde şimdi o osmanlı k.pederler, k.valideler.

Ben kendi k.pederim ve kaynanamın bana benim tarafımdan takılan takılara bakarken ki hallerini gözümün önüne getiriyorum da ne iğrenç bir görüntüydü diye aklıma geliyor.

Kendilerince -- ohhhh takın takın biz onları alıp çıtır çıtır yiyeceğiz, elimizi de cebimize atmadan buradan cebimizde altın ve paralarla ayrılacağız-- diye geçiriyorlar diye düşündüm ve de öyleymiş.

Erkek dediğin erkek gibi olur, erkek tarafı dediğinde erkek tarafı gibi hareket eder öyle geline damada takılana göz koymaz. Ay ne iğrenç planlar ne karaktersiz hareketler bunlar. Şuan eşimin ne annesinin ne babasının gözümde bir ayağı kırılmış cıııızzzlayan sinek kadar değerleri yok.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aa sinek mi geçti ne :1closedeyes:

aynnn oleeebenımde gozumde degerlerı yok ben kaynanama bana yapana yaparım bana bır adım gelene ben 5 adım gelırım dedım anlayana nedeyımmm yapamayanada kusura bakmasın kımse enayıde degıl eskıdenmıs ooo

Back
X