Bazı insanlar karşımıza boş yere çıkmıyor. Yeni sorular ve kafa karışıklıkları??

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba arkadaşlar
Yakın bir zamanda yaklaşık dört sene süren bir ilişkimi bitirdim. Son bir yılı uzatmalıydı. Eski sevgilim hakkında kötü konuşamam ama duygusal anlamda gerçekten de çok eksik hissettiğim bir ilişkiydi bu. He dört sene nasıl sürdü derseniz ilk üç senesinde başka şehirlerdeydik zaten. Beni anlıyordu ve o sıralar anlaması da yetiyordu. Ancak son senemizde aynı şehirde olunca işin seyri değişmeye başladı. Önceden uzaklığı bahane ettiğim ne varsa yakın olunca birer birer ortaya çıktı. Ve gördüm ki, aslında tek başına yürüttüğüm bir ilişkiymiş bu. Ne bir doğum günümü kutladı ne elinde bi çiçekle geldi. Bunlar önemli değil belki ama ben demeden beni düşünen bir erkek olmaması benim için çok eksikti. Bu eksiklikleri ise iş yerimdeki bekar öğretmenle tanışınca anladım. Yaşı benden 15 yaş kadar büyük olan bu adam ben acemiyim diye bir çok açıdan bana yardım ediyor, ben ondan yardım istemeden bana destek olma amaçlı yanımda bulunuyordu. O kadar düşünceli ve anlayışlı bir yaklaşımı vardı ki ister istemez bunlar bendeki eksikleri de ortaya çıkardı. Neyin özlemini duyduğumu anladım. Elbette sevgilimi aldatmadım, ama bu eksikliği hissedince ayrılmam gerektiğini hissettim. ayrıldık ve eski sevgilim ayrılırken bile duygusal yükünü benim taşımamı istercesine duygu sömürüleri yaptı. İş yerinde suratım öyle düşüyordu ki bu bahsettiğim öğretmen yardımıma koşuyor ben ne yaparsam yapayım beni idare edeceğini söylüyordu. Nitekim bu sürecimi onla da paylaştım sonrasında yüzeysel olarak. Sonuç olarak şimdilerde bu öğretmene karşı özel olarak ilgi duymaya başladım. Aradaki yaş farkının farkındayım ama etkilenmekten kendimi alamıyorum. Sohbeti de çok güzel ve nitekim bazen ben whatsappta fazla online olduğumda laf arasında kimle konuştuğumu sorgulamaya başladı. Birçok şeyi merak ediyor bana dair. Soruyor. Ama laf arasında bazen sen benim küçük kardeşim gibisin beni yanlış anlama gibi şeyler de söylüyor. Hem etkileniyorum hem olmayacağını biliyorum hem de o da benden hoşlanıyor mu acaba diye sormaktan kendimi alamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Şuanki piskolojinle hareket etme duygu eksikliginizde neden hemen boyle baskalarina firsat cikariyosunuz anlamiyorum öncelikle bana güven vermedi hocann... Hiç etikde bulmadim hareketini özel hayatına bukadar müdahale ettirmen cok yanlış birkere. Vallahi ilk isim aklımi hemen devreye sokup mesafe koymak olurdu...

Hiç bir erkek karşı cinsi beğenmez ise böyle ilgili olmaz.
Sizin fikirlerinize gelirse,tamamen boşluğu doldurduğu için hoşunuza gidiyor.
Ama iş ciddi sevgili olmaya gelince hoşunuza gideceğini sanmıyorum.
Boşuna aklınızı meşgul etmeyin olmayacak bir ilişki düşüncesiyle.

Şuanki piskolojinle hareket etme duygu eksikliginizde neden hemen boyle baskalarina firsat cikariyosunuz anlamiyorum öncelikle bana güven vermedi hocann... Hiç etikde bulmadim hareketini özel hayatına bukadar müdahale ettirmen cok yanlış birkere. Vallahi ilk isim aklımi hemen devreye sokup mesafe koymak olurdu...
Özel hayatıma müdahale etmiyor esasen. Bir şey demedi ben sadece yüzeysel olarak bahsettim. Yani etik konusuna gelince işimi engelleyen bir durum yapmıyorum, iş ortamında bunları konuşuyoruz. Şu anki psikolojimle hareket edersem yanlış yapacağımın farkındayım dahası benim bir ayrılma olayını hazmetmem lazım bunun da farkındayım. Sadece diğer hislerimi de göz ardı etmeden bu hislerimi kontrol edebilmek istiyorum

Hiç bir erkek karşı cinsi beğenmez ise böyle ilgili olmaz.
Sizin fikirlerinize gelirse,tamamen boşluğu doldurduğu için hoşunuza gidiyor.
Ama iş ciddi sevgili olmaya gelince hoşunuza gideceğini sanmıyorum.
Boşuna aklınızı meşgul etmeyin olmayacak bir ilişki düşüncesiyle.
Haklısınız. Olmayacak bir ilişki ve şu anki boşluğu doldurdu bi anlamda. Öte yandan iyi ki karşıma çıkmış, düşünceli tavırlarıyla beni etkilemiş en azından bir ilişkide neyi çok fazla önemsediğimi anladım. Teşekkürler

Özel hayatıma müdahale etmiyor esasen. Bir şey demedi ben sadece yüzeysel olarak bahsettim. Yani etik konusuna gelince işimi engelleyen bir durum yapmıyorum, iş ortamında bunları konuşuyoruz. Şu anki psikolojimle hareket edersem yanlış yapacağımın farkındayım dahası benim bir ayrılma olayını hazmetmem lazım bunun da farkındayım. Sadece diğer hislerimi de göz ardı etmeden bu hislerimi kontrol edebilmek istiyorum

Hayır mesela whatsapta kiminle konuştuğuna kadar soruyormusya çok soru soruyor dedin onun yaptığını etik bulmadigimi söyledim.Sana suan çok iyi niyetli gelebilir göreceli kavram bana gelmiyor..Ama işyerinde mesafe her zaman iyidir daha tanımıyorsun bile kendisini doğru dürüst..

Hayır mesela whatsapta kiminle konuştuğuna kadar soruyormusya çok soru soruyor dedin onun yaptığını etik bulmadigimi söyledim.Sana suan çok iyi niyetli gelebilir göreceli kavram bana gelmiyor..Ama işyerinde mesafe her zaman iyidir daha tanımıyorsun bile kendisini doğru dürüst..
Şimdi daha iyi anladım ve evet haklı olabilirsiniz.dediğiniz gibi mesafeli davranmakta yarar var sanırım

Back
X