aynen canım,bazen abartsızı kendimi dnyanın en çirkini gibi görüyorum bazense herkesten daha güzel ve özelim gibi..
Bazen kaşlarımı aldırsam da her bakımı yaptırsam da bakımlı gibi hissetmiyorum :)sanki heryerim paspal ve bitkinmişim gibi.Ne giysem yakışmaz,her zamanki kıyaftim güzel durmaz vs.
Ama anladım ki,kalp çarpıntısı(aşktan) olmayınca yüzüm güzelleşmiyor,kendimi güzel göremiyorum :))
off bende de bu aralar bu var aşamıyorum
bazı günler kendimi güzel buluyorum, ve bu ruh halime de yansıyor sanırım ve insanların bana olan tavrını da olumlu yönde değiştiriyor. bazı günler de çok çirkin hissediyorum, saçım şekle girmiyor, gözlerimin altında morluklar buluyorum, yüzümdeki ton farklılıkları ortaya çıkıyor. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. insanlara kötü davranıyorum.
size de böyle oluyor mu arada yoksa bir tek ben mi böyleyim..
bir de bu nasıl geçer ki acaba?
size olunca kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? :44:
sana yardım etmemi istermisin canım ?
isterim tabiki ama nasıl canım?
bazı günler kendimi güzel buluyorum, ve bu ruh halime de yansıyor sanırım ve insanların bana olan tavrını da olumlu yönde değiştiriyor. bazı günler de çok çirkin hissediyorum, saçım şekle girmiyor, gözlerimin altında morluklar buluyorum, yüzümdeki ton farklılıkları ortaya çıkıyor. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. insanlara kötü davranıyorum.
size de böyle oluyor mu arada yoksa bir tek ben mi böyleyim..
bir de bu nasıl geçer ki acaba?
size olunca kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? :44:
"güzel olmak zorunda mıyım, sanki herkes çok güzel de" diyorum kendi kendime ve sorun etmiyorum. eskiden olsa daha çok sorun ederdim sanırım ama kendime güvenim geliştikçe daha az sorun etmeye başladım
kendimi pek güzel bulan biri değilimdir. hani insanın bir yeri ağrırda aklı hep ordadır ya, benim için güzel olmayışım da her gün, her saat, her an aklımda. kurtulamıyorum artık bu düşünceden. bazı günler iyi hissediyorum kendimi bazen de böyle birden bire gelen bir depresyona giriyorum. kendimi güzel hissetmeye, insanların beni beğenmesine ihtiyacım var.
güzel olursan bunun sana getirileri ne olacak? güzel olmazsan kaybın ne olacak? bunları say kendi kendine. çok da kaybın olmadığını görürsün.
sevgili açısından bakıyorsan ne tipsiz kızlar taş gibi erkekleri götürüyor. bu işler bakışla cilveyle şefkatle oluyor :)
sana özelden sorularım olacak o sorulara cevaplarını yaz ve bekle. elimden geldiğince az çok anlarım yorumlamaya çalışacağım canım. özele mesaj gönder şimdi çıkmak zorundayım. dönünce sorularımı gönderirim canım. görüşrüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?