Bazı insanlar neden böyle oluyor?

insan iç güdüsel olarak kendi gibi olanlara sıcaklık duyuo bence :D mesela nişanlılar nişanlı arkadaşlarıyla hamileler diger hamilelerle. ortak nokta oluyo ya ondan diye düşünüyorum :D çekmeyen bilmez hesabı :D diye düşünüyolardır.yanlış anlamayın evli de deilim hamilede deilm :D:64::64::64::64::64:

bu mezvudan epey sıkıntı çekmiş biriyom..yorum yapmadan geçemeyeceğim..
liseden beri arkadaşım olan kız beni son gördüğünde 2 yıl önce derslerin nasıl diye sorduğumda yaza nişanım var diye cevap vermişti sonra da sanırım nişanlanmış olacak ki beni arayıp sormadı telefonlarıma çıkmadı..
başka bir arkadaşım daha aynı tuhaflığı yaptı..
sevgilisi askerdeyken dertleşirdik..hatta istemeye geleceklerinde heyecanını benle paylaşmıştı falan..
nişanı yaptı beni adam hesabına almamaya başladı..
annelerimiz gün adı altındaki toplantılar yaptıklarında biz de görüşelim diye giderdik..
nişanından sonra gittim beni hiiç tınlamadı..
kadınlarla dantel,pasta,yemek muhabbetine girdi..
ben yokum gibi davrandı..
sonra kınasına çağırmak için eve geldiğinde anneme buyur gel dedi bana bir şey demedi..
sonra ben 20 Kasım 2011de nişanlandım..
o da benden 1 hafta önce evlenmişti..
yine gün oturması oldu 1-2 hafta sonra..
geldi bize..
ben normal davranıyordum sonra dediler getir nişan fotolarını diye yemin ederim bir an bile dönüp bakmadı fotolara..
annesi diyor bak kızım şurası şöyle yada damada bak gibisinden..
anne dur vb diyor bişeylerle uğraşıyordu..

annem de dahil tüm bayanlar ayıpladı zaten düğünü ertelendiğinde de evlenemeyecm bir gitsem artık yeter durduğum gibi konuşup herkese laf ettirmişti kendinden..

yani ben de nişandan önce korkuyordum ..
hadi ben de öyle yaparsam yani bir ruh haliyse ne yapaım diye..
böyle anlaşılmasın diye nişandan sonra arkadaşlarıma daha ilgili davranmaya çabaladım..
aman yanlış anlaşılmasın diye..
kayınvalidem ve nişanlım falan iyidir şükür ama hiç övmem..
nasıl diye soranlara..şimdilik iyi aramız şükür ama ilerde ne olur bilmem derim hep..

korkma sen kendini bildikten sonra bir şey olmaz inşaallah..

ya ne insanlar var canım neyse sanki evlenince nolcaksa görgüsüzler...:57: yani en güzeli övünmemek gerçekten ne olacağımız hiç belli olmaz sonra övündüğümüzle kalırız :25:

çok doğru bir tespit. ben de çevremde nişanlanan arkadaşlarımda bu durumu gözlemiştim. kendim nişanlanınca böyle yapmadığımı düşünüyorum. nişanlanmak, evlenmek, çocuk sahibi olmak hayatın doğal süreçleri ve hava yapılacak şeyler oldugunu düşünmüyorum.

kesinlikle katılıyorum doğal şeyi üstün bişi olarak göstermek ne demek ya hangi akıl mantık alır :20:

hiç denk gelmedim huyumu bildikleri için belki de.. yanımda da kımse yapmadı bu davranısı.. :60::60::60::60: hıc sevmem öle ınsanları gösterıs meraklısı koca manyaklarını :52::52::52::52::52:
(benımde sözüm meclisten dısarı, içimden geldiği gibi yazdım)

sevgiler arkideşlerimm:70::70:

ne güzel canım denk gelmemiş var bende bi kaç tane...aynen öle gösteriş meraklısı koca manyakları :9: kocaları kurtarcak onları :8:

