bazı hemcinslerimizin patavatsızlığımı yoksa kıskançlığı mı??

arkadaşınla aynı dili konuşuyorsunuz dıyorum

ben de gülüyorum kendime ya trajikomik:)ya yok ciddiyim yani benim bugünlerde sinirim bozuk aslında işsizlik derdi falan filan boşluktan işte bu küçük şeylerde takılıyorum.renk katarak anlatmışımdır inş zaten sıkmak istemedim ama çok uzun anlatmışım olayı .sanki büük bi olay gibi ama kimse bana demesin böyle küçük bişeyi ne kadar büyütmüşsün diye.herkesin vardır çünkü böyle bi lafla bi küçük hareketle üzüldüğü kafaya taktığı şeyler.hassas olduğumuz zamanlarda özellikle..evet ya Allahım başka dert vermesin büyük bi dert vermesin çok şükür herşey için.sadece kalp kırmak çok kolay ama geri kazanmak zor .o yüzden böyle şeyler için kalp kırmaya değmez diyerek anlattım belki de buraya .hm kafaya takan da vardır takmayan da.karşılıklı ilişkiye göre mimikler göre değişir herşey.birinin lafını takmaman için senin de aynı şekilde konuşman gerekiyo yani o yüzden içim daha rahat yani şuan.

arkadaşınla aynı dili konuşuyorsunuz dıyorum

yoo aynı dili konuşmayız yani bu yönden farklıyız onunla.ben sadece onunla yaşadığım küçük bi şeyi anlattım.ve bu defa ben de ona karşılık verdim sadece o kadar..

yoo aslında genelde germem ortamı laf sokmaya çalışmam :)ben öyleyimdir güleryüzlü olduğum için zaten rahat davranırla rahat konuşurlar ama sarı ayakkabı olayından çok sarıyı ben severim çok yakıştığını söyler dediğimde onlar seni sevmiyormuş demekki demesi ve daha yeni tanıştığım birinin yanında bi sarı ayakkabısı var bunun bana rezil oldu demesi.yani bunlar şaka değildi ki.ya söylersin ya söylemezsin.diğer söyledikleri tamam da .bi de mimikleri insanın üslubu önemlidir.ben de ciddi biri değilim bu tarz şakalar yapan çok oldu daha önce ama işte o anda öyle hissettimöyle yaptım işte böyle yani..belki de o kadar uzun anlattım ayrıntılarıyla ama hala anlatamadığım şeyler vardır.ya da ben yaşadığım için bu olayı hislerimi tam olarak hissedemeyebilirsiniz..bilmem.

Allah başka dert vermesin ne diyim!.. :44:

bence de çok haklısın:)cidden çok beğendim bu yorumu çünkü ben de böyle düşünüyorum ama hepimizin olmuştur böyle taktığı küçük şeyler..geçti bitti bile sadece paylaşmak istedim..

Ben cok begendim davranisini, agzinin payini vermissin iste ; ) Hemde fazla bozmadan, sakayla karisik. Senin yerinde olsam bende öyle yapardim. Laf söyleyen, lafda duyar.

ay çok şükür destekleyen bi kaç kişi çıkıyo :) sanki ben çok kötü bişe yapmışım,herkes herşeyi kaldırabiliyomuş gibibence öyle değil..şimdi kimse altta kalmıyo ya benim gördüğüm . herkes küt diye söylüyo valla herşeyi..aynen öyle ya bozulmamıştır o da anlamıştır ama yani.o nasıl söylediyse ben de fikrimi söyledim .baktım ki açık sözlülük önemli olan .ya bi de arkadaşı beni yeni tanıyo ve onun yanında söylemesi hoşuma gitmedi bizbize olsak hadi neyse de.bazen iki kişi arasında olan konuşmalar bi başkası varken farklı bi tat veriyo olmuyo.

Ben cok begendim davranisini, agzinin payini vermissin iste ; ) Hemde fazla bozmadan, sakayla karisik. Senin yerinde olsam bende öyle yapardim. Laf söyleyen, lafda duyar.

keşke 15 olsak ya:)sizi güldürdüğüme sevindim aslında bu bi dert değildi de küçük bi duygu paylaşımı.ya işte şaka değil herşey onu anlatamadım ben galiba. evet almayın en iyisi siyah alınen güzeli.
ya valla kızlarda bitmiyoki laf sokmalar filan artık şaka olmuyo bi yerden sonra.kimsenin başına gelmeyen bişey mi acaba bu?bence çoook kişi yaşıyo...belki daha farklı şekilllerde konularda..

ben takılmam ki arkadaşım giydiğim rengi beyenmiş beğenmemş ben sevdiysem gerisi teferruat sende böyle düşün sinir olmazsın o zaman...
bide şu var bazıları kıskandığı için beyenmez bazıları gerçekten beğenmez patavazsızca söyler bu durumda sende cevabını verirsin... bence sende başkalarının fikirlerine önem veriyosun bu yüzden sinir olmuşsun

evet aynen öyle.ben sevdiğim şeyleri giymeye beğenmeye devam edecem tabiki ama benim takıldığım şey düşünmeden konuşulup uzatılması.yoksa sorun değil yani.benim zevkim bana ama evet insanları önemsiyorum.oyle bi sorunum var maalesef.ben beğenmesem bile söylemem mesela.ama artık oyle değil herkes söylüyo.yani ben de söylerim rahatsız edici bişekilde ama gerek yok.takılmamak lazım ama herkese gereken cvbı vermek gerekiiyo dediğin gibi..

