Bazı İnsanlar Neden Böyle ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.821
4.471
103
32
Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.

Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.

Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını
başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.

Çok üzüldüğüm haberi sizinle paylaşmak istiyorum.İnstagram'ında silmiş beni. Uğraşıp duruyordu.Demekki nokta atışı yapmışım.

Son düzenleme:
Muhatap olmayarak

Doğum gününüz kutlu olsun Rum emici insanlardan kaçın samimi olmadığınız birini de gerekirse instadan silmeye çekinmeyin bence

Akraba veya görüşmek zorunda olduğun biri değilse, had bildirmekle ne uğraşıyorsun engelle gitsin.

Sana söylemiştim. Haddini bildireceksin. Silmen gereken şeyden ona ne ? O kocaman burnunu her yere sokma hakkını kimden alıyor?

Dogum gunun kutlu olsun nuris sen de 30luk ekibine katildin. Bu yasin gecen yaslarindan daha guzel olur insallah. Sana bir +30 tavsiyesi sevmedigin insanlari cikar sosyal medyandan kafan piril piril oluyor. Bir de antiagingli cilt bakimlarina basla.
Nazar değmesin bana.Kendime bakmıyorum ama goruntum 30 gibi değil.Tesekkur ederim.Silmek için bahane bulamadım.

Sana söylemiştim. Haddini bildireceksin. Silmen gereken şeyden ona ne ? O kocaman burnunu her yere sokma hakkını kimden alıyor?
Ben insanlara hayır demeyip terslemedigim için.Aile yapım böyle benim annemde insanlara karşı sessizdi.Ama benim şöyle özelliğim var susarım susarım bir anda patlarim fena patlarim.

Eğer onu da paylaşıyorsan karışma hakkı var bana kalırsa ama paylaşımların içerisinde kendisi yoksa ama karışmaya kalkıyorsa seni ilgilendirmez de geç bu kadar zor değil. Sadece anlamadığım yok ailesi ile arası kötüymüş o benim düşmanım falan gibi yorumlar yapmışsın konunun içinde ve alt yorumlarda, sen de az kafaya takmamışsın kızı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…