bazı hemcinslerimizin patavatsızlığımı yoksa kıskançlığı mı??

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
nerden başlasam konu belki çok saçma geliyo anlatmaya bile değmez küçük bişey gibi geliyo ama zaten ilişkiler küçük davranışlarla şekillleniyo.etki tepki meselesi:) ayrıntılar bazen önemli oluyo.
ben 2sene önce yazın sarı bi ayakkabı giymiştim burnu açık çok şirin bence annem almış zaten annem benden renkli bi kişilik zaten:)ben de değişiklik olsun bi giyim dedim.yani sarı ayakkabıyı her zaman uyduramam öyle hoşuma gitti giydim.ama sarı rengi bluz tişört gömlek olarak çok daha rahat giyerim tabiki yani renkli şeyler üst kıyafette çok daha rahat giyiliyo ama artık her renk de giyiliyo.bi de ben esmer olduğum için renkli giyinmeye çalışıyorum bi de renkli giyinince bana enerji veriyo:)hem de genciz yani hep derler ya siyahı her zaman giyersin ama siyahı da severim o da klasiktir,kurtarıcıdır.
neyse konuya gelim arkadaşım benim 2sene önceki giydiğim sarı ayakkabıyı hatırlatarak dalaga geçer gibi konuşmaya başladı.bi mağazaya giriyoruz fosforlu sarı renkleri gösterip bak tam senlik diyo neyse ben seviyorum ,renkler tartışılmaz dedim.ayrıca ben esmerim canlı renkler iyi oluyo dedim.valla ben tartışırım o renk neyy ya öyle diyo:) ben de sen de beyaz tenli olduğun için siyah giyiysn dedim.bana genelde hep sarı giy sana çok yakışıyo derler bi de ben de mutlu oluyorum o renkle:)bunu söyledim onlar seni sevmiyomuş diyo.ya dedimki sen açıksözlümüsün patavatsızmısın.:)güldük filan...
sonra 2 arkadaşı geldi birisiyle çok samimi onu da çok eleştirirmiş bi gün bi bakmış herşeye kötü bişe diyo yeter demiş arkadaşı da:) sonra öptm ben görüşürz derken( babamlar mağazada beni bekliyodu bana hediye alacaklardı) senin inadına sarı alacam dedim ,arkadaşım da sarıyı her türlü sevmiyomuş yani ayakkabı değil toptan renk olarak sevmiyomuş.bnm arkadaşım yanndaki arkadaşına diyoki bi kere sarı ayakkabı giydi bana rezil oldu bu.ben de sen kimsinki rezil olcm dedim:)ohhh nasıl rahatladım sanki moda ikonası da bi de tanımadığım insanların yanında beni nasıl tanıtıyo.sevdiğim de biridir yani ama bu huylarını sevmiyorum işte.ben de alala dedim ayakkabı kahverengi giymiş siyah ceket kahverengi çanta takmış sen boğdurmuşsun renkleri dedim.yani sadece siyah olsa tek renk ya da kahve neyse de.yani ben söylemezdim aslında da beni başkasının yanında utandırıyo haliyle haketti yani..anlattım rahatladım ohh:))kızlardan korkulur yawss

sizce bu bir sorunmu bz 3 tane samimi arkadaşız devamlı bu şekilde şakalaşırız eğleniriz güleriz neden akniyet düşünüyorsunuz anlamadım..

Yaşlarınız kaç sizin?

Bence kıskançlık. Benim cok yakın bir arkadasım vardı Üniversitede. Hep kahve ya da siyah giyerdi. Ben ise pembe , kırmızı , lila, ve bir sürü renkli ayakkabı, çorap ve kıyafetler. Ve bu 2000 kerin basında. Yani o zannlar bu kadar renkli giyilmiyrdu ben cok cesurdum:)

O cok yakın arkadasım da sürekli bana laf atar dalga geçerdi. Sonra ne oldu? Unv bin son yılında tamamen bana benzedi ben ne giyediysem aynısını aldı, hatta beraber alışverişe çıktık defalarca, sen nerden alıyorsan ordan alalım dedi. Ve oldukça renkli seyler giymeye basladi:)

Bazı insanlar kendi yapamadıkları seyleri baskası yapınca aslında özenirler kendileri yapamadığı icin de laf atarlar.