Bende nişanlı biiri olarak atlayayım hemen konuya :1: Bence bu ego meselesi ,atıyorum nişanlanmadan önce kimse o kişiye güzel şeyler söylemiyorsa,egosunu tatmin etmiyosa nişanlandıktan sonra damadın aileside egosunu tatmin ediyosa bu şahıs havalı bir şahıstır ya da konuşçak hiç birşeyi yoktur bununla hava atıyordur :1: bende nişanlıyım ama bütün arkadaşlarımla görüşürüm herhangi hava atma havalanma problemim olmadı hiç :1:

işte bu :81:

valla ben sözüm meclisten dışarı falan demicem. oldum olası nefret ederim övünen insanlardan. ne şimdi yani başları göge mi eriyo övünerek yada bişeylere sahip olunca hava atarak. hiç anlam veremiyorum. bu tür insanlar toplumda saygın bi yere sahip olmazlar hiç. asıl saygınlık alçak gönüllü olmaktır sen söylemeden karşıda ki insanın farketmesidir. çevremizde çok bu kişiler bi şeylere sahip olunca kişiliği ters dönen

:42: :81: :81: :81: :81:

benım arkadasta nişanlanınca yüzüme bile bakmaz oldu.bide hamile kalınca bi hava atmalar sormayın marifet sanki ..:)

marifet tabi sadece onlar evlenebilio sadece onlar hamile kalabilio :9:

insan tabiki sevinir sevdiğim adamla nişanlıyım evlilik yolunda ilk adımımızı attık diye ama bu en fazla bi hafta falan sürer diye düşünüyorum sonuçta insan her şeye alışıyo belli bi zaman içerisinde. ama hala oh nişanlandım oh çok güzeldim havlarındaysa insan biraz komplekslidir diye düşünüyorum. belki yanlış düşünüyorum ama öyle düşünüyorum napiyim:36:

insan tabiki sevinir sevdiğim adamla nişanlıyım evlilik yolunda ilk adımımızı attık diye ama bu en fazla bi hafta falan sürer diye düşünüyorum sonuçta insan her şeye alışıyo belli bi zaman içerisinde. ama hala oh nişanlandım oh çok güzeldim havlarındaysa insan biraz komplekslidir diye düşünüyorum. belki yanlış düşünüyorum ama öyle düşünüyorum napiyim:36:

yani........... :6:

Havalara giren,ne olduğunu şaşıran küçük kadıncıklardan çok var.Ben nişanlandğımı bile söylememiştim ki bırakın havalara gireyim.Demek ki koca bulamıyordu,ağır geldi bir tane bulunca diye düşünebilirim istemeden.:1:

Havalara giren,ne olduğunu şaşıran küçük kadıncıklardan çok var.Ben nişanlandğımı bile söylememiştim ki bırakın havalara gireyim.Demek ki koca bulamıyordu,ağır geldi bir tane bulunca diye düşünebilirim istemeden.:1:

vayy nişanlandını sölemedin haaa :26: o kdrını yapamam ben :9: ama kesinliklede abartmam :63: nişanlandım tamam bitmiştir konu kapandı :9: sorarlarsa iice öle cevaplarım :78:

şimdilik yakın çevremden böle bişeyle karşılaşmadım ama gelinlerin falan düğünde bayağa havalandıklarına şahit oluyorum ama bu konuda biraz laale doğru sölü nebilim insanın havası değişio ya ondan olur heralde bizde öle oluruz bence canım ama en yakın arakadaşımıza hava atacak kadar değil..benim yakın arakadaşım nişanlandı en ufak bi havasını görmedim hatta ablasıda nişanlandı aramızda konuşuoduk şimdi havalanırsın bize düğünde bakmassın hee falan deyip çok gülüoduk şakaya alıoduk hep arkadaşımın ablası nişanda bizle çok ilgilendi mutlulktan ellerime sarıldı hatta bi ara canım yaaa...hatta arkadaşıma da aynı şakayı yapıoduk nişan akşamı erkek tarafının gelmesini beklerken şimdi havanalırsın bize bakmassın diyoduk sora erkek tarafı geldi diğer arkadaşımla nişanlanan arkadaşıam sessizce şuna bak havalnadı diyoduk onu güldğrmek için şakasına o da bize gülmekten bişey yapamadı kızcaaz....

Son düzenleme:
Back
X