Bazı insanlar neden böyle oluyor?

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
sözüm meclisten dışarı diyerek lafıma girmek istiyorum...:42:

çevremde o kdr şahit oluyorumki genelde nişanlanan arkadaşlarımda bi değişmeler,havalanmalar,nisbet yapmalar..banamı öle gelio diyorum yok ortak diğer arkadaşlarımızda farkedio bu durumu..nedir yani tek sizdemi var bu durum niçin havalanıosunuz anlamıyorum ki...affedersiniz ama böle insanları sonradan görme koca meraklısı gibi görüyorum gözümdeki değerleri bundan ibaret.. :47: azönce böle bi durumla karşılaştım çok canım sıkıldı ayıp ya..biz nişanlananların mutluluğunumu kıskanıoz bu nasıl davranış biçimidir :57: bende Allah nasip ederse yakın bi zmnda nişanlanıcam acaba bende mi öle olurum die düşünüyorum tamamen piskolojikmi acaba :96: ayy çok canımı sıktı arkadaş sandığım kişi... var böle bunun gibi bi kaç örneğim :19::95:

ya benimde var öyle bi arkadasım gecen kasımda nişanlandı
iyi arkadastık fln ama smdi görüsesim bile gelmiyo
devamlı kendinden bahsetmeler nişanlısından bahsetmeler kaynanasını övmeler
ay beni cok seviyolar ay ben şöyle iyiym bilmem ne
bigünde sus benm derdimi dnle ya
benmde yakında nişanım var onun yüzünden heyecanlanamıyorum
tam konusunu acıyorum ne giysem fln diyorum kendi elbisesinin güzelliğinden başlıyo kaynanasından cıkıyo
ufff bıktım bıktııımmmm

tam konusunu acıyorum ne giysem fln diyorum kendi elbisesinin güzelliğinden başlıyo kaynanasından cıkıyo
ufff bıktım bıktııımmmm

bak işte aynen böle dert dinlemeyi bilmezler kendilerini anlatmaktan karşısındakileri anlamaya fırsat bulamazlar bizde artık onla deilde ortak olan başka arkadaşımızla iice samimileşsek bak bunların ikisi bir olmuş beni kıskanıolar şeklinde davranıyo..bugün aynen şöle oldu...12 mart die yazmış face ye...genelde işte tanışmaya gelirler tarihi yazar bide belirtir tanışmaya geliolar die isteme olur aynı şekilde nişanda da öle herneyse....bugünde tarih yazmış belirtmemiş.bende samimiyetimizden dolayı öle konuşmadığım insa deildi şakasına kıs seninde tarihlerin bitmio 365 günüde yaz tam olsun nası olsa hergün özel senin için dedim...diğer arkadaşımızda bencede ama ben tahmin edioorum bugünün ne oldunu die onaylamış..haaa bende tahmin ettim tanışma yıldönümünüzmü salladım tuttumu gelde aydınlat bizi canımmm yazmıştımmm..o da evet bizim hergünümüz özel şekerim filan yazmış..bende ayyy ne güzelll kutlu olsun senin için en hayırlı kişiyi tanıdın ne güzel dedim...hanfendi de demezmi ikiniz bir olmuşsunuz ne bu die..hemende atlamış onaylamış demiş diğer arkadaş için..kötü niyetimiz varsa Allah canımızı alsın ama ona kötü görünüoz :50: sonrada yorumlarımızı sildi :76: çok sinir oldum ya kaç yıllık arkadaşımdı...:25:çoğu zmn böle nişanlandığından beri ben 4 yıldır çıkıyorum o 2, senesinde nişanlandı nasılsın demeden önce daha nişanlanmıonuzmu ne zmn der zaten sinirimi bozardı buda tuzu biberi oldu

Son düzenleme:
[FONT="Comic Sans M[B][/B]S"]bak işte aynen böle dert dinlemeyi bilmezler kendilerini anlatmaktan karşısındakileri anlamaya fırsat bulamazlar bizde artık onla deilde ortak olan başka arkadaşımızla iice samimileşsek bak bunların ikisi bir olmuş beni kıskanıolar şeklinde davranıyo..bugün aynen şöle oldu...12 mart die yazmış face ye...genelde işte tanışmaya gelirler tarihi yazar bide belirtir tanışmaya geliolar die isteme olur aynı şekilde nişanda da öle herneyse....bugünde tarih yazmış belirtmemiş.bende samimiyetimizden dolayı öle konuşmadığım insa deildi şakasına kıs seninde tarihlerin bitmio 365 günüde yaz tam olsun nası olsa hergün özel senin için dedim...diğer arkadaşımızda bencede ama ben tahmin edioorum bugünün ne oldunu die onaylamış..haaa bende tahmin ettim tanışma yıldönümünüzmü salladım tuttumu gelde aydınlat bizi canımmm yazmıştımmm..o da evet bizim hergünümüz özel şekerim filan yazmış..bende ayyy ne güzelll kutlu olsun senin için en hayırlı kişiyi tanıdın ne güzel dedim...hanfendi de demezmi ikiniz bir olmuşsunuz ne bu die..hemende atlamış onaylamış demiş diğer arkadaş için..kötü niyetimiz varsa Allah canımızı alsın ama ona kötü görünüoz :50: sonrada yorumlarımızı sildi :76: çok sinir oldum ya kaç yıllık arkadaşımdı...:25:çoğu zmn böle nişanlandığından beri ben 4 yıldır çıkıyorum o 2, senesinde nişanlandı nasılsın demeden önce daha nişanlanmıonuzmu ne zmn der zaten sinirimi bozardı buda tuzu biberi oldu[/FONT]

