Bazi insanlar neden böyle?hic bu kadar çaresiz hissettinizmi?

kedikiz1728

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
151
38
13
31
6 ay ayriydik.ve ben hala onu sevdiğimi anladığım için onunla barışmak için herseyi yaptım. 3 ay git gelli davranan bana surekli ezici konuşan biri olmasına rağmen direndim.sonunda vazgeçip gittiğim her an yeniden bana adım atıp deneyelim diyen oydu..nisan için bile planlar yapmıştı ailesiyle.hep onun dengesizlikleri ile saçma sapan Bi hal aldı.ben ona hep dürüst oldum. Hatta ayriyken biriyle görüştüğümü söylemiştim. Ayriydik.oda aynısını yapmış.defalarca tartışmalarla devam etti.hep sevmiyosun madem arama adim atma, dememe ragmen bi yerden ulasti. gecen gün Bi muhabbet oldu ben bırakmıştım.çünkü artık olmaz diyodum.bikac gün sonra bize geldi.gayet mutluydu.ailemle konuştu falan.bana seni çok istiyorum falan dedi hatta.hersey iyiye giderken dun bana, 6 ay ayriydik,sen başkasıyla görüştün bana öyle geldin dedi.niye döndün dedi.sende aynısını yapmissin dedim. Üstelik zaten bunları konuşmuştuk. Yeniden deneyelim diyen, ben vazgeçince yine arayan sendin dedim.. Dengim degilsin dedi bana..dengi degilmisim. yüzsüzmüşüm ben.engelliyomus beni, rahatsız edersem kendi ailesine anlatırmis, ayrıyken başkasıyla görüştüğümü..bende bisiy yazmadim.icimden tek kelime etmek gelmedi.cunku hep sil baştan.. yoruldum.bizim evimize gelip soframıza oturan bana yine umut veren oydu ama.gercekten bazen ağır geliyo nefes almak.bundan sonrası için napmaliyim?.kitap okumaya çalışıyorum. Hatta istemediğim trabzona bile tatil için gitmek ister oldum.napmaliyim?

Bitir ve geri dönüp arkana bakma.

Bu kişiyle bir daha muhatap olmamalısınız. Bunu bir tecrübe olarak görüp yolunuza devam etmeye çalışın, size ezici konuşan biri ile ne yeniden iletişime geçin ne de o geçerse konuşun.
Bu ayrılık sürecinde spor yapmak çok iyi gelir. Hüzünlü aşk şarkıları, film vb şeylerden uzak durmak, gün içinde sizi meşgul edecek bir şeylerle uğraşmak iyi gelebilir.

Adamı hayatınızın merkezine koymuşsunuz.
Gel demiş gelmişsiniz, git demiş gitmişsiniz. İstediği her şeyi, o istediği an yapmışsınız. Yapmanız gereken her yerden engellemek, tamamen yepyeni bir sayfa açıp hayatınızın iplerini elinize almak.
Güçlü durun lütfen. Değmeyecek adamların elinde bile isteye oyuncak olmayın.

Çaresiz olunacak ne var bunda? Çare yeni ve düzgün birini bulmak. Bekarsin istediğini sec begen, al sana mis gibi ugras. Ne karalar bagliosun. Bi o ucube mi kaldi koca

Evimize gelip soframızda oturdu.zoruma giden bu

Bu karakterde , seni kırmaktan çekinmeyen,hatta seni insandan saymayan , aşağılayan adamı evine davet edip sofrasına oturtan kızın olayda hiç mi suçu yok?
Her vazgeçtiğim zaman annemi arayıp ikna eden beni inandıran kendisiydi ama.o durumda insan duyguyla hareket edince kabul ediyo.

Eski sevgilimle cikiyor gibisin
Gecmıs olsun ben senin kadar uzatmadım senin kadar alttan almadım ama

Ona ragmen duzelmedı duzelmıyorlar söyleyeyim

ayrıca boyle tipler aşk degıl yüktür ınsana

Adamin oyuncağı olmuşsun.
Millete oyuncak olursan ; onlar da oynar seninle.
Sonra bikinca bir köşeye atıp unuturlar seni.
Böyle bir adama,tabiri caizse resmen yapıştigin için,onun g.tunu kaf dağına kadar cikarttigin için hatalı olan sensin.
Sen ise hala sofradasin yemektesin.
Adama 1 yazarsam sana 2 yazarim,hiç gücenme

Son düzenleme:
Evimize gelip soframızda oturdu.zoruma giden bu
Adam hasta diyorum, eve gelip sofraya oturdu diyorsunuz...
Tamam geldi, oturdu, bitti gitti.. Ne yapalım yas mı tutalım eve geldi oturdu diye. Geçmiş zaman.
Adam hasta. Bi öyle bi böyle. Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
Kendi hayatınız ve mutluluğunuz için bu adamı bırakacaksınız...

Inanin ben en basinda sevmiyosan açıkça söyle gideyim dedim. Her vazgeçtiğim de dönüp arayıp adım attı.insan umutlaniyo.ben kaç kez görüşmeyelim.dedim. ama hep umut verdi.insan sevince inanmak istiyor galiba.bizim evimize gelmek isteyen oydu.ailemle sohbet etmek istedi gelmek ıstiyorum dedi.agirladik.dedim hersey güzel gidiyo dün gece olan bu işte.zaten artık bende istemiyorum.icim sogudu

Her vazgeçtiğim zaman annemi arayıp ikna eden beni inandıran kendisiydi ama.o durumda insan duyguyla hareket edince kabul ediyo.
E allahaskina seni istemeyen, seni istemediğini kırıcı sözlerle dile getiren adama üç ay yalvarmissin.
Geri dönmüş, bin tane sorun olmasina rahmen annenlerle yemeğe çağırmışsin.
Ne var yani anneni aradiysa, annen de insan alt tarafı. Hatta bence annen de çok sorunlu bir kadın. Çünkü yaşananları az çok görmüş, seni bunca zaman ağlarken görmüş. Annen sağlıklı düşünebilen biri olsa zaten çocuğu onaylamaz, kızına köpek çeken adamı sofrasına oturtmaz.
Ne denir ki konuya?
Sana kötü davranan insanların iki güzel sözüne kanacaksan bu hıyar olmaz başka adam olur, yine aynı şeyleri yaşayıp durursun. Ağzına eder eder , yalandan iki parmak bal çalarlar. Yine devam edersin.
Sonra da boşa geçen bir ömür isye

Inanin ben en basinda sevmiyosan açıkça söyle gideyim dedim. Her vazgeçtiğim de dönüp arayıp adım attı.insan umutlaniyo.ben kaç kez görüşmeyelim.dedim. ama hep umut verdi.insan sevince inanmak istiyor galiba.bizim evimize gelmek isteyen oydu.ailemle sohbet etmek istedi gelmek ıstiyorum dedi.agirladik.dedim hersey güzel gidiyo dün gece olan bu işte.zaten artık bende istemiyorum.
Anneme de kizginim bu konuda cunku oda bana çok laf ediyodu.barismam için.

Amaaan takılma yok sofraya oturmuş yok tanışmış ailenle falan bunlara takılırsan ohoo o zaman herkes ilk eve getirdiğiyle evlensin çeksin yıllarca zulüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…