bende söyleyemem yakışmamış çirkinmiş falan asla diyemem tarzım değil ama bazıları açıksözlü olmayı gerçekten abartıyor

evet sen de anlıyosundur beni .benim de beğenmediğim bisürü şey oluyo ama saygı duyuyorum .hm tercihi böyleymiş diyorum kendi bileceği iş deyip saygı duyuyorum.ya da çok göze batan bişeyse kibar bi dillle söylerim.ya sana şöyle yapsan daha çok yakışır,bu daha ii olur diye.çileden çıkaranlar var gerçektn:)

arkadaşıma bu tarz şakalar yaparım
başkaları varken asla yapmam, yaparsam da verdiği cevaplara alınmamam lazım
kaşınıyor olurum çünkü.

kısacası, arkadaşın seni ezmeye çalışıyor
kıskançlık olabilir nedeni. zevkler tartışılmaz, her seferinde bunu sana söylemek zorunda değil
kötü niyetli olmasa zaten başkalarının yanında yapmaz bu cıvıklığı.

sende iyi cevap vermişssin.
benim de böyle bi arkadaşım var,patavatsızın önde gideni o beni aşağılıyo ben de onu aşağılıyorum eskiden bozulup kalırdım ama alıştım artık bende cevabı veriyorum kalıyo öyle :)

Aslında anladığım kadarıyla arkadaşın kıskanç değil ama patavatsız.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Bence esmerlere sarı gidiyor.Ben esmer olsam sık sık sarı renkler kullanırdım.Ayrıca sarı ayakkabı bence çok şirin bir şeydir.

Yalnız arkadaşın baya olgun giyinmeyi seviyor demek ki,onun zevkine hitap etmediği için,gerçekten beğenmediği için söylemiştir.Ama başkasının yanında bu şekilde dozunu kaçırması kötü.Fakat sen cevabını vermişsin,bundan sonra aynı şeyi yapmaz sanırım.

Ayrıca kahve-siyah giyindiğine göre oldukça zevksizmiş arkadaşın.Ayakkabıyı merak ettim yalnız resmini paylaşabilir misin?

evet yoksa ben de o kadar takmazdım ve sessizce ayrılırdım ordan ama başkasının yanında utandım biraz o şekilde konuşunca. ya işte iyi biri aslında ama insan bu .kendimizi bile tanıyamaıyoruz bazen.ne düşündü de öyle yaptı bilmiyorum ama beni kötü hissettirince ben de niye ben kendimi kasimki ben de rahatça konuşim dedim aslında..

benım bır bayan arkadaşım vardı, iyiydi hemde çok
ama gel gör ki, içtimi kendını kaybederdı
ve etrafında o kadar kişi dururken bır tek bana hakaretler yağdırırdı, garip bir insandı.
ertesi günü hatırlamazdı bile.

3 yıl çektim ben bunu, arkadaştır dedım.
ama bır yere kadar. bir müddet sonra mekanlarda bile bağrış çağrış kavgalara gırerdık, çok kaşınırdı
bende agresif bir tipim
az mı onun yüzünden mekanlarda tartıştık, herkes film izler gibi izlerdi bizi.

kısacası, aşırı kıskanç olduğunu anladım
çekemedi beni bir türlü, ancak içince gerçekleri söylerdi
çünkü hatırlamazdı hiç.sonra bişi yokmuş gibi ertesi gün gelir, yalvarırdı bana hatırlamıyorum napım derdi.bir türlü kopamazdı benden.
çıkardım hayatımdan.
sende yapmalısın, kıskanç insan sinirlerini zıplatır.

Son düzenleme:

arkadaslar arasında oluo canım bu bizimde çok oLurdu sonra gülüp geçerdik :) ama art niyet olduna inanmıodum çünkü eğer bişei beğenmiosa direk sölerdi ve üzerime baska bişe giydirirdi ve gerçekten giydrdiğide çok hoş OLURDU :=)

ya ne var ki bunda şaka yapmış sana neden hemen kıskandığını düşündün ki sarı ayakkabı öyle çok sık giyilen birşey değil rengi de hoşuna gitmemişse sana takılmaya çalışmıştır. biz arkadaşlarımla çok takılırdık böyle birbirimize

Ben tam anlatamadim heralde ayakkabi olayi degil hadi begenmez olabilir.sari bluz bile giysen olmaz diyo .ayakkabiyu ben 1kez giydm zaten ona denk geldi o da:)arkdsnn yaninda benim rezil oldugumu soylemesi bi de bana onu yakistiranlarin kotu niyetli oldgnu soyluyo.bunlar saka deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…