cok gereksiz bi alınganlık yapmıs gercekten
özellikle son yazdığın hayırlı birini buldun fln bence cok iyi niyetli bi söz neden böyle bsey yapmıs anlayamadm .s
insallah bizde böyle olmayız hemserim :1:

cok gereksiz bi alınganlık yapmıs gercekten
özellikle son yazdığın hayırlı birini buldun fln bence cok iyi niyetli bi söz neden böyle bsey yapmıs anlayamadm .s
insallah bizde böyle olmayız hemserim :1:

bende anlamadım canım :50: ben bu nişanlısını hep takdir ederdim sahip çıkıo ne güzel die ama hanfendi onu kıskandımızı düşünür dururmuşşş peehhhh :96:umarım olmayız canım :61: ki niye olalım herkesin var sevdiği nişanlılık nedir yani neyine havalanalımki eninde sonunda herkes tadacak o duyguyu Allah nasip ederse ha şimdi ha 10 yıl sonra :76:

Son düzenleme:
ufff bıktım bıktııımmmm

Sen bi de evlenince gör o arkadaşını gene boyle havalı havalı anlatıyor mu ? :) Ben nişanlıyken hiç öyle değildim.Kişilik meselesi tedirgin olmayın bence. Benimde çevremde öyle kişiler vardı. Sanki oh ben evleniyorum sen evde kaldın gibi davranıyorlar.Sanki ilk evlenen onlar

Sen bi de evlenince gör o arkadaşını gene boyle havalı havalı anlatıyor mu ? :) Ben nişanlıyken hiç öyle değildim.Kişilik meselesi tedirgin olmayın bence. Benimde çevremde öyle kişiler vardı. Sanki oh ben evleniyorum sen evde kaldın gibi davranıyorlar.Sanki ilk evlenen onlar

Kesinlikle öyle:1:

Bide baskalarını beğenmeme huyu cıktı
face de benim arkadaslarımdan yada kendi arkadaslarından nişanlananların fotolarına bakıyo
ay bunun kıyafeti hic güzel değilmiş ay bunun sacı güzel olmamıs ben cok güzel olmustum herkes bayıldı diye diye benide bayıyo:95::95::95:

komplekslimidir nedir anlayamıyorum:1:

Başlıktaki harf dizilimi çok çirkin!
Özellikle mi yaptınız yanlışlıkla mı oldu bilemicem ama hoş değil!:19:
Konuya gelince; her insan istediği,beklediği bişeye kavuşunca dünyası değişir.. Hatta havası değişir bence bu normal..:16:
İnsanız işte doğamızda var bu..:31:
Mesela ben nişan,düğün sırasında değil de ev sahibi olunca acayip havalanmıştım..:9:
Halen de bunun için laf sokar çevremdekiler..
Ama olsun evim derken bile gözlerim parlar hala yıllardır!:12:

Başlıktaki harf dizilimi çok çirkin!
Özellikle mi yaptınız yanlışlıkla mı oldu bilemicem ama hoş değil!:19:
Konuya gelince; her insan istediği,beklediği bişeye kavuşunca dünyası değişir.. Hatta havası değişir bence bu normal..:16:
İnsanız işte doğamızda var bu..:31:
Mesela ben nişan,düğün sırasında değil de ev sahibi olunca acayip havalanmıştım..:9:
Halen de bunun için laf sokar çevremdekiler..
Ama olsun evim derken bile gözlerim parlar hala yıllardır!:12:

yoo bilerek yaptım severim böle büyüklü küçüklü yazmayı zevk meselesi ...:61: evet dünyaları değişio ama birazda ayakları yere basmalı insanın canım...yarın bigün ne olacağı belli olmaz hiçkimsenin..millete ballandıra ballandıra anlatmak yerine kendi içinde sevinmeli yada dozunu bilmeli insan abartmaya lüzum yok :34:

Son düzenleme:
yoo bilerek yaptım severim böle büyüklü küçüklü yazmayı zevk meselesi ...:61: evet dünyaları değişio ama birazda ayakları yere basmalı insanın canım...yarın bigün ne olacağı belli olmaz hiçkimsenin..millete ballandıra ballandıra anlatmak yerine kendi içinde sevinmeli yada dozunu bilmeli insan abartmaya lüzum yok :34:

Bilmem..
Ben anlıyorum o insanları..:16:
Belki kendim de yaşadığım için bana normal geliyor..:12:

sözüm meclisten dışarı diyerek lafıma girmek istiyorum...:42:

çevremde o kdr şahit oluyorumki genelde nişanlanan arkadaşlarımda bi değişmeler,havalanmalar,nisbet yapmalar..banamı öle gelio diyorum yok ortak diğer arkadaşlarımızda farkedio bu durumu..nedir yani tek sizdemi var bu durum niçin havalanıosunuz anlamıyorum ki...affedersiniz ama böle insanları sonradan görme koca meraklısı gibi görüyorum gözümdeki değerleri bundan ibaret.. :47: azönce böle bi durumla karşılaştım çok canım sıkıldı ayıp ya..biz nişanlananların mutluluğunumu kıskanıoz bu nasıl davranış biçimidir :57: bende Allah nasip ederse yakın bi zmnda nişanlanıcam acaba bende mi öle olurum die düşünüyorum tamamen piskolojikmi acaba :96: ayy çok canımı sıktı arkadaş sandığım kişi... var böle bunun gibi bi kaç örneğim :19::95:

çok doğru bir tespit. ben de çevremde nişanlanan arkadaşlarımda bu durumu gözlemiştim. kendim nişanlanınca böyle yapmadığımı düşünüyorum. nişanlanmak, evlenmek, çocuk sahibi olmak hayatın doğal süreçleri ve hava yapılacak şeyler oldugunu düşünmüyorum.

hiç denk gelmedim huyumu bildikleri için belki de.. yanımda da kımse yapmadı bu davranısı.. :60::60::60::60: hıc sevmem öle ınsanları gösterıs meraklısı koca manyaklarını :52::52::52::52::52:
(benımde sözüm meclisten dısarı, içimden geldiği gibi yazdım)

sevgiler arkideşlerimm:70::70:

Bende nişanlı biiri olarak atlayayım hemen konuya :1: Bence bu ego meselesi ,atıyorum nişanlanmadan önce kimse o kişiye güzel şeyler söylemiyorsa,egosunu tatmin etmiyosa nişanlandıktan sonra damadın aileside egosunu tatmin ediyosa bu şahıs havalı bir şahıstır ya da konuşçak hiç birşeyi yoktur bununla hava atıyordur :1: bende nişanlıyım ama bütün arkadaşlarımla görüşürüm herhangi hava atma havalanma problemim olmadı hiç :1:

Bende nişanlı biiri olarak atlayayım hemen konuya :1: Bence bu ego meselesi ,atıyorum nişanlanmadan önce kimse o kişiye güzel şeyler söylemiyorsa,egosunu tatmin etmiyosa nişanlandıktan sonra damadın aileside egosunu tatmin ediyosa bu şahıs havalı bir şahıstır ya da konuşçak hiç birşeyi yoktur bununla hava atıyordur :1: bende nişanlıyım ama bütün arkadaşlarımla görüşürüm herhangi hava atma havalanma problemim olmadı hiç :1:

tamamen katılıyorummmm:46::46::46:
hele birde damadın ailesi maddi olarak da biraz iyiyse istedikleri her şey alınıyorsa oooowww o zaman uçuyorlar tam :10::10::10:
bende nişanlıyım ama ne bilim hiç arkadaşlarımın yanında öle bişi hissettirmedmmm... kişilik meselesi işte
ama boşver canım yaaaa duyma görme:36::36::36:
evlenince inan tamamen değişiyorlaarrr....
hele iyi arkadaşınsa senden önce aramaya başlıyorlar seni:79:
tecrrübeyle sabittir:69:

valla ben sözüm meclisten dışarı falan demicem. oldum olası nefret ederim övünen insanlardan. ne şimdi yani başları göge mi eriyo övünerek yada bişeylere sahip olunca hava atarak. hiç anlam veremiyorum. bu tür insanlar toplumda saygın bi yere sahip olmazlar hiç. asıl saygınlık alçak gönüllü olmaktır sen söylemeden karşıda ki insanın farketmesidir. çevremizde çok bu kişiler bi şeylere sahip olunca kişiliği ters dönen

