Erkek tarafıyız biz bir adım öndeyiz diyorlarsa ya da diyeceklerse o zaman herşeylerini 4-4lük yapacaklar.
Yok bunlar hem yapmazlar hem de --oğlumu evlendirdik-oğlumun evi değil mi istersem giderim 1 yıl kalırım evinde- gelin bana bakmak zorunda --- derler. diyorlarda hangi yüzle hangi zekayla diyorlar bunu anlamıyorum. Ben zeka kat sayılarının düşüklüğüyle beraber akli dengelerinin de yerinde olmadığını ve cahil cesareti ile hareket ettiklerini düşünüyorum.
Nerde şimdi o osmanlı k.pederler, k.valideler.
Ben kendi k.pederim ve kaynanamın bana benim tarafımdan takılan takılara bakarken ki hallerini gözümün önüne getiriyorum da ne iğrenç bir görüntüydü diye aklıma geliyor.
Kendilerince -- ohhhh takın takın biz onları alıp çıtır çıtır yiyeceğiz, elimizi de cebimize atmadan buradan cebimizde altın ve paralarla ayrılacağız-- diye geçiriyorlar diye düşündüm ve de öyleymiş.
Erkek dediğin erkek gibi olur, erkek tarafı dediğinde erkek tarafı gibi hareket eder öyle geline damada takılana göz koymaz. Ay ne iğrenç planlar ne karaktersiz hareketler bunlar. Şuan eşimin ne annesinin ne babasının gözümde bir ayağı kırılmış cıııızzzlayan sinek kadar değerleri yok.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aa sinek mi geçti ne :1closedeyes: