- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 31
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Bitir ve geri dönüp arkana bakma.6 ay ayriydik.ve ben hala onu sevdiğimi anladığım için onunla barışmak için herseyi yaptım. 3 ay git gelli davranan bana surekli ezici konuşan biri olmasına rağmen direndim.sonunda vazgeçip gittiğim her an yeniden bana adım atıp deneyelim diyen oydu..nisan için bile planlar yapmıştı ailesiyle.hep onun dengesizlikleri ile saçma sapan Bi hal aldı.ben ona hep dürüst oldum. Hatta ayriyken biriyle görüştüğümü söylemiştim. Ayriydik.oda aynısını yapmış.defalarca tartışmalarla devam etti.hep sevmiyosun madem arama adim atma, dememe ragmen bi yerden ulasti. gecen gün Bi muhabbet oldu ben bırakmıştım.çünkü artık olmaz diyodum.bikac gün sonra bize geldi.gayet mutluydu.ailemle konuştu falan.bana seni çok istiyorum falan dedi hatta.hersey iyiye giderken dun bana, 6 ay ayriydik,sen başkasıyla görüştün bana öyle geldin dedi.niye döndün dedi.sende aynısını yapmissin dedim. Üstelik zaten bunları konuşmuştuk. Yeniden deneyelim diyen, ben vazgeçince yine arayan sendin dedim.. Dengim degilsin dedi bana..dengi degilmisim. yüzsüzmüşüm ben.engelliyomus beni, rahatsız edersem kendi ailesine anlatırmis, ayrıyken başkasıyla görüştüğümü..bende bisiy yazmadim.icimden tek kelime etmek gelmedi.cunku hep sil baştan.. yoruldum.bizim evimize gelip soframıza oturan bana yine umut veren oydu ama.gercekten bazen ağır geliyo nefes almak.bundan sonrası için napmaliyim?.kitap okumaya çalışıyorum. Hatta istemediğim trabzona bile tatil için gitmek ister oldum.napmaliyim?
Bu adamdan olmazmış zatenbana surekli ezici konuşan biri
Evet.bazi konularda düşüncemi söylerdim hemen cahilsin falan derdi bide yaBu adamdan olmazmış zaten
Adamı hayatınızın merkezine koymuşsunuz.6 ay ayriydik.ve ben hala onu sevdiğimi anladığım için onunla barışmak için herseyi yaptım. 3 ay git gelli davranan bana surekli ezici konuşan biri olmasına rağmen direndim.sonunda vazgeçip gittiğim her an yeniden bana adım atıp deneyelim diyen oydu..nisan için bile planlar yapmıştı ailesiyle.hep onun dengesizlikleri ile saçma sapan Bi hal aldı.ben ona hep dürüst oldum. Hatta ayriyken biriyle görüştüğümü söylemiştim. Ayriydik.oda aynısını yapmış.defalarca tartışmalarla devam etti.hep sevmiyosun madem arama adim atma, dememe ragmen bi yerden ulasti. gecen gün Bi muhabbet oldu ben bırakmıştım.çünkü artık olmaz diyodum.bikac gün sonra bize geldi.gayet mutluydu.ailemle konuştu falan.bana seni çok istiyorum falan dedi hatta.hersey iyiye giderken dun bana, 6 ay ayriydik,sen başkasıyla görüştün bana öyle geldin dedi.niye döndün dedi.sende aynısını yapmissin dedim. Üstelik zaten bunları konuşmuştuk. Yeniden deneyelim diyen, ben vazgeçince yine arayan sendin dedim.. Dengim degilsin dedi bana..dengi degilmisim. yüzsüzmüşüm ben.engelliyomus beni, rahatsız edersem kendi ailesine anlatırmis, ayrıyken başkasıyla görüştüğümü..bende bisiy yazmadim.icimden tek kelime etmek gelmedi.cunku hep sil baştan.. yoruldum.bizim evimize gelip soframıza oturan bana yine umut veren oydu ama.gercekten bazen ağır geliyo nefes almak.bundan sonrası için napmaliyim?.kitap okumaya çalışıyorum. Hatta istemediğim trabzona bile tatil için gitmek ister oldum.napmaliyim?
Çaresiz olunacak ne var bunda? Çare yeni ve düzgün birini bulmak. Bekarsin istediğini sec begen, al sana mis gibi ugras. Ne karalar bagliosun. Bi o ucube mi kaldi koca
Evimize gelip soframızda oturdu.zoruma giden buAdamı hayatınızın merkezine koymuşsunuz.
Gel demiş gelmişsiniz, git demiş gitmişsiniz. İstediği her şeyi, o istediği an yapmışsınız. Yapmanız gereken her yerden engellemek, tamamen yepyeni bir sayfa açıp hayatınızın iplerini elinize almak.
Güçlü durun lütfen. Değmeyecek adamların elinde bile isteye oyuncak olmayın.
Bu karakterde , seni kırmaktan çekinmeyen,hatta seni insandan saymayan , aşağılayan adamı evine davet edip sofrasına oturtan kızın olayda hiç mi suçu yok?Evimize gelip soframızda oturdu.zoruma giden bu
Evimize gelip soframızda oturdu.zoruma giden bu
Her vazgeçtiğim zaman annemi arayıp ikna eden beni inandıran kendisiydi ama.o durumda insan duyguyla hareket edince kabul ediyo.Bu karakterde , seni kırmaktan çekinmeyen,hatta seni insandan saymayan , aşağılayan adamı evine davet edip sofrasına oturtan kızın olayda hiç mi suçu yok?
