- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Muhatap olmayarakKızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.
Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
Kendisi mesaj atıyor.Muhatap olmayarak
Doğum gününüz kutlu olsunKızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.
Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
Akraba veya görüşmek zorunda olduğun biri değilse, had bildirmekle ne uğraşıyorsun engelle gitsin.Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Neyi paylasip neyi paylasmayacigimi sana sormiycam heralde de gecKendisi mesaj atıyor.
Benim ex ile ilgili video vardı.Silmeyi unutmuşsun.Yazmis.O yüzden tersleyemedim.Agirdan aldım bir gün falan beklettim.Neyi paylasip neyi paylasmayacigimi sana sormiycam heralde de gec
Nazar değmesin bana.Kendime bakmıyorum ama goruntum 30 gibi değil.Tesekkur ederim.Silmek için bahane bulamadım.Dogum gunun kutlu olsun nuris sen de 30luk ekibine katildin. Bu yasin gecen yaslarindan daha guzel olur insallah. Sana bir +30 tavsiyesi sevmedigin insanlari cikar sosyal medyandan kafan piril piril oluyor. Bir de antiagingli cilt bakimlarina basla.
Ona neymis? Senin sosyal hesap editörün mü bu?Benim ex ile ilgili video vardı.Silmeyi unutmuşsun.Yazmis.O yüzden tersleyemedim.Agirdan aldım bir gün falan beklettim.
Güzel buldugum 5 6 kişinin mesajını hikayeme attım.konudan alakasız ama neden doğum gününü kutlayan insanların mesajını paylaşıyorsun ki ?
Zaten benim düşmanlardan biri de o.Kiskanc iki yüzlü sinsi birisi.Ona neymis? Senin sosyal hesap editörün mü bu?
Ben insanlara hayır demeyip terslemedigim için.Aile yapım böyle benim annemde insanlara karşı sessizdi.Ama benim şöyle özelliğim var susarım susarım bir anda patlarim fena patlarim.Sana söylemiştim. Haddini bildireceksin. Silmen gereken şeyden ona ne ? O kocaman burnunu her yere sokma hakkını kimden alıyor?
Patlama zamanın geldi de geçiyor.Ben insanlara hayır demeyip terslemedigim için.Aile yapım böyle benim annemde insanlara karşı sessizdi.Ama benim şöyle özelliğim var susarım susarım bir anda patlarim fena patlarim.
Niye heryerden engelleyip hayatından çıkarmıyorsun peki?Zaten benim düşmanlardan biri de o.Kiskanc iki yüzlü sinsi birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?