Hatta bu arkadasım geçenlerde face e koyduğun bi foto icin de bana ; medeni cesaretin cok fazla nasıl koydun o fotoyu , dedi:) foto da kafamda fiyonklu bir tac var konserde cektirmistim:) ne yani 30 yaşındayım diye yapamazmiyim? Ama eminimki ona ozenmistir de laf atiyordur artık tinlamiyorum da :)

Ehh sonra?

Kız alınmada çatladım okurken, bir ara, sarı renkden bende nefret ettim okurken ayooool

hey Allahım ben de diyorum bu kadar uzun ne yazmış.

eh birbirinizi kalaylamışsınız iyi yapmışsınız

ıkınızde aynısınız arkadaşınla arasan bu kadarını bulmazsın sızın iletişim diliniz olmuş artık bu bozma arkadaşlığını

evet ya insan içinde nasıl geliyosa öyle giyilmeli başkasına da karışılmamalı bence.zevkler renkler tartışılmaz yani şaka olsa tamam da bence bazı şeyler şakayı geçiyo ya.sanane diceksin o da olmuyo işte :)
insan nasıl giyinmek napmak isterse onu yapmalı bence .ben böyle düşünüp kimseye karışmayı sevmediğim için ,fikrini söylemesine açığım da bazen düşünmeden konuşulduğu zaman gıcık oluyorum işte.belki de kendi giyemediği içindir senin dediğin olayda da.kendi sevmiyo diye.ben de mesela leopar desenini sevmem ama giyene de karışmam banane ben sevmem .ıyy iğrenç oldu demem:)ya zaten isterse beğenmesin de önemli olan söyleyiş tarzı.herşeyin bi dozu var onu aştığı zaman karşı tarafı bozabileceğini düşünmesi lazım..

:))olur böyle şeyler kıskanır kıskanılır ama beğenilmek güzeldir.eleştirilmekte kötü.sen içinden geleni giy yap en iyisi bu etrafına bakacak olursan istemediğin şekilde şekillenirsin.

ıkınızde aynısınız arkadaşınla arasan bu kadarını bulmazsın sızın iletişim diliniz olmuş artık bu bozma arkadaşlığını

anlamadım tam olarak söylediğini.yok cnm bozmam arkadaşlığımı ben böyle patavatsızlığı dışında severim zaten onu ama bunu başka arkadaşları da söylüyo yani emin olun kimse istemez sürekli eleştirilmek.tamam herkes iyi şeyler duymak ister kötü bişey duymak istemez ama eleştirilmek de bazen iyidir.biz eleştiririz arakadaşımız eleştirir ama önemli olan bence kırmadan eleştirmek..
arkadaşımla bu konuda pek benzemeyiz benim pek yaptığım bişey dğeildir buu yani.genelde susarım yani sessizimdir belki de susa susa artık sıkıldım böyle şeylerdenn:)

Yaşlarınız kaç sizin?

15 demem gerekiyo ama değil 26:)bana da komik geliyo saçma geliyo ama of yeter dedim yani heralde birikimle alakalı.ben eleştirmeyip karşı taraf eleştirince öf dedim yani ben de açık konuşim artık.bi taraf kibar olup sessiz kalınca karşı taraf aklına geleni söyleyince ondan böyle oluyo.ben de öyle olsam sorun yok ama benim savunduğum şey fiziksel şeyler için ne gerek var kalp kırmaya.söyleme nolacak .ya da bozmadan söyle.savunduğum şey bu.

Cok şekersin ya

:))olur böyle şeyler kıskanır kıskanılır ama beğenilmek güzeldir.eleştirilmekte kötü.sen içinden geleni giy yap en iyisi bu etrafına bakacak olursan istemediğin şekilde şekillenirsin.

evet yani ben sevdiğim şeyleri yapmaya devam edecm.böyle bişeyi uzun uzzun yazdığıma inanamıyorum ama bu site biraz içinde kalanları söyleme yeri gibi ya:)anlattım rahatladım ohh:)evet yani herkes eleştirilebilr aynen öyle .beğendiklerini de söylerler beğenmediklerini de.ama genelde olumsuz şeyler daha kolay söyleniyo:)takmamak lazım.o anda söyleyip içinde bırakmamak lazım bence:)artık böyle düşünüyorum

Ben cok begendim davranisini, agzinin payini vermissin iste ; ) Hemde fazla bozmadan, sakayla karisik. Senin yerinde olsam bende öyle yapardim. Laf söyleyen, lafda duyar.

Sizde sanki her denilene cevap veren bi tip gibisiniz.
Size şaka yapılırken 2-3 kere düşünülmeli. Mazallah ortamı anında laf sokacağım diye gerebilirsiniz. O potansiyeliniz var.
Esnek olun gülümseyin geçin. Kahkaha atmak zorunda değilsiniz. Böyle agresifleşmenizin sebebi sizde giyerken tedirgindiniz belki veya ilkkez böyle bişey giydiniz.
Her zaman giydiğiniz bişey olsa ti ye dahi alınsanız hı hı diyip geçerdiniz.
Kendinizden emin olun.. Gülümsediğinde hala abartıyorsa çok şakacısın ama altında art niyet aramaya başlıyorum, bir sarı ayakkabı sende bu kadar yer etmemeli.
Der işin içinden çıkarsın. Yaşınıza bu yakışır bence.:)

Ehh sonra?

Kız alınmada çatladım okurken, bir ara, sarı renkden bende nefret ettim okurken ayooool

aynen valla çatladım okurken bitmek bilmedi sarı renk bende nefret ettim sanırım daha sarı bişi almam
cidden buda dert mi sorun mu ya konuyu okurken açıkçası bende 15 yaşında olduğunu düşündüm
kızlar arasında giyim makyaj konusunda şakalar bi takım geyikler yapılır her zaman lise zamanları bizde yapardık

Son düzenleme:
Ehh sonra?

iyi iyi gülmene sevindim:)sonrası yok:)gülerek ayrıldık .hmm amaa ben oyle söyleyince siyahle kahve boğmuş deyince yaa olmamışmı diyo:)öyle oldu yani .vaalla gülünecek şeyler aslında da üff.şaka mahiyetli söylense neyse dalga geçiyomuş gibi ciddi söylüyo.ben de söylerim herkese kırılmıcağını bilsem .ama bence bi çok kişi kafaya takar bundan eminim.komik ama kimse de laf yemez ha vallaa:)ayy ne gereksiz konularr bunlarr.keşke herkes biraz daha kibar olsa

Ehh sonra?

hm sarıdan niye gıcık aldınkiü:)benim sayemde mi:))bu arada renk uzmanları filan böyle canlı renklerin insana güzel enerji verdiğini söylerler

hey Allahım ben de diyorum bu kadar uzun ne yazmış.

eh birbirinizi kalaylamışsınız iyi yapmışsınız

heheheh:)öyle mi olmuş ya nebilim bazen insan kaldıramıyo.çoğu zaman takmam da.ben de kimseye karışayim diye düşündükçe biriileri karışınca sinir oluyrm artık bozulduğumu da bilsin istedim yani nebilim .susup eve gitsem öyle kalıp gidecekti ,kalayladım gitti:)yazarken ben de yoruldum ayrıcaaa

Vallah hala gülüyorum kız:))

ilk yormun çatlatsada diyer yorumlar ilk yorumu takip ediyor.
keşke herkez senin kadar tatlı olsa ve inşallah bu senin en kötü derdin olur, başka dert görmezsin

buraya takıla takıla icim dişim dert oldu, sen geldin renk katın bize

bir şey soracağım, ciddimizin? Şakaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…