6 ay ayriydik.ve ben hala onu sevdiğimi anladığım için onunla barışmak için herseyi yaptım. 3 ay git gelli davranan bana surekli ezici konuşan biri olmasına rağmen direndim.sonunda vazgeçip gittiğim her an yeniden bana adım atıp deneyelim diyen oydu..nisan için bile planlar yapmıştı ailesiyle.hep onun dengesizlikleri ile saçma sapan Bi hal aldı.ben ona hep dürüst oldum. Hatta ayriyken biriyle görüştüğümü söylemiştim. Ayriydik.oda aynısını yapmış.defalarca tartışmalarla devam etti.hep sevmiyosun madem arama adim atma, dememe ragmen bi yerden ulasti. gecen gün Bi muhabbet oldu ben bırakmıştım.çünkü artık olmaz diyodum.bikac gün sonra bize geldi.gayet mutluydu.ailemle konuştu falan.bana seni çok istiyorum falan dedi hatta.hersey iyiye giderken dun bana, 6 ay ayriydik,sen başkasıyla görüştün bana öyle geldin dedi.niye döndün dedi.sende aynısını yapmissin dedim. Üstelik zaten bunları konuşmuştuk. Yeniden deneyelim diyen, ben vazgeçince yine arayan sendin dedim.. Dengim degilsin dedi bana..dengi degilmisim. yüzsüzmüşüm ben.engelliyomus beni, rahatsız edersem kendi ailesine anlatırmis, ayrıyken başkasıyla görüştüğümü..bende bisiy yazmadim.icimden tek kelime etmek gelmedi.cunku hep sil baştan.. yoruldum.bizim evimize gelip soframıza oturan bana yine umut veren oydu ama.gercekten bazen ağır geliyo nefes almak.bundan sonrası için napmaliyim?.kitap okumaya çalışıyorum. Hatta istemediğim trabzona bile tatil için gitmek ister oldum.napmaliyim?
Adam hasta diyorum, eve gelip sofraya oturdu diyorsunuz...Evimize gelip soframızda oturdu.zoruma giden bu
Inanin ben en basinda sevmiyosan açıkça söyle gideyim dedim. Her vazgeçtiğim de dönüp arayıp adım attı.insan umutlaniyo.ben kaç kez görüşmeyelim.dedim. ama hep umut verdi.insan sevince inanmak istiyor galiba.bizim evimize gelmek isteyen oydu.ailemle sohbet etmek istedi gelmek ıstiyorum dedi.agirladik.dedim hersey güzel gidiyo dün gece olan bu işte.zaten artık bende istemiyorum.icim soguduEski sevgilimle cikiyor gibisin
Gecmıs olsunben senin kadar uzatmadım senin kadar alttan almadım ama
Ona ragmen duzelmedı duzelmıyorlar söyleyeyim
ayrıca boyle tipler aşk degıl yüktür ınsana
E allahaskina seni istemeyen, seni istemediğini kırıcı sözlerle dile getiren adama üç ay yalvarmissin.Her vazgeçtiğim zaman annemi arayıp ikna eden beni inandıran kendisiydi ama.o durumda insan duyguyla hareket edince kabul ediyo.
Inanin ben en basinda sevmiyosan açıkça söyle gideyim dedim. Her vazgeçtiğim de dönüp arayıp adım attı.insan umutlaniyo.ben kaç kez görüşmeyelim.dedim. ama hep umut verdi.insan sevince inanmak istiyor galiba.bizim evimize gelmek isteyen oydu.ailemle sohbet etmek istedi gelmek ıstiyorum dedi.agirladik.dedim hersey güzel gidiyo dün gece olan bu işte.zaten artık bende istemiyorum.Eski sevgilimle cikiyor gibisin
Gecmıs olsunben senin kadar uzatmadım senin kadar alttan almadım ama
Ona ragmen duzelmedı duzelmıyorlar söyleyeyim
ayrıca boyle tipler aşk degıl yüktür ınsana
Anneme de kizginim bu konuda cunku oda bana çok laf ediyodu.barismam için.E allahaskina seni istemeyen, seni istemediğini kırıcı sözlerle dile getiren adama üç ay yalvarmissin.
Geri dönmüş, bin tane sorun olmasina rahmen annenlerle yemeğe çağırmışsin.
Ne var yani anneni aradiysa, annen de insan alt tarafı. Hatta bence annen de çok sorunlu bir kadın. Çünkü yaşananları az çok görmüş, seni bunca zaman ağlarken görmüş. Annen sağlıklı düşünebilen biri olsa zaten çocuğu onaylamaz, kızına köpek çeken adamı sofrasına oturtmaz.
Ne denir ki konuya?
Sana kötü davranan insanların iki güzel sözüne kanacaksan bu hıyar olmaz başka adam olur, yine aynı şeyleri yaşayıp durursun. Ağzına eder eder , yalandan iki parmak bal çalarlar. Yine devam edersin.
Sonra da boşa geçen bir ömür isye
Öyle annenin böyle kizi işte.Anneme de kizginim bu konuda cunku oda bana çok laf ediyodu.barismam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?