Bazı günler berbat hissediyorum.

kelebek90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
55
0
36
Denizli
bazı günler kendimi güzel buluyorum, ve bu ruh halime de yansıyor sanırım ve insanların bana olan tavrını da olumlu yönde değiştiriyor. bazı günler de çok çirkin hissediyorum, saçım şekle girmiyor, gözlerimin altında morluklar buluyorum, yüzümdeki ton farklılıkları ortaya çıkıyor. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. insanlara kötü davranıyorum.

size de böyle oluyor mu arada yoksa bir tek ben mi böyleyim..
bir de bu nasıl geçer ki acaba?
size olunca kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? :44:

Banada oluyor zaman zaman.O günler önce güzel bir duş alıyorum.En sevdiğim ve en rahat elbiselerimi giyiyorum.Ve mümkün olduğunca hareket halinde oluyorum.Masama oturup kalınca kendimi daha da mutsuz hissediyorum çünkü.

Bunda anormal bir durum yok ki...

Bir gün durduk yere mutsuz olursunuz, bir gün mutlu, bir gün canınız hiçbir şey yapmak istemez, bir gün enerjik...

Bunda takılacak veya sorun edilecek birşey yok.

Bu sizde sık oluyorsa farklı alanlarda uğraşlar edinin. Mümkün olduğunca zamanınızı dolu şeylerle doldurun.

İnsanın bir uğraşı,ilgi alanı olmaması insanı daha kötü hissettirir...

aynen canım,bazen abartsızı kendimi dnyanın en çirkini gibi görüyorum bazense herkesten daha güzel ve özelim gibi..

Bazen kaşlarımı aldırsam da her bakımı yaptırsam da bakımlı gibi hissetmiyorum :)sanki heryerim paspal ve bitkinmişim gibi.Ne giysem yakışmaz,her zamanki kıyaftim güzel durmaz vs.

Ama anladım ki,kalp çarpıntısı(aşktan) olmayınca yüzüm güzelleşmiyor,kendimi güzel göremiyorum :))

kesinlikle doğru bi söz

sana yardım etmemi istermisin canım ?

isterim tabiki ama nasıl canım?

sana özelden sorularım olacak o sorulara cevaplarını yaz ve bekle. elimden geldiğince az çok anlarım yorumlamaya çalışacağım canım. özele mesaj gönder şimdi çıkmak zorundayım. dönünce sorularımı gönderirim canım. görüşrüz

"güzel olmak zorunda mıyım, sanki herkes çok güzel de" diyorum kendi kendime ve sorun etmiyorum. eskiden olsa daha çok sorun ederdim sanırım ama kendime güvenim geliştikçe daha az sorun etmeye başladım

"güzel olmak zorunda mıyım, sanki herkes çok güzel de" diyorum kendi kendime ve sorun etmiyorum. eskiden olsa daha çok sorun ederdim sanırım ama kendime güvenim geliştikçe daha az sorun etmeye başladım

kendimi pek güzel bulan biri değilimdir. hani insanın bir yeri ağrırda aklı hep ordadır ya, benim için güzel olmayışım da her gün, her saat, her an aklımda. kurtulamıyorum artık bu düşünceden. bazı günler iyi hissediyorum kendimi bazen de böyle birden bire gelen bir depresyona giriyorum. kendimi güzel hissetmeye, insanların beni beğenmesine ihtiyacım var.

güzel olursan bunun sana getirileri ne olacak? güzel olmazsan kaybın ne olacak? bunları say kendi kendine. çok da kaybın olmadığını görürsün.

sevgili açısından bakıyorsan ne tipsiz kızlar taş gibi erkekleri götürüyor. bu işler bakışla cilveyle şefkatle oluyor :)

canım erkeklerin canı cehenneme zaten =)) onlar baksın diye değil ama insanlarla ilk etkileşimde görünümün dezavantajı oluyor eğer güzel değilsen. önyargılı oluyor insanlar. bundan hoşlanmıyorum. malesef artık görselliğin çok önplanda olduğu bi dünyada yaşıyoruz ve 1-0 yenik olmak herşeye zor geliyor. bu psikolojiden acilen çıkmam gerek.

güzeliklik ne dir ki ??? bu sorunun cvpi hala sakli ve bulunamadi :d mhhh... bence insan nasil bakarsa öyle görür..güzel bakarsan güzel cirkin bakarsan cirkin görüsün... hem bendede öyle bazen berbat bi haldeyim bazen mankenlere tas cikaririm desem arbartmis olurum.. ama inan bana böyle olmakda güzel normal cünkü ruh halinle bagli.. hem sunu bilki hic bir kadin cirkin degildir yani uzun lafin kizsasi öyle bi gününde en sevdigin canini yap:d o modtan ciikmaya bak gez toz :D:

canım 100 mesajım olmadığı için özelden cevap yazamıyormuşum. burdan cevap vereyim uygun bulursan....

1-mantık
2-mavi
3-umutsuz,yalnız,ne istediğini bilmeyen
4-kalçalarım,kirpiklerim,bacaklarım
5-21 bekar
6-sadakat,tevazu,kibarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…