- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
sözüm meclisten dışarı diyerek lafıma girmek istiyorum...
çevremde o kdr şahit oluyorumki genelde nişanlanan arkadaşlarımda bi değişmeler,havalanmalar,nisbet yapmalar..banamı öle gelio diyorum yok ortak diğer arkadaşlarımızda farkedio bu durumu..nedir yani tek sizdemi var bu durum niçin havalanıosunuz anlamıyorum ki...affedersiniz ama böle insanları sonradan görme koca meraklısı gibi görüyorum gözümdeki değerleri bundan ibaret..
azönce böle bi durumla karşılaştım çok canım sıkıldı ayıp ya..biz nişanlananların mutluluğunumu kıskanıoz bu nasıl davranış biçimidir
bende Allah nasip ederse yakın bi zmnda nişanlanıcam acaba bende mi öle olurum die düşünüyorum tamamen piskolojikmi acaba :96: ayy çok canımı sıktı arkadaş sandığım kişi... var böle bunun gibi bi kaç örneğim
:95:

çevremde o kdr şahit oluyorumki genelde nişanlanan arkadaşlarımda bi değişmeler,havalanmalar,nisbet yapmalar..banamı öle gelio diyorum yok ortak diğer arkadaşlarımızda farkedio bu durumu..nedir yani tek sizdemi var bu durum niçin havalanıosunuz anlamıyorum ki...affedersiniz ama böle insanları sonradan görme koca meraklısı gibi görüyorum gözümdeki değerleri bundan ibaret..