Bazi insanlar neden böyle?hic bu kadar çaresiz hissettinizmi?

Bu adamdan olmaz. Belli ki istediği birini bulamayınca tekrar tekrar size dönüyor birde üstüne sizi suçluyor sizde izin veriyorsunuz. Kendinize gelin nereye kadar bu adamın dengesizlikleriyle uğraşacaksınız. Çıkarın hattınızdan.Hiç bir şekilde iletime geçmeyin. Başka insanlara şans verin

Babamda bugün üzgün olduğumu görüp sordu.anlattim.babam Bi daha asla gorusmeyeceksin onunla dedi.belliki delinin teki böyle birinden bisey olmaz dedi.niye geldi evimize ozaman dedi.bosver dedi.babam bunu söyleyince gerckren daha güçlü hissettim

Sizi nefes alamiycak hale getiren konu bu mu? Uzgunum ama gercek bir derdiniz olmadigi icin ben sevindim adiniza. Gunumuzun sacma sapan erkeklerinden biri, ayrica evlilik kriterlerinizin bu kadar dusuk olmasina uzuldum. Bence isteklerinizi kendi degerinizi nasil biriyle uyumlu olacaginizi gozden gecirmeniz icin bu ayrilik cok iyi bir firsat. 3 gun sonra bitirin uzulmeyi bence cunku 3 gun bile fazla emin olun.

Aileeee her seydir. Destek alin onlardan dimdik olun. Bu erkeklerin en buyuk handikapi bizi sahipsiz sanmalari.

İsterse her gün evimize gelmiş olsun. böyle dengesizler için evine gelmekmiş, insan ilişkileriymiş pek önemi yok onlar için. Farkında değilsiniz ancak adam tam bir manyak. başkasıyla görüştünüz diye çevreye söylemek tehtit ediyor. Yani size zarar vermekten hicy çekinmiyor. Uzak durun bu dengesizden.

Sen bitirmelisin. Her geri dönüşünde affedersen olmuyor gerçekten. Yine gidip yine gelecek. Geldiğinde istemediğini söyle. Kendini durduramiyorsan sil engelle her yerden

hem cahil hem deli bas tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…