Son düzenleme:
bu mezvudan epey sıkıntı çekmiş biriyom..yorum yapmadan geçemeyeceğim..
liseden beri arkadaşım olan kız beni son gördüğünde 2 yıl önce derslerin nasıl diye sorduğumda yaza nişanım var diye cevap vermişti sonra da sanırım nişanlanmış olacak ki beni arayıp sormadı telefonlarıma çıkmadı..
başka bir arkadaşım daha aynı tuhaflığı yaptı..
sevgilisi askerdeyken dertleşirdik..hatta istemeye geleceklerinde heyecanını benle paylaşmıştı falan..
nişanı yaptı beni adam hesabına almamaya başladı..
annelerimiz gün adı altındaki toplantılar yaptıklarında biz de görüşelim diye giderdik..
nişanından sonra gittim beni hiiç tınlamadı..
kadınlarla dantel,pasta,yemek muhabbetine girdi..
ben yokum gibi davrandı..
sonra kınasına çağırmak için eve geldiğinde anneme buyur gel dedi bana bir şey demedi..
sonra ben 20 Kasım 2011de nişanlandım..
o da benden 1 hafta önce evlenmişti..
yine gün oturması oldu 1-2 hafta sonra..
geldi bize..
ben normal davranıyordum sonra dediler getir nişan fotolarını diye yemin ederim bir an bile dönüp bakmadı fotolara..
annesi diyor bak kızım şurası şöyle yada damada bak gibisinden..
anne dur vb diyor bişeylerle uğraşıyordu..

annem de dahil tüm bayanlar ayıpladı zaten düğünü ertelendiğinde de evlenemeyecm bir gitsem artık yeter durduğum gibi konuşup herkese laf ettirmişti kendinden..

yani ben de nişandan önce korkuyordum ..
hadi ben de öyle yaparsam yani bir ruh haliyse ne yapaım diye..
böyle anlaşılmasın diye nişandan sonra arkadaşlarıma daha ilgili davranmaya çabaladım..
aman yanlış anlaşılmasın diye..
kayınvalidem ve nişanlım falan iyidir şükür ama hiç övmem..
nasıl diye soranlara..şimdilik iyi aramız şükür ama ilerde ne olur bilmem derim hep..

korkma sen kendini bildikten sonra bir şey olmaz inşaallah..

Bendede tam tersi oldu nedense onun çok iyi tanıdıklarından biri beni istetmek istemiş bana söylediler arkadaşımda biliyor ben hayır demiştim isteyenlere ama arkadaşım bi soğuk davranmıştı o süreçte bana anlamadım

ufff bıktım bıktııımmmm

Benim en yakin arkadaslarimdan biri de bu son bahar evlenecek, benim de yaza nisanim olacak insallah, bu aralar sanki birbirimizle konusuyoruz ama söylediklerimizi dinlemiyoruz gibime geliyor. Bi yandan da normal aslinda, ben nisanimdan konusmak istiyorum cünkü haliyle heyecanlanyiorum ama oda dügünden bahsetmek istiyor cünkü o da heyecanlaniyor..Normal karsilamak lazim, karsindaki abartmiyorsa tabi :) Bi baska arkadasimiz var (henüz nisan dügün olayi yok onun) ona aciyorum, bi yandan benim nisan diger yandan arkadasin dügün hayalleri kizin kesin basi agriyordur:1::1:

tamamen katılıyorummmm:46::46::46:
hele birde damadın ailesi maddi olarak da biraz iyiyse istedikleri her şey alınıyorsa oooowww o zaman uçuyorlar tam :10::10::10:
bende nişanlıyım ama ne bilim hiç arkadaşlarımın yanında öle bişi hissettirmedmmm... kişilik meselesi işte
ama boşver canım yaaaa duyma görme:36::36::36:
evlenince inan tamamen değişiyorlaarrr....
hele iyi arkadaşınsa senden önce aramaya başlıyorlar seni:79:
tecrrübeyle sabittir:69:

kesinlikle nişanlısinın yaptığı meslek ve kendi egosunu tatmin etme.. nişanlısı polis sürekli harcamalarından bahsederdi görüştükçe şehir dışında nişanlısı nişanlanmadan önce sürekli anlatırdı hafta sonu hep yanımda sürekli uçakla geliyo 5 yıldızlı otelde kaldik mükemmel konforlu birşey insanın odadan cikasi gelmiyodu.biz sürekli madoya takiliriz cafe normal facefood gibi yerlere gelince beğenmemeler.arkadaşımızın düğünü olduğunda elbise almıştı sevgiliydi o zamanlar bunu adil ışıktan aldı bilmem şu fiyata diye..

benım arkadasta nişanlanınca yüzüme bile bakmaz oldu.bide hamile kalınca bi hava atmalar sormayın marifet sanki ..:)